Grundet travlhed ved telefonen, kan der forekomme længere ventetid end normalt

Tandlæge i Svendborg

Det bedste til dig og dine tænder

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Velkommen til ORIS Tandlægerne Det Gule Pakhus i Svendborg

Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen hos os. Vi skal alle være glade for at komme på klinikken, så vi har en uhøjtidelig og afslappet atmosfære, der både giver plads til fordybelse og store smil. Hvis du er utilpas ved at gå til tandlægen, sørger vi for at tage hånd om dit forløb, så du føler dig tryg og involveret igennem hele processen.

Lider du af tandlægeskræk, så er du ikke alene. Vi har mange patienter, som ikke bryder sig om at gå til tandlægen, og vi har mange års erfaring i, hvordan vi kan afhjælpe din tandlægeskræk. Det vigtigste er, at du gør os opmærksomme på din tandlægeskræk allerede når du booker din tid.


Patientmagasin om tandsundhed

Hos ORIS Tandlægerne tror vi på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Magasinet ”Tandsundhed” er udarbejdet med et ønske om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene sundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Mange er måske ikke fuldt opmærksomme på, hvor stor en del af kroppens samlede funktion der udspringer fra munden. 

Du er velkommen til at tage et magasin med hjem, næste gang du er hos os.

Du kan få din tandlæge regning delt op i mindre bidder.

Fungerer det bedre for dig at betale et månedligt beløb i stedet for hele beløbet på én gang, så kan du let og gennemskueligt ansøge om finansiering hos vores samarbejdspartner Sundhed+. 

Sundhed+ er Danmarks mest populære finansieringsløsning til tandbehandlinger. 

Læs mere her >>

Uden synlig bøjle

Smilet er den korteste vej mellem to mennesker. Samtidig gør et flot smil indtryk på andre og er med til at øge dit velbefindende og styrke din selvtillid i sociale sammenhænge.

ORIS Smile Design er kosmetisk tandbehandling og består af Æstetisk Tandretning og Tandblegning. Med Æstetisk Tandretning kan du få rettet dine tænder uden at skulle gå med synlig bøjle eller ”togskinner”

Gratis forundersøgelse

Inden du kan komme igang med et forløb, skal der laves en faglig vurdering af dine tænder i forhold til, om de er egnet til det koncept. vi har hos ORIS Tandlægerne.

Vi tilbyder derfor en gratis forundersøgelse, hvor du kommer en tur forbi klinikken til en drøftelse om dine tænder. Der bliver her lavet en faglig vurdering af muligheden for tandretning.

Patienter med flottere smil

Som behandler er det utrolig givende at se, hvor glade folk bliver, når de har fået rettet tænder, og hos nogle giver det endda mere selvtillid, og de behøver ikke længere skjule de tænder, de ikke har været så glade for.

Som inspiration til hvad der kan lade sig gøre, har vi samlet nogle af de behandlingsresultater, vi har opnået gennem årene. Vi er utrolig glade for at kunne hjælpe folk med at smile til verden.

Specialbehandlinger og høj faglig kompetence


Vi har i mange år fungeret som henvisningspraksis for andre tandlæger. Dette inden for områderne implantologi og store rekonstruktioner.

Vores behandlinger sker altid med de nyeste metoder og på baggrund af den nyeste, evidensbaserede tandlægefaglige viden. Vi efteruddanner os løbende, så vi sikrer dig stærke og smukke tænder hele livet.

Hvordan skifter jeg tandlæge til ORIS?

Det er gratis og altid uforpligtende at skifte tandlæge til ORIS Tandlægerne. Du ringer blot til os på telefon 62 21 20 09, så sørger vi for alt det praktiske i forhold til at flytte din journal mm.

Du er altid velkommen til at kigge forbi klinikken, hvis du har brug for at hilse på personalet eller se omgivelserne, inden du beslutter dig. 

Slip af med skrækken

Tandlægeskræk kan skyldes, at du har haft en træls oplevelse omkring tandlæge- eller lægebesøg. Det kan ske for enhver, og det bør ikke holde dig tilbage fra, at vi kontrollerer din tandsundhed, da en sund mund er en vigtig del af din livskvalitet. Vi har mange års erfaring i, hvorledes du slipper af med skrækken. Det tager lidt tid, men vi garanterer, at du oplever en forbedring.

Tandsundhed og tandlægeskræk

Kristina Schou Madsen er professionel ekstremløber. Hun har verdensrekorden i at bestige Kilmanjaro og har gennemført 7 maratoner på 7 dage på verdens 7 kontinenter.

Hør hvorfor god tandsundhed er vigtig for at hun kan præstere, og hvordan ORIS Tandlægerne har hjulpet hende til at overvinde tandlægeskrækken.

Dialogen med dig er vigtig for os

Det er vigtigt for os, at du er med i processen fra start til slut, så vi kan finde den rigtige løsning til lige netop dig. Vores faglighed og erfaringer skal, sammen med dine ønsker, give dig den bedste behandling og vejledning. Vi sætter en stor ære i, at du altid føler dig velinformeret og kan sige til og fra.

Vi gør alt hvad vi kan, for at du får en tryg og smertefri behandling. En samvittighedsfuld, grundig og professionel behandling er det, vi kendes for.

Hos ORIS Tandlægerne går vi op i at tilbyde behandlinger af høj kvalitet til fornuftige priser. Vi benytter godkendte og kvalitetsrige materialer, der sikrer vores patienter en holdbar løsning i mange år frem.

Jeg har fået min livsglæde tilbage

Jeg har netop afsluttet en implantatbehandling hos Michael Nørgaard fra ORIS Tandlægerne i Svendborg, som har givet mig 8 nye tænder i overmunden. Min veninde havde anbefalet Michael, og selvom jeg ikke er typen, der ofte skifter tandlæge, så er jeg meget glad for min beslutning om at skifte til ORIS Tandlægerne. Min implantatbehandling har været den bedste beslutning nogensinde. Jeg har ganske enkelt fået min livskvalitet tilbage. Det har betydet alt for mig. Før i tiden havde jeg gebis, og det fungerede ikke for mig. Det sad løst og var et forstyrrende element for mig i min hverdag. I weekenden var jeg til Sønderborg Revyen, og her kunne jeg for første gang grine uden at skulle holde mig for munden. Den glæde har jeg svært ved at beskrive med ord. 

Jeg var i meget trygge hænder hos Michael og på klinikken generelt. Der var et stort informationsniveau, så jeg kendte til forløbet, og jeg kunne altid tid ringe til dem, hvis jeg havde spørgsmål. Jeg har kun gode ting at sige om både forløbet og resultatet. 

Birgit Rasmussen, patient hos ORIS Tandlægerne – Det Gule Pakhus 

ORIS Dental Laboratorie

Hos ORIS Tandlægerne i Svendborg ligger også ORIS’ dental laboratorie, hvor laboratorie tandtekniker Henrik Kristoffersen holder til. Han er en af landet dygtigste tandteknikere, og med hans høje faglighed, præcision og håndværk sikrer vi patienterne den højeste kvalitet på tandkroner, tandimplantater og broer.
Vores kroner, broer og implantater fremstilles af kvalitetsmateriale, og med vores mange års erfaring så du altid er sikret en flot og naturtro løsning. I filmen her kan du se hvordan en krone fremstilles på vores laboratorie

“ORIS-samarbejdet giver mig mere tid til dét, jeg er bedst til – at behandle mine patienter.”

Jeg har fået et smil, jeg med glæde viser frem

Mit forløb med Æstetisk Tandretning, hos Oris Tandlægerne det Gule Pakhus Svendborg, har været en fantastisk oplevelse. Lige fra første dag hvor jeg startede forløbet ved jer, har I altid været klar til tiden, altid kunne svare på de mærkeligste spørgsmål, vist det færdige resultat på video i 3D, hele tiden ydet top professionel service, taget jer tid og sidst men ikke mindst altid glad og smilende service.

En ekstra tak til Minh og hendes to fantastiske elever. Disse tre har været med på hele min rejse for at få lige tænder som jeg nu er meget, meget tilfredse med.

En klar anbefaling til andre som går og holder deres smil tilbage pga. skæve tænder. Vejen til lige tænder behøver ikke være besværlig, synlig eller generende – tværtimod. Og hvis man tvivler, som jeg gjorde, vil jeg sige, at ja det lyder for godt til at være sandt, men det er ikke tilfældet, det er UTROLIGT og det virker! Jeg har fået utrolig lige tænder og et smil jeg med glæde viser frem.
 
1000 tak. Nicolai Lommer

Nærvær, dialog og faglighed

Dette er nogle af nøgleordende for ORIS Teamet på klinikken i Svendborg. Få et indtryk af livet på klinikken her.

Kontakt

ORIS Tandlægerne
Det Gule Pakhus

Havnepladsen 3B
5700 Svendborg

+45 62 21 20 09
detgulepakhus@oris.dk

Henvisning

Styrelsen for Patientsikkerhed, Tilsynsrapport

Åbningstider
Telefontider:
Mandag-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-13.00

Telefonen er lukket fra kl. 11.00-13.00
×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu