Партнерские ссылки:
Latest News
{"effect":"slide-v","fontstyle":"normal","autoplay":"true","timer":"5000"}

Ny patient?

Første gang du kommer hos os, bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende.

Velkommen til ORIS Tandlægerne Kolding

I 30 år har vi haft tandlægeklinik i Sundhedshuset i Kolding og trods flere udvidelser gennem årene, er vi nu vokset ud af lokalerne. Det er derfor med stor begejstring, vi kan fortælle jer, at vi pr. 6. april 2020 flytter til Banegårdspladsen 9, 6000 Kolding, hvor vi bliver lagt sammen med KoldingTand og danner én fælles klinik under navnet: ORIS Tandlægerne Kolding. Vi glæder os til at byde jer velkommen på Banegårdspladsen.

Med mere end 30 medarbejdere kan vi håndtere et bredt spektrum af tandlægefaglige ydelser. Vi efteruddanner og udvikler vores medarbejdere, så vi altid benytter den nyeste tandlægefaglige viden og de bedste teknikker. Dette fokus på uddannelse og faglighed betyder, at vi også fungerer som henvisningspraksis. Dette er inden for specialområderne implantologi, kirurgi og store rekonstruktionsbehandlinger. Disse behandlinger udføres af specialtandlæge, Ph.d., Jens Thorn og tandlæge, DipImpDent. RCS(Eng) Henrik Hedegaard.

Har du set vores ORIS Fair Pris-koncept? Med det kan du bl.a. få implantater med krone fra 11.500kr.

Dialogen med dig er vigtig for os


Den vigtigste del af dit besøg hos os er, at vi finder den rette løsning til lige netop dig. Ved at lytte til dine behov og ønsker, kan vi skræddersy behandlingen, så du får det bedste ud af besøget.

Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen hos os. Vi skal alle være glade for at komme på klinikken, så vi har en uhøjtidelig og afslappet atmosfære, der både giver plads til fordybelse og store smil. Hvis du er utilpas ved at gå til tandlægen, sørger vi for at tage hånd om dit forløb, så du føler dig tryg og involveret igennem hele processen.

Dialogen med dig er vigtig for os


Den vigtigste del af dit besøg hos os er, at vi finder den rette løsning til lige netop dig. Ved at lytte til dine behov og ønsker, kan vi skræddersy behandlingen, så du får det bedste ud af besøget.

Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen hos os. Vi skal alle være glade for at komme på klinikken, så vi har en uhøjtidelig og afslappet atmosfære, der både giver plads til fordybelse og store smil.

Hvis du er utilpas ved at gå til tandlægen, sørger vi for, at tage hånd om dit forløb, så du føler dig tryg og involveret igennem hele processen.

Vi gør alt hvad vi kan, for at du får en tryg og smertefri behandling. Samvittighedsfulde grundige og professionel behandling er det vi kendes for.

Hos ORIS Tandlægerne går vi op i at tilbyde behandlinger af høj kvalitet til fornuftige priser. Vi benytter godkendte og kvalitetsrige materialer, der sikrer vores patienter en holdbar løsning i mange år frem.

“ORIS giver mig mulighed for at koncentrere mig om at lave tænder og udvikle mig indenfor tandlægefaget”

“ORIS-samarbejdet giver mig mere tid til dét, jeg er bedst til – at behandle mine patienter.”

Personlig, kompetent og erfaren

Dette er nogle af nøgleordene for ORIS teamet på klinikken i Kolding. Få et indtryk af livet på klinikken her.

Kontakt
ORIS Tandlægerne Kolding
Banegårdspladsen 9 
6000 Kolding

+45 8118 8118
kolding@oris.dk


Henvisning til røntgen

Åbningstider

Mandag-torsdag: 7.00-18.00
Fredag: 7.00-16.00

Telefontid i klinikkens åbningstid

Find vej

Parkering mulig på tilhørende parkeringsplads i baggården

×
Find tandlæge
Menu