Tandlæge i Svendborg

COVID-19: Tandlægerne holder åbent.
Du skal ikke fremvise coronapas.

 

Læs mere

ORIS Smile Design

ORIS Smile Design består af Æstetisk Tandretning med usynlig skinne, Tandblegning og Kosmetisk Finish. Behandlingerne tilpasses dine ønsker og behov.
Vi tilbyder GRATIS forundersøgelse til Æstetisk Tandretning.
Læs mere og book forundersøgelse her

Velkommen til ORIS Tandlægerne Det Gule Pakhus i Svendborg

Vi er blevet en del af tandlægefællesskabet ORIS Tandlægerne og har derfor fået nyt navn. Alle medarbejdere på klinikken er dog de samme og vi befinder os på samme adresse i Svendborg.

ORIS Tandlægerne er skabt af tandlæger til tandlæger og med erklæret mål om at have landets mest tilfredse patienter. Det er en målsætning, vi kan stå inde for. Vi tilbyder stor faglig kompetence og behandlinger udført med de nyeste teknologiske hjælpemidler. Derfor får du hos os en sikker, enkel og kvalitetssikret tandlægehjælp.


Har du set vores ORIS Fair Pris-koncept? Med det kan du bl.a. få implantater med krone fra 11.500kr.

Vi er en tandlæge med fokus på dialog


Det er vigtigt for os, at du er med i processen fra start til slut, så vi kan finde den rigtige løsning til lige netop dig. Vores faglighed og erfaringer skal, sammen med dine ønsker, give dig den bedste behandling og vejledning. Vi sætter en stor ære i, at du altid føler dig velinformeret og kan sige til og fra.

Vores mål er at have Danmarks mest tilfredse patienter, og det er vigtigt for os, at du får en positiv oplevelse, når du besøger os på tandlægeklinikken.

Specialbehandlinger og høj faglig kompetence


Vi har i mange år fungeret som henvisningspraksis for andre tandlæger. Dette inden for områderne implantologi og store rekonstruktioner.

Vores behandlinger sker altid med de nyeste metoder og på baggrund af den nyeste, evidensbaserede tandlægefaglige viden. Vi efteruddanner os løbende, så vi sikrer dig stærke og smukke tænder hele livet.

Vi gør alt hvad vi kan, for at du får en tryg og smertefri behandling. En samvittighedsfuld, grundig og professionel behandling er det, vi kendes for.

Hos ORIS Tandlægerne går vi op i at tilbyde behandlinger af høj kvalitet til fornuftige priser. Vi benytter godkendte og kvalitetsrige materialer, der sikrer vores patienter en holdbar løsning i mange år frem.
”Vi har altid lagt vægt på at være med helt fremme, når det kommer til at kunne tilbyde vore patienter den bredeste mulige vifte af behandlingsmuligheder samt udnytte de muligheder den teknologiske udvikling giver. Netop derfor har ORIS Tandlægerne været et helt naturligt valg for os”

“ORIS-samarbejdet giver mig mere tid til dét, jeg er bedst til – at behandle mine patienter.”

Nærvær, dialog og faglighed

Dette er nogle af nøgleordende for ORIS Teamet på klinikken i Svendborg. Få et indtryk af livet på klinikken her.

Kontakt
ORIS Tandlægerne
Det Gule Pakhus
Havnepladsen 3B
5700 Svendborg

+45 62 21 20 09
detgulepakhus@oris.dk


Henvisning

Åbningstider
Telefontider:
Mandag - torsdag: 8.00-16.30
Fredag: 8.00-13.00
Find vej
×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu
Vælg klinik:
Assens
Hammel
Kalundborg
Kolding
København
Lyngby
Nakskov
Odense
Svendborg
Sæby
Viborg