ORIS Smile Design

– et flottere smil

 

Æstetisk Tandretning

Usynlige skinner!
Gratis forundersøgelse
Se film

Et flottere smil uden synlig skinne

Med Æstetisk Tandretning kan du få rettet dine tænder uden at skulle gå med synlig bøjle eller ”togskinner”.

Gratis forundersøgelse med 3D scanning

Første skridt er en gratis forundersøgelse, hvor vi 3D scanner dine tænder på vores moderne TRIOS scannere. Billederne bearbejdes herefter på vores laboratorium og efter få dage kan vi vise dig, hvilket resultat du kan opnå med Æstetisk Tandretning.
På en computer-simulering kan du se, hvordan dine tænder vil rykke sig uge for uge under behandlingen. Du bestemmer selv, om du vil have gennemgået simuleringen på klinikken eller modtage den på mail. Book gratis forundersøgelse her

Tidshorisont

Efter din forundersøgelse og 3D scanning går der kun få dage, før du kan se simuleringen og det slutresultat, du kan opnå. Behandlingen kan starte efter ca. 2 uger og vil typisk vare 5-7 måneder. Varigheden afhænger af kompleksiteten i din behandling. Du vil dog givetvis kunne se resultater allerede efter kort tid. Derefter kan behandlingen opstartes efter ca. 2 uger. Behandlingsperioden er typisk 5-7 måneder – men afhænger af kompleksiteten i behandlingen. Du vil givetvis kunne se resultater allerede efter kort tid.

Gratis forundersøgelse til Æstetisk Tandretning

Book her

Find telefonnummer og kontaktinformation på din tandlæge her

Klik her

De usynlige skinner

Når selve behandlingen opstartes, skal der laves skinner til dig på baggrund af computer-simuleringen fra forundersøgelsen. Det antal skinner, du skal bruge i behandlingsperioden afhænger af dine tænder. De vil rykke sig under behandlingen, og skinnerne skal derfor hele tiden passe til det aktuelle stadie. I behandlingsperioden vil du blive bedt om at møde ind på klinikken et antal gange og få tjekket dine tænder. Ved nogle af disse tjek vil du typisk få ekstra skinner med hjem, som du selv kan skifte i henhold til den behandlingsplan, der laves til dig.

Behandlingen

I de fleste tilfælde er der kun behov for at få rettet tænderne i overkæben, da disse tænder bliver eksponeret mest, når du smiler. I enkelte tilfælde vil det dog også være nødvendigt at rette tænderne i underkæben. Den bedste behandling af netop dine tænder vil fremgå af den digitale scanning, du får foretaget, inden behandlingen igangsættes. I ehandlingsperioden skal du have skinnen på hele døgnet – dog ikke når du spiser. Du vil kunne opleve lidt ømhed den første uge af behandlingen og en dags tid, hver gang du skifter skinne.

Fastholdelse af dit nye, flotte smil

Ved behandlingens afslutning foretages en såkaldt retention, hvilket betyder, at tænderne skal fastholdes i den nye stilling. Foretages dette ikke, vil tænderne ”falde” tilbage til udgangspunktet efter ca. tre måneder. Retention kan enten ske med tråd eller ved, at du sover med en natskinne. Den optimale løsning for dig aftales med tandlægen.

Her kan du se, hvordan din pris bliver udregnet

Med ORIS Fair Pris-koncept betaler du aldrig for mere end det, du får.

Den endelige pris på din behandling er sammensat af to overordnede elementer: En startpris, der bestemmes af kompleksiteten af behandlingen, samt en skinnepris, der dækker over antallet af skinner, du får brug for.
Du får ALTID et prisoverslag inden behandlingen startes.

 • Enkel

  En enkel behandling dækker over en korrektion af de forreste 4 til 6 tænder med forventeligt seks skinner. Dette kan i mange tilfælde foretages uden større indgreb og uden etablering af såkaldte ”ankre” på tænderne. Dette er en meget normal behandling – vi forventer at ca. 40% af vores patienter modtager en enkel behandling. 

  Priserne angivet er pr. kæbe

  Regulering (opstart) 6.000,-
  Pr. skinne 1.000,-
  Forventet antal skinner 6
  Retainer (efter behandling) 2.500,-
  I alt pris fra 14.500,-
 • Standard

  En standard behandling er som den enkle også en korrektion af de forreste 4 til 6 tænder med forventeligt 8 skinner. Forskellige forhold – eksempelvis tandstillingen eller knogleforhold – betyder, at der er brug for mere ’kraft’ i skinnerne end ved en enkel behandling. Derfor forstærkes disse med ’ankre’ på tænderne. En stor del af behandlingerne falder i denne kategori – vi forventer at ca. 40% af vores patienter modtager en standardbehandling.

  Priserne angivet er pr. kæbe

  Regulering (opstart) 7.000,-
  Pr. skinne 1.000,-
  Forventet antal skinner 8
  Retainer (efter behandling) 2.500,-
  I alt pris fra 17.500,-
 • Kompleks

  En kompleks behandling dækker over behandlinger, der afviger fra de første to kategorier. Enten fordi flere tænder er involveret, fordi der også røres ved bidfunktion eller af eksempelvis knoglemæssige forhold. Der kan være mange årsager til, at en behandling er mere besværlig og derfor falder i den komplekse kategori. Vi forventer at ca. 20% af vores patienter modtager en kompleks behandling.

  Priserne angivet er pr. kæbe

  Regulering (opstart) 9.000,-
  Pr. skinne 1.000,-
  Forventet antal skinner 10
  Retainer (efter behandling) 2.500,-
  I alt pris fra 21.500,-

Som du kan se afhænger din pris helt af, hvilken behandling du faktisk skal have. Hvorvidt du falder i den ene eller anden kategori afhænger 100% af dine tænder.  Vi får en behandlingsplan fra et laboratorium, der på baggrund af tusindvis af 3D-scanninger og tidligere behandlinger kan afgøre, hvilken behandling, der er den rette for netop dig.

25% rabat på anden kæbe

Skal du have rettet både over- og underkæbe i samme omgang er der nogle besparelser i tid at hente, fordi du allerede er i behandling. Derfor vil vi gerne give 25% rabat på den mindste af de to behandlinger.

Kontaktformular vedr. gratis forundersøgelse til Æstetisk Tandretning

OBS! Din henvendelse er en forespørgsel. Vi bekræfter din tid efterfølgende.

 

Kontakt vores ORIS Smile Design specialister

Jylland

ORIS Tandlægerne Smed og Donslund
Toldboden 1, 2. C
8800 Viborg
86 62 37 30

ORIS Tandlægerne Torvet
Torvegade 5C
8450 Hammel
86 96 15 01

ORIS Tandlægerne Sæby
Gl. Ålborgvej 33
9300 Sæby
98 46 14 84

ORIS Tandlægerne Kolding
Banegårdspladsen 9
6000 Kolding
8118 8118

Sjælland

ORIS Tandlægerne Københavns
Implantat Center

Vester Voldgade 86
1552 København V
33 12 30 30

ORIS Tandlægerne Kalundborg
Lindegade 3
4000 Kalundborg
59 51 03 90

ORIS Tandlægerne Lyngby
Jernbanepladsen 10, 2. sal
2800 Kgs. Lyngby
45 87 01 03

Fyn

ORIS Tandlægerne Tandlægehuset
Skelvænget 4
5610 Assens
64 71 12 76

ORIS Tandlægerne Det Gule Pakhus
Havnepladsen 3B
5700 Svendborg
62 21 20 09

×
Find tandlæge
Menu