Tandlæge i Nakskov

Du skal igen bruge mundbind på klinikken.
Du skal ikke fremvise coronapas

Læs mere

Husk mundbind

Du skal igen bære mundbind, når du kommer på klinikken. Hvis du har symptomer på COVID-19 som fx. feber, tør hoste, træthed, hovedpine, muskelsmerter, ondt i halsen eller tab af lugte-og smagssans, kan du desværre ikke komme på klinikken – heller ikke selvom du har bestilt tid. Du kan læse mere om vores håndtering af COVID-19 her

Velkommen til ORIS Tandlægerne Nakskov

På klinikken tilbyder vi enhver form for tandbehandling. Fra en enkel og omhyggelig tandrensning, der løbende sikrer dine tænders sundhed, til den avancerede behandling med genopbygning af smil og bid. Vores mål er til enhver tid at sikre dig den bedste behandling, hvad enten det gælder almen tandpleje, avanceret implantatkirurgi eller kosmetisk tandpleje.

Alle patienter tilknyttes et behandlerteam bestående af tandlæge og tandplejer.

Vi gør alt hvad vi kan for at du får en tryg og smertefri behandling. Samvittighedsfuld. Grundig og professionel er det vi kendes for.

Bedre og mere tandsundhed for pengene

Vi har investeret i ny digital teknologi, så du altid får den bedste og mest skånsomme behandling. Vi tilbyder derfor større behandlinger til fordelagtige priser gennem vores ORIS Fair Pris koncept.

Vores målsætning er at tilbyde alle vore patienter bedre og mere tandsundhed for pengene.


Slip af med skrækken

Tandlægeskræk kan skyldes, at du har haft en træls oplevelse omkring tandlæge- eller lægebesøg. Det kan ske for enhver, og det bør ikke holde dig tilbage fra, at vi kontrollerer din tandsundhed, da en sund mund er en vigtig del af din livskvalitet. Vi har mange års erfaring i, hvorledes du slipper af med skrækken. Det tager lidt tid, men vi garanterer, at du oplever en forbedring.

Tandsundhed og tandlægeskræk

Kristina Schou Madsen er professionel ekstremløber. Hun har verdensrekorden i at bestige Kilmanjaro og har gennemført 7 maratoner på 7 dage på verdens 7 kontinenter.

Hør hvorfor god tandsundhed er vigtig for at hun kan præstere, og hvordan ORIS Tandlægerne har hjulpet hende til at overvinde tandlægeskrækken.

Kompetent og omsorgsfuld behandling

Vi udvikler løbende klinikken, så den altid benytter de bedste materialer, den nyeste viden og det mest avancerede udstyr under hensyntagen til et godt miljø.

Personalet er meget veluddannet, topprofessionelt og engageret i netop dine tænder, og alt foregår i en afslappet, uhøjtidelig og meget positiv atmosfære.

Hos ORIS Tandlægerne går vi op i at tilbyde behandlinger af høj kvalitet til fornuftige priser. Vi benytter godkendte og kvalitetsrige materialer, der sikrer vores patienter en holdbar løsning i mange år frem.

“ORIS-samarbejdet giver mig mere tid til dét, jeg er bedst til – at behandle mine patienter.”

“Teamwork for kvaliteten, atmosfæren og omsorgens skyld”

For os er det vigtigt, at du får en kompetent og omsorgsfuld behandling. Du skal føle dig tryg og godt tilpas.

Kontakt
ORIS Tandlægerne Nakskov
Søndergade 42,3
4900 Nakskov

+45 69 89 60 50
nakskov@oris.dk

Åbningstider
Mandag - torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-13.00

Telefontider:
Mandag-torsdag: 8.00-15.00
Fredag: 8.00-13.00
Find vej
×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu