Tandlæge i Kolding

Du skal igen bruge mundbind på klinikken.
Du skal ikke fremvise coronapas

Læs mere

Husk mundbind

Fra mandag den 29.11 skal du igen bære mundbind, når du kommer på klinikken. Hvis du har symptomer på COVID-19 som fx. feber, tør hoste, træthed, hovedpine, muskelsmerter, ondt i halsen eller tab af lugte-og smagssans, kan du desværre ikke komme på klinikken – heller ikke selvom du har bestilt tid. Du kan læse mere om vores håndtering af COVID-19 her


Vi har overtaget Kolding Tand og danner nu én fælles klinik under navnet ORIS Tandlægerne Kolding. Læs mere >>


Velkommen til ORIS Tandlægerne Kolding

I 30 år har vi haft tandlægeklinik i Sundhedshuset i Kolding og trods flere udvidelser gennem årene, er vi nu vokset ud af lokalerne. den 6. april 2020 flyttede vi derfor til Banegårdspladsen 9, 6000 Kolding, hvor vi blev lagt sammen med KoldingTand. Vi danner nu én fælles klinik under navnet: ORIS Tandlægerne Kolding.

Mange kompetencer under ét tag

Med mere end 30 medarbejdere kan vi håndtere et bredt spektrum af tandlægefaglige ydelser. Vi efteruddanner og udvikler vores medarbejdere, så vi altid benytter den nyeste tandlægefaglige viden og de bedste teknikker. Dette fokus på uddannelse og faglighed betyder, at vi også fungerer som henvisningspraksis. Dette er inden for specialområderne implantologi, kirurgi og store rekonstruktionsbehandlinger. Disse behandlinger udføres af specialtandlæge, Ph.d., Jens Thorn og tandlæge, DipImpDent. RCS(Eng) Henrik Hedegaard.

Har du set vores ORIS Fair Pris-koncept? Med det kan du bl.a. få implantater med krone fra 11.500kr.

Slip af med skrækken

Tandlægeskræk kan skyldes, at du har haft en træls oplevelse omkring tandlæge- eller lægebesøg. Det kan ske for enhver, og det bør ikke holde dig tilbage fra, at vi kontrollerer din tandsundhed, da en sund mund er en vigtig del af din livskvalitet. Vi har mange års erfaring i, hvorledes du slipper af med skrækken. Det tager lidt tid, men vi garanterer, at du oplever en forbedring.

Tandsundhed og tandlægeskræk

Kristina Schou Madsen er professionel ekstremløber. Hun har verdensrekorden i at bestige Kilmanjaro og har gennemført 7 maratoner på 7 dage på verdens 7 kontinenter.

Hør hvorfor god tandsundhed er vigtig for at hun kan præstere, og hvordan ORIS Tandlægerne har hjulpet hende til at overvinde tandlægeskrækken.

Ny teknologi

Når vi investerer i digital teknologi kan det lyde flot, men det betyder faktisk noget meget konkret for dig som patient. I marts 2021 investerede vi i et Leica dentalmikroskop, som primært bruges til komplicerede rodbehandlinger, som gennemføres op højeste niveau af vores tandlæge, Line M. Hedegaard. Med mikroskopet kan vi forstørre op til 40 gange og dermed se små forgreninger i tandens kanalsystemer, eventuelle mikro-revner i tanden, som kan forringe prognosen, eller finde svært tilgængelige kanaler, som vi ikke tidligere har kunnet lokalisere. Dermed kan vi højne kvaliteten i vores rodbehandlinger og løse komplikationer, som ikke tidligere kunne behandles hos os. 

Investeringen følger vores ambition om at have det nyeste og mest moderne udstyr for at imødekomme patienternes stadig større og mere specialiserede krav til deres tandlæge. Og så glæder det os, at vi kan tilbyde patienterne alle former for tandlægefaglige behandlinger på klinikken.  


Dialogen med dig er vigtig for os

Den vigtigste del af dit besøg hos os er, at vi finder den rette løsning til lige netop dig. Ved at lytte til dine behov og ønsker, kan vi skræddersy behandlingen, så du får det bedste ud af besøget.

Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen hos os. Vi skal alle være glade for at komme på klinikken, så vi har en uhøjtidelig og afslappet atmosfære, der både giver plads til fordybelse og store smil. Hvis du er utilpas ved at gå til tandlægen, sørger vi for at tage hånd om dit forløb, så du føler dig tryg og involveret igennem hele processen.

 

Vi gør alt hvad vi kan, for at du får en tryg og smertefri behandling. Samvittighedsfulde grundige og professionel behandling er det vi kendes for.

Hos ORIS Tandlægerne går vi op i at tilbyde behandlinger af høj kvalitet til fornuftige priser. Vi benytter godkendte og kvalitetsrige materialer, der sikrer vores patienter en holdbar løsning i mange år frem.

Et team af dygtige tandplejere

Vores behandlerteam består af 7 faste tandlæger og 7 tandplejere. Tandplejerne varetager det forebyggende arbejde, hvor tandlægerne står for de egentlige behandlinger. Vores tandplejere er alle uddannet ved odontologisk institut, og det vil typisk være en af dem, du møder, hvis du skal til en undersøgelse på klinikken. Tandplejerne har et fælles netværk på klinikken, hvor de erfaringsudveksler og dygtiggør sig sammen, så de hele tiden er opdateret med den nyeste viden og erfaring indenfor tandplejerområdet.

Du kan møde klinikkens personale her. Vil du læse mere om hver medarbejder, kan du klikke på deres billede. 

“ORIS giver mig mulighed for at koncentrere mig om at lave tænder
og udvikle mig indenfor tandlægefaget”

Hvordan skifter jeg tandlæge til ORIS?

Det er gratis og altid uforpligtende at skifte tandlæge til ORIS Tandlægerne. Du ringer blot til os på telefon 8118 8118 , så sørger vi for alt det praktiske i forhold til at flytte din journal mm.

Du er altid velkommen til at kigge forbi klinikken, hvis du har brug for at hilse på personalet eller se omgivelserne, inden du beslutter dig. 

Personlig, kompetent og erfaren

Dette er nogle af nøgleordene for ORIS teamet på klinikken i Kolding. Få et indtryk af livet på klinikken her.

Kontakt
ORIS Tandlægerne Kolding
Banegårdspladsen 9 
6000 Kolding

+45 81 18 81 18
kolding@oris.dk


Henvisning til røntgen

Åbningstider
Mandag-torsdag: 7.00-18.00
Fredag: 7.00-16.00

Telefontid:
Mandag- torsdag: 7.00-17.15
Fredag: 7.00-15.30
Find vej

Parkering mulig på tilhørende parkeringsplads i baggården

×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu