ORIS Smile Design

– et flottere smil

Æstetisk Tandretning
Tandblegning
Kosmetisk Finish

 

ORIS Smile Design

Smilet er den korteste vej mellem to mennesker

Samtidig gør et flot smil indtryk på andre og er med til at øge dit velbefindende og styrke din selvtillid i sociale sammenhænge. Desværre er det ikke alle, der er glade for deres smil. Med æstetisk tandretning kan tænderne blive rettet uden brug af synlig bøjle eller ”togskinner”.

GRATIS
forundersøgelse til Æstetisk Tandretning

Book her

3 veje til et flottere smil

Æstetisk Tandretning

Få tænderne rettet med de næsten usynlige skinner og glem alt om den synlige bøjle eller ”togskinner”.
Læs mere om Æstetisk Tandretning 

Tandblegning

Er du ked af misfarvede eller gullige tænder, såkan en skånsom tandblegning være en mulighed.

Læs mere om Tandblegning 

Kosmetisk finish

Mangler der et stykke af tanden på grund af slitage/skader, eller har tænderne med alderen fået en forkert form? Eller er der andre uregelmæssigheder eller mangel på symmetri i tandsættet?

 Priser på æstetisk tandretning

*) Det er ikke altid, vi kan nøjes med at rette tænderne i den ene kæbe. Det afhænger 100 % af dine tænder. Den bedste behandling af netop dine tænder vil fremgå af den digitale scanning, du får foretaget, inden behandlingen igangsættes. Priserne dækker over behandling af maksimalt de forreste 8 tænder.

**) Prisen er kun gældende, hvis tandblegning foretages i forbindelse med æstetisk tandretning

Få regningen delt op i mindre bidder

Virker det samlede beløb uoverskueligt? Så finder vi sammen en måde, hvorpå du kan få regningen delt op i mindre bidder. Du kan bl.a. søge om finansiering gennem vores samarbejdspartner Sundhed+


Hør Ricka fortælle sin oplevelse fra at føle “selvtillids nederlag” og altid at være “hende med de skæve tænder” til i dag at have et flot smil og meget mere selvtillid og selvværd.


I filmen fortæller Camilla om forløbet for patienter, der ønsker at få foretaget Æstetisk Tandretning.

Patienter der har fået et flottere smilVi oplever, at nogle af vores patienter har været kede af en tandstilling i mange år, og at det har medført, at de smiler mindre. Det, synes vi, er ærgerligt, da et smil jo er den korteste vej mellem to mennesker.

Som behandler er det utrolig givende at se, hvor glade folk bliver, når de har fået rettet tænder, og hos nogle giver det endda mere selvtillid, og de behøver ikke længere skjule de tænder, de ikke har været så glade for.

Som inspiration til hvad der kan lade sig gøre, har vi samlet nogle af de behandlingsresultater, vi har opnået gennem årene. 

Behandlingerne

Behandlingerne kan foretages uafhængigt af hinanden eller som et samlet forløb. Det afhænger helt af dine behov og ønsker. Hvis du har skæve tænder, som du ønsker at få rettet, er det vigtigt, at denne behandling gennemføres først. Skæve tænder reflekterer nemlig lys, og dit smil vil derfor se anderledes ud, når tænderne er rettet. Efterfølgende kan det vurderes, om der er behov for Tandblegning og evt. Kosmetisk Finish.

Hvis Tandblegning og Kosmetisk Finish kombineres, skal Tandblegning altid foretages først. Det skyldes, at den plast, der anvendes i Kosmetisk Finish, ikke er modtagelig for blegning.

Før og efter billeder

Du kan klikke på billederne for at se dem i stor størrelse.

Jeg har fået et smil, jeg med glæde viser frem

Mit forløb med Æstetisk Tandretning har været en fantastisk oplevelse. Lige fra første dag hvor jeg startede forløbet ved jer, har I altid været klar til tiden, altid kunne svare på de mærkeligste spørgsmål, vist det færdige resultat på video i 3D, hele tiden ydet top professionel service, taget jer tid og sidst men ikke mindst altid glad og smilende service.
En klar anbefaling til andre som går og holder deres smil tilbage pga. skæve tænder. Vejen til lige tænder behøver ikke være besværlig, synlig eller generende – tværtimod. Og hvis man tvivler, som jeg gjorde, vil jeg sige, at ja det lyder for godt til at være sandt, men det er ikke tilfældet, det er UTROLIGT og det virker! Jeg har fået utrolig lige tænder og et smil jeg med glæde viser frem.
 
1000 tak.
/Nicolai Lommer

Kontaktformular vedr. gratis forundersøgelse til æstetisk tandretning

OBS! Din henvendelse er en forespørgsel. Vi bekræfter din tid efterfølgende.

  • Når du sender dine oplysninger til os, behandler vi personoplysninger om dig. Du kan læse mere om ORIS Tandlægernes behandling af personoplysninger i vores persondatapolitik.

 

Kontakt vores ORIS Smile Design specialister

Jylland

ORIS Tandlægerne Smed og Donslund
Toldboden 1, 2. C
8800 Viborg
86 62 37 30

ORIS Tandlægerne Kolding
Banegårdspladsen 9
6000 Kolding
8118 8118

ORIS Tandlægerne Torvet
Torvegade 5C
8450 Hammel
86 96 15 01

Sjælland

ORIS Tandlægerne Københavns
Implantat Center

Vester Voldgade 86
1552 København V
33123030

ORIS Tandlægerne Kalundborg
Kordilgade 18,1
4000 Kalundborg
59 51 03 90

ORIS Tandlægerne Lyngby
Jernbanepladsen 10, 2. sal
2800 Kgs. Lyngby
45 87 01 03

Fyn

ORIS Tandlægerne Tandlægehuset Assens
Skelvænget 4
5610 Assens
64 71 12 76

ORIS Tandlægerne Det Gule Pakhus
Havnepladsen 3B
5700 Svendborg
62 21 20 09

ORIS Tandlægerne Slotsgade
Slotsgade 21
5000 Odense
66 11 44 33

×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu