ORIS Smile Design

– et flottere smil

Læs mere

Velkommen til ORIS Tandlægerne Sæby

Vi holder til i rummelige lokaler med gode parkeringsmuligheder og adgang til ny teknologi, der sikrer dig den hurtigste og bedste behandling.

Vi er 3 tandlæger, 4 tandplejere, 8 klinikassistenter og 1 klinikkoordinator, der vil tage sig godt af dig. Derudover har vi tilknyttet en tandkirurg og en narkoselæge. Den vigtigste del af dit besøg hos os er, at vi finder den rette løsning til lige netop dig. Ved at lytte til dine behov og ønsker, kan vi skræddersy behandlingen, så du får det bedste ud af besøget. På klinikken har alle behandlere adgang til 3D scanner, så du kan få skræddersyet kroner og implantater med den nyeste teknologi.


Vi har mange års erfaring som tandlæge for hele familien, og tilbyder fleksible muligheder for behandling af børn og forældre. Du kan læse mere om familietandlægen her, eller kontakte os på ovenstående telefon.

Har du set vores ORIS Fair Pris-koncept?

Altid faglig kompetent.

Vi efteruddanner og udvikler løbende vores medarbejdere, så vi altid benytter den nyeste tandlægefaglige viden og de bedste teknikker. Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen hos os. Vi skal alle være glade for at komme på klinikken, så vi har en uhøjtidelig og afslappet atmosfære, der både giver plads til fordybelse og store smil.

Hvis du er utilpas ved at gå til tandlægen, sørger vi for at tage hånd om dit forløb, så du føler dig tryg og involveret igennem hele processen.

Vi håber du har lyst til at følge os på Facebook og få nyheder fra klinikken, information og gode tips.

Du kan klikke på linket her, så kommer du til vores Facebook side, hvor vi glæder os til at se dig.

Link til vores Facebook side

Det siger vores patienter

Jeg har nu to gange været inde ved Kalle og jeg må sige, at jeg sjældent har været så tilfreds og tryg ved et tandlægebesøg.

Han er god til at fortælle hvad han gør, er forstående, oplysende og rolig. Det betyder meget for så nogen som mig, der har en snært af tandlægeskræk.

– Lene 

Jeg ringer blot for at sige tak til Helle for den bedste tandrensning, jeg nogensinde har oplevet. 

-Susanne 

Altid faglig kompetent.


Vi efteruddanner og udvikler løbende vores medarbejdere, så vi altid benytter den nyeste tandlægefaglige viden og de bedste teknikker.

Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen hos os. Vi skal alle være glade for at komme på klinikken, så vi har en uhøjtidelig og afslappet atmosfære, der både giver plads til fordybelse og store smil.

Hvis du er utilpas ved at gå til tandlægen, sørger vi for, at tage hånd om dit forløb, så du føler dig tryg og involveret igennem hele processen.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at du får en tryg og smertefri behandling. Samvittighedsfuld. Grundig og professionel er det vi kendes for.

Hos ORIS Tandlægerne går vi op i at tilbyde behandlinger af høj kvalitet til fornuftige priser. Vi benytter godkendte og kvalitetsrige materialer, der sikrer vores patienter en holdbar løsning i mange år frem.

“Det vigtigste ved mit daglige arbejde er glæden ved at samarbejde med mine dygtige og altid meget engagerede medarbejdere.”

“Det vigtigste ved mit daglige arbejde er glæden ved at samarbejde med mine dygtige og altid meget engagerede medarbejdere.”

Åben og afslappet atmosfære.

Dette er nogle af nøgleordene for ORIS teamet på klinikken i Sæby. Få et indtryk af livet på klinikken her.

Kontakt
ORIS Tandlægerne Sæby
Gl. Ålborgvej 33
9300 Sæby

+45 9846 1484
saeby@oris.dk
Åbningstider
Mandag: 8.00-16.30
Tirsdag: 8.00-18.00
Onsdag: 8.00-16.30
Torsdag: 7.00-16.30
Fredag: 8.00-16.00

Telefontid alle hverdage fra 7.30
Find vej
×
Find tandlæge
Menu