Tandlæge i Kalundborg

Det bedste til dig og dine tænder

Vi er flyttet i helt ny klinik på
Kordilgade 18, 1. sal

Vi er samtidig blevet flere medarbejdere, da vi er flyttet sammen med det dygtige team fra Byens Smil og nu danner én fælles klinik – ORIS Tandlægerne Kalundborg.

Det betyder, at vi samler flere fagkompetencer under samme tag og dermed kan tilbyde dig en endnu bedre service og fleksibilitet.

Vi glæder os til at vise dig den nye klinik.

Slip af med skrækken

Tandlægeskræk kan skyldes, at du har haft en træls oplevelse omkring tandlæge- eller lægebesøg. Det kan ske for enhver, og det bør ikke holde dig tilbage fra, at vi kontrollerer din tandsundhed, da en sund mund er en vigtig del af din livskvalitet. Vi har mange års erfaring i, hvorledes du slipper af med skrækken. Det tager lidt tid, men vi garanterer, at du oplever en forbedring.

Tandsundhed og tandlægeskræk

Kristina Schou Madsen er professionel ekstremløber. Hun har verdensrekorden i at bestige Kilmanjaro og har gennemført 7 maratoner på 7 dage på verdens 7 kontinenter.

Hør hvorfor god tandsundhed er vigtig for at hun kan præstere, og hvordan ORIS Tandlægerne har hjulpet hende til at overvinde tandlægeskrækken.Oral kirurgi

Vi tilbyder oral kirurgi som bl.a. er tandimplantater, fastsiddende proteser, fjernelse af tænder, kirurgisk rodbehandling og andre kirurgiske indgreb.

Alle kirurgiske behandlinger foretages af Poul Kirketerp, som er en af landets mest erfarne oral kirurger.

Du kan se lidt mere i vores lille film her.


ORIS Tandlægerne flytter til Kordilgade

Den 31. maj flyttede vi i større og helt nye faciliteter i klinikken på Kordilgade. Den nye tandklinik sikrer gode rammer for både dig som patient og for vores medarbejdere.

Der er elevator i opgangen, men bemærk at det er en lille elevator. 

Alle medarbejdere fra vores eksisterende klinik er rykket med i den nye klinik, så det vil være det samme team, du møder. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen.

Vi har fået ny adresse:

Kordilgade 18, 1. sal

Der er indgang til venstre for Bahnes indgang.

ORIS Smile Design

ORIS Smile Design består af Æstetisk Tandretning med usynlig skinne, Tandblegning og Kosmetisk Finish. Behandlingerne tilpasses dine ønsker og behov.
Vi tilbyder GRATIS forundersøgelse til Æstetisk Tandretning.
Læs mere og book forundersøgelse her

“Den korteste vej mellem to mennesker siges at være et smil”

Afslappet atmosfære

Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen hos os. Vi skal alle være glade for at komme på klinikken, så vi har en uhøjtidelig og afslappet atmosfære, der både giver plads til fordybelse og store smil.

Et besøg hos tandlægen skal være så nemt og smertefrit som muligt. Få derfor et tjek en gang om året og tal med din tandlæge om dine muligheder – uanset om det drejer sig om en tandrensning, regulering af tænderne eller en mistet tand. 

Lider du af tandlægeskræk, så er du ikke alene. Vi har mange patienter, som ikke bryder sig om at gå til tandlægen, og vi har mange års erfaring i, hvordan vi kan afhjælpe din tandlægeskræk. Det vigtigste er, at du gør os opmærksomme på din tandlægeskræk allerede når du booker din tid.

Dialogen mellem tandlæge og patient ligger os meget på sinde.

Mennesker er forskellige, og den bedste løsning for lige netop dig skal vi finde sammen.

Hos ORIS Tandlægerne går vi op i at tilbyde behandlinger af høj kvalitet til fornuftige priser. Vi benytter godkendte og kvalitetsrige materialer, der sikrer vores patienter en holdbar løsning i mange år frem.

Et fagligt fælleskab til fordel for patienterne

ORIS Tandlægerne Kalundborg er i dag en del af et stort fagligt fællesskab, hvor vi kan trække på kolleger og eksperter for at sikre dig den bedste behandling. Vi har blandt andet vores dygtige kollega, Poul Kirketerp, fra ORIS Tandlægerne Københavns Implantatcenter tilknyttet klinikken. Han kommer med jævne mellemrum og varetager vores patienters implantatbehandlinger og kirurgi på klinikken.

Hvordan skifter jeg tandlæge til ORIS?

Det er gratis og altid uforpligtende at skifte tandlæge til ORIS Tandlægerne. Du ringer blot til os på telefon 59 51 03 90, så sørger vi for alt det praktiske i forhold til at flytte din journal mm.

Du er altid velkommen til at kigge forbi klinikken, hvis du har brug for at hilse på personalet eller se omgivelserne, inden du beslutter dig. 

Kontakt

ORIS Tandlægerne Kalundborg

Kordilgade 18, 1. sal
4400 Kalundborg

+45 59 51 03 90
kalundborg@oris.dk

Åbningstider
Mandag: 8.00-16.30
Tirsdag: 8.00-16.30
Onsdag: 8.00-15.30
Torsdag: 8.00-16.30
Fredag: 8.00-14.00

Telefontider:
Mandag: 8.00-16.00
Tirsdag: 8.00-16.00
Onsdag: 8.00-13.30
Torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-14.00
×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu