Tandlæge i Svendborg

Det bedste til dig og dine tænder

Velkommen til ORIS Tandlægerne Det Gule Pakhus i Svendborg

Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen hos os. Vi skal alle være glade for at komme på klinikken, så vi har en uhøjtidelig og afslappet atmosfære, der både giver plads til fordybelse og store smil. Hvis du er utilpas ved at gå til tandlægen, sørger vi for at tage hånd om dit forløb, så du føler dig tryg og involveret igennem hele processen.

Lider du af tandlægeskræk, så er du ikke alene. Vi har mange patienter, som ikke bryder sig om at gå til tandlægen, og vi har mange års erfaring i, hvordan vi kan afhjælpe din tandlægeskræk. Det vigtigste er, at du gør os opmærksomme på din tandlægeskræk allerede når du booker din tid.

Slip af med skrækken

Tandlægeskræk kan skyldes, at du har haft en træls oplevelse omkring tandlæge- eller lægebesøg. Det kan ske for enhver, og det bør ikke holde dig tilbage fra, at vi kontrollerer din tandsundhed, da en sund mund er en vigtig del af din livskvalitet. Vi har mange års erfaring i, hvorledes du slipper af med skrækken. Det tager lidt tid, men vi garanterer, at du oplever en forbedring.

Tandsundhed og tandlægeskræk

Kristina Schou Madsen er professionel ekstremløber. Hun har verdensrekorden i at bestige Kilmanjaro og har gennemført 7 maratoner på 7 dage på verdens 7 kontinenter.

Hør hvorfor god tandsundhed er vigtig for at hun kan præstere, og hvordan ORIS Tandlægerne har hjulpet hende til at overvinde tandlægeskrækken.

ORIS Smile Design

Smilet er den korteste vej mellem to mennesker. Samtidig gør et flot smil indtryk på andre og er med til at øge dit velbefindende og styrke din selvtillid i sociale sammenhænge.Er du træt af en skæv fortand, eller synes du at du har for meget mellemrum mellem tænderne? Mange er flove over sit smil og smiler derfor sjældent med åben mund.Med ORIS Smile Design kan du få rettet dine tænder med næsten usynlige skinner. Vi tilbyder lige nu en gratis forundersøgelse på klinikken, hvor vi kigger på dine tænder og vurderer dine muligheder.

Book din tid allerede nu på telefon 62212009 eller læs mere om mulighederne og book din gratis forundersøgelse her

Jeg har fået min livsglæde tilbage

Jeg har netop afsluttet en implantatbehandling hos Michael Nørgaard fra ORIS Tandlægerne i Svendborg, som har givet mig 8 nye tænder i overmunden. Min veninde havde anbefalet Michael, og selvom jeg ikke er typen, der ofte skifter tandlæge, så er jeg meget glad for min beslutning om at skifte til ORIS Tandlægerne. Min implantatbehandling har været den bedste beslutning nogensinde. Jeg har ganske enkelt fået min livskvalitet tilbage. Det har betydet alt for mig. Før i tiden havde jeg gebis, og det fungerede ikke for mig. Det sad løst og var et forstyrrende element for mig i min hverdag. I weekenden var jeg til Sønderborg Revyen, og her kunne jeg for første gang grine uden at skulle holde mig for munden. Den glæde har jeg svært ved at beskrive med ord. 

Jeg var i meget trygge hænder hos Michael og på klinikken generelt. Der var et stort informationsniveau, så jeg kendte til forløbet, og jeg kunne altid tid ringe til dem, hvis jeg havde spørgsmål. Jeg har kun gode ting at sige om både forløbet og resultatet. 

Birgit Rasmussen, patient hos ORIS Tandlægerne – Det Gule Pakhus 

ORIS Tandlægerne er skabt af tandlæger til tandlæger og med erklæret mål om at have landets mest tilfredse patienter. Det er en målsætning, vi kan stå inde for. Vi tilbyder stor faglig kompetence og behandlinger udført med de nyeste teknologiske hjælpemidler. Derfor får du hos os en sikker, enkel og kvalitetssikret tandlægehjælp.


Har du set vores ORIS Fair Pris-koncept? Med det kan du bl.a. få implantater med krone fra 12.500kr.


Vi er en tandlæge med fokus på dialog


Det er vigtigt for os, at du er med i processen fra start til slut, så vi kan finde den rigtige løsning til lige netop dig. Vores faglighed og erfaringer skal, sammen med dine ønsker, give dig den bedste behandling og vejledning. Vi sætter en stor ære i, at du altid føler dig velinformeret og kan sige til og fra.

Vores mål er at have Danmarks mest tilfredse patienter, og det er vigtigt for os, at du får en positiv oplevelse, når du besøger os på tandlægeklinikken.

Specialbehandlinger og høj faglig kompetence


Vi har i mange år fungeret som henvisningspraksis for andre tandlæger. Dette inden for områderne implantologi og store rekonstruktioner.

Vores behandlinger sker altid med de nyeste metoder og på baggrund af den nyeste, evidensbaserede tandlægefaglige viden. Vi efteruddanner os løbende, så vi sikrer dig stærke og smukke tænder hele livet.

Vi gør alt hvad vi kan, for at du får en tryg og smertefri behandling. En samvittighedsfuld, grundig og professionel behandling er det, vi kendes for.

Hos ORIS Tandlægerne går vi op i at tilbyde behandlinger af høj kvalitet til fornuftige priser. Vi benytter godkendte og kvalitetsrige materialer, der sikrer vores patienter en holdbar løsning i mange år frem.
”Vi har altid lagt vægt på at være med helt fremme, når det kommer til at kunne tilbyde vore patienter den bredeste mulige vifte af behandlingsmuligheder samt udnytte de muligheder den teknologiske udvikling giver. Netop derfor har ORIS Tandlægerne været et helt naturligt valg for os”

“ORIS-samarbejdet giver mig mere tid til dét, jeg er bedst til – at behandle mine patienter.”

Jeg har fået et smil, jeg med glæde viser frem

Mit forløb med Æstetisk Tandretning, hos Oris Tandlægerne det Gule Pakhus Svendborg, har været en fantastisk oplevelse. Lige fra første dag hvor jeg startede forløbet ved jer, har I altid været klar til tiden, altid kunne svare på de mærkeligste spørgsmål, vist det færdige resultat på video i 3D, hele tiden ydet top professionel service, taget jer tid og sidst men ikke mindst altid glad og smilende service.

En ekstra tak til Minh og hendes 2 fantastiske elever. Disse 3 har været med på hele min rejse for at få lige tænder som jeg nu er meget, meget tilfredse med.

En klar anbefaling til andre som går og holder deres smil tilbage pga. skæve tænder. Vejen til lige tænder behøver ikke være besværlig, synlig eller generende – tværtimod. Og hvis man tvivler, som jeg gjorde, vil jeg sige, at ja det lyder for godt til at være sandt, men det er ikke tilfældet, det er UTROLIGT og det virker! Jeg har fået utrolig lige tænder og et smil jeg med glæde viser frem.
 
1000 tak. Nicolai Lommer

Hvordan skifter jeg tandlæge til ORIS?

Det er gratis og altid uforpligtende at skifte tandlæge til ORIS Tandlægerne. Du ringer blot til os på telefon 62 21 20 09, så sørger vi for alt det praktiske i forhold til at flytte din journal mm.

Du er altid velkommen til at kigge forbi klinikken, hvis du har brug for at hilse på personalet eller se omgivelserne, inden du beslutter dig. 

Nærvær, dialog og faglighed

Dette er nogle af nøgleordende for ORIS Teamet på klinikken i Svendborg. Få et indtryk af livet på klinikken her.

Kontakt

ORIS Tandlægerne
Det Gule Pakhus

Havnepladsen 3B
5700 Svendborg

+45 62 21 20 09
detgulepakhus@oris.dk

Henvisning

Åbningstider
Telefontider:
Mandag - torsdag: 8.00-16.30
Fredag: 8.00-13.00
×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu