Bliv patient

  • Klik og vælg din ORIS Tandlæge

  • Dine informationer

  • Vi gør opmærksom på, at du ikke bør sende følsomme oplysninger via formularen, men kontakt da i stedet klinikken direkte pr. telefon
  • Når vi har modtaget din henvendelse, kontakter vi dig indenfor kort tid, for at aftale en tid til en almindelig statusundersøgelse. Har du behov for en akut tid eller ønsker du at aflyse din tid, så kontakt venligst din nærmeste klinik direkte pr. telefon.

    Når du sender dine oplysninger til os, behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om ORIS Tandlægernes behandling af personoplysninger i vores persondatapolitik.

Er det første gang, at du skal besøge os, kan du se her, hvad du vil opleve

01
Lav en aftale som passer dig

Har du fået lyst til at se vores klinik og møde os, så lav en aftale, når du synes, at det passer dig. Vi er lette at få fat i.

Du kan ringe, sende en e-mail eller lave en online aftale.

02
Vi har god tid

Det første besøg tager lidt længere tid end normalt. Vi skal have dig registreret i vores patientsystem, så vi til enhver tid kan følge din behandling hos os. Du bedes venligst medbringe dit sygesikringskort. Kom 10 minutter før den aftalte behandling, så der er god tid til at modtage dig, og du kan få svar på de spørgsmål, du måske har.

Har du akut behov for hjælp, kan vi ikke nå at få din oprettelse godkendt, hvorfor vi venligst beder dig betale efter behandlingen. Du kan betale med Dankort, men vi tager ikke kreditkort som for eksempel MasterCard.

03
Husk medicinliste, journal og røntgenbilleder

Når du kommer første gang, vil vi bede dig møde 10 minutter før aftalte tid, da du skal udfylde et oplysningsskema med kontakt- og helbredsoplysninger før konsultationen. Tager du medicin, vil vi bede dig medbringe en liste over denne, så vi kan tage de nødvendige forholdsregler før en behandling.

Ønsker du, at vi rekvirerer din journal og eventuelle røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge, skal vi bede dig meddele os dette i god tid før din aftale hos os.

04
Registrering til at modtage tilskud

Når du kommer på klinikken, indlæser vi dit sygesikringskort, og du bedes venligst udfylde en anmeldelsesblanket.

Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark”, hjælper vi dig med at få tilskud herfra.

Kvaliteten og din tandsundhed er vores højeste prioritet


Slip af med skrækken.

Tandlægeskræk kan skyldes, at du har haft en træls oplevelse omkring tandlæge- eller lægebesøg.

Det kan ske for enhver, og det bør ikke holde dig tilbage fra, at vi får kontrolleret din tandsundhed, fordi en sund mund er en vigtig del af din livskvalitet. Vi har mange års erfaring i, hvorledes du slipper af med skrækken. Det tager lidt tid, men vi garanterer, at du oplever en forbedring.

Se videoen om tandlægeskræk.

Slip af med skrækken.

Tandlægeskræk kan skyldes at du har haft en træls oplevelse omkring tandlæge- eller lægebesøg.

Det kan ske for enhver og det bør ikke holde dig tilbage fra at vi kontrolleret din tandsundhed fordi en sundmund er en vigtig del af din livskvalitet. Vi har mange års erfaring i hvorledes du slipper af med skrækken. Det tager lidt tid, men vi garanterer at du oplever en forbedring.

Se videoen om tandlægeskræk.

×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu