Tandlæge i Sæby

Det bedste til dig og dine tænder

Velkommen til ORIS Tandlægerne Sæby

Vi holder til i rummelige lokaler med gode parkeringsmuligheder og adgang til ny teknologi, der sikrer dig den hurtigste og bedste behandling.
Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen hos os. Så vi har en uhøjtidelig og afslappet atmosfære, der både giver plads til fordybelse og store smil. Det er også vigtigt, at vi finder præcis den rette løsning til dig. Derfor gør vi meget ud af at lytte til dine behov og ønsker, så vi kan skræddersy din behandling.

Slip af med skrækken

Tandlægeskræk kan skyldes, at du har haft en træls oplevelse omkring tandlæge- eller lægebesøg. Det kan ske for enhver, og det bør ikke holde dig tilbage fra, at vi kontrollerer din tandsundhed, da en sund mund er en vigtig del af din livskvalitet. Vi har mange års erfaring i, hvorledes du slipper af med skrækken. Det tager lidt tid, men vi garanterer, at du oplever en forbedring.

Tandsundhed og tandlægeskræk

Kristina Schou Madsen er professionel ekstremløber. Hun har verdensrekorden i at bestige Kilmanjaro og har gennemført 7 maratoner på 7 dage på verdens 7 kontinenter.

Hør hvorfor god tandsundhed er vigtig for at hun kan præstere, og hvordan ORIS Tandlægerne har hjulpet hende til at overvinde tandlægeskrækken.Oral kirurgi

Vi tilbyder oral kirurgi som bl.a. er tandimplantater, fastsiddende proteser, fjernelse af tænder, kirurgisk rodbehandling og andre kirurgiske indgreb.

Alle kirurgiske behandlinger foretages af Poul Kirketerp, som er en af landets mest erfarne oral kirurger.

Du kan se lidt mere i vores lille film her.

Fuld narkose eller sedation

Vi tilbyder fuld narkose og sedation til tandlægebehandlinger i samarbejde med speciallæge Michael Schou. Michael har været læge siden 2004 og speciallæge i Anæstesi og Intensiv terapi siden 2015 – du kan læse mere om Michael her.

Fuld narkose eller sedation kan tilbydes stort set alle, der ønsker dette til tandbehandlinger. Dog er det mest oplagt for patienter, som er særligt nervøse eller bange for tandbehandlinger. Desuden er fuld narkose og sedation også velegnet til større kirurgiske indgreb såsom implantater eller fjernelse af ”vanskelige” visdomstænder.

Du kan læse mere om fuld narkose og sedation her

Vores tandklinik i Sæby rummer 4 tandlæger, 1 speciallæge i anæstesiologi, 5 tandplejere, 8 klinikassistenter og 1 klinikchef, der vil tage sig godt af dig. Derudover har vi tilknyttet en tandkirurg og en narkoselæge. Den vigtigste del af dit besøg hos os er, at vi finder den rette løsning til lige netop dig. Ved at lytte til dine behov og ønsker, kan vi skræddersy behandlingen, så du får det bedste ud af besøget. På klinikken har alle behandlere adgang til 3D scanner, så du kan få skræddersyet kroner og implantater med den nyeste teknologi.


Vi har mange års erfaring som tandlæge for hele familien, og tilbyder fleksible muligheder for behandling af børn og forældre. Du kan læse mere om familietandlægen her, eller kontakte os på ovenstående telefon.

Har du set vores ORIS Fair Pris-koncept?


ORIS Smile Design

Drømmer du om et flottere smil? Med ORIS Smile Design kan du få rettet dine tænder med usynlige skinner. Vi tilbyder en gratis forundersøgelse, inden forløbet påbegyndes.
Læs mere og book forundersøgelse her


Altid faglig kompetent

Vi efteruddanner og udvikler løbende vores medarbejdere, så vi altid benytter den nyeste tandlægefaglige viden og de bedste teknikker. Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen hos os. Vi skal alle være glade for at komme på klinikken, så vi har en uhøjtidelig og afslappet atmosfære, der både giver plads til fordybelse og store smil.

Hvis du er utilpas ved at gå til tandlægen, sørger vi for at tage hånd om dit forløb, så du føler dig tryg og involveret igennem hele processen.

Vi håber, du har lyst til at følge os på Facebook og få nyheder fra klinikken, information og gode tips.
Du kan klikke på linket her, så kommer du til vores Facebook side, hvor vi glæder os til at se dig.
Link til vores Facebook side

Det siger vores patienter

“Jeg er utrolig glad og tilfreds med min tandlæge Inge Kjær Andersen.

Jeg sætter også stort pris på alle dygtige tandplejere og klinikassistenter som arbejder ved ORIS i Sæby.

Altid en god oplevelse at møde på klinikken”

– Kirsten A. Thomsen 

Jeg ringer blot for at sige tak til Helle for den bedste tandrensning, jeg nogensinde har oplevet. 

-Susanne 

Vi gør alt for, at du får en tryg og smertefri behandling.
Vi er samvittigheds-fulde.
Vi er kendt for at være grundige og professionelle.

Hos ORIS Tandlægerne går vi op i at tilbyde behandlinger af høj kvalitet til fornuftige priser. Vi benytter godkendte og kvalitetsrige materialer, der sikrer vores patienter en holdbar løsning i mange år frem.

Åben og afslappet atmosfære

Dette er nogle af nøgleordene for ORIS teamet på klinikken i Sæby. Få et indtryk af livet på klinikken her.

Kontakt

ORIS Tandlægerne Sæby

Gl. Ålborgvej 33
9300 Sæby

+45 98 46 14 84
saeby@oris.dk

Åbningstider
Mandag: 8.00-16.30
Tirsdag: 8.00-18.00
Onsdag: 7.00-16.30
Torsdag: 8.00-16.30
Fredag: 8.00-16.00

Telefontid alle hverdage fra 7.30
×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu