Slip af med skrækken

Det er helt almindeligt at være nervøs for at gå til tandlægen. Faktisk lider hver tiende dansker af tandlægeskræk, der gør dem ekstra nervøse og bange for tandlægebesøg. Af den grund er tandlægeskræk en angstform, som vi hos ORIS Tandlægerne har et stort fokus på.

Husk at være ærlig

Det er helt almindeligt at være angst for at gå til tandlægen. Derfor er det vigtigt, at du husker at fortælle os, hvis du er nervøs for dit tandlægebesøg frem for at gemme det væk. Det hjælper os nemlig med at sætte dig ind i din behandling og gøre dig tryg under hele processen.

Tandbehandlinger handler om at sikre dig sundhed og livskvalitet, hvorimod du risikerer smerter, sygdomme og dårlige tænder, hvis du bliver væk fra tandlægen på grund af din nervøsitet. Af den grund er det vigtigt, at du er ærlig om din angst, så din lokale ORIS tandlæge kan hjælpe dig med at skabe et behandlingsforløb, som gør dig tryg.

Vi kan håndtere din tandlægeskræk

Eftersom tandlægeskræk er en hyppig angstform blandt danskerne, er din lokale tandlæge også erfaren i at sammensætte et forløb, der gør dig tryg hele vejen. Vi oplever, at de fleste patienter med tandlægeskræk har haft positive oplevelser ved at fortælle om deres angst og få skræddersyet et behandlingsforløb, der tager hånd om deres nervøsitet.

Når de går fra tandlægen, er det altid med en lettelse over, at det er overstået samt med en positiv fornemmelse af at have overkommet deres angst og få taget hånd om deres sundhed.

Tandeftersyn

Vi anbefaler dig at gå til tandeftersyn én til to gange om året alt efter dine tænders sundhed. Et tandeftersyn er vigtigt, da det kan hjælpe dig med at bibeholde dine sunde tænder og livskvalitet ved dels at få jævnlig rådgivning om, hvordan du plejer dine tænder samt mulighed for at forebygge dine tænder mod fremtidige sygdomme.

Eftersom formålet med et årligt tandeftersyn er at forebygge fremtidige tandproblemer og sygdomme, kan det faktisk være en besparelse for dig på sigt at besøge din tandlæge for et tandeftersyn, uden du oplever smerter eller andre symptomer. Forebyggelse af sygdomme kan nemlig spare dig for dyre tandlægeregninger i fremtiden.

Få rådgivning fra din tandlæge

En af de bedste følelser er at vide, at man har taget hånd om sig selv og taget ansvar for sit velbefindende i fremtiden. Ved at gå til tandeftersyn én til to gange om året får du mulighed for at sikre dig mod sygdomme i fremtiden, og du får samtidig gode råd til at pleje dine tænder af din lokale ORIS tandlæge.

Din rådgivning afhænger af dine tænder. Her kan din tandlæge med et eftersyn give dig personlig rådgivning, der hjælper dig med at vide, hvor du skal gøre en ekstra indsats for at bevare dit velvære i fremtiden.

×
Find tandlæge
Menu