ORIS Smile Design

– et flottere smil

 

Æstetisk Tandretning

Usynlige skinner!
Gratis forundersøgelse
Se film

Et flottere smil uden synlig skinne

Med Æstetisk Tandretning kan du få rettet dine tænder uden at skulle gå med synlig bøjle eller ”togskinner”. Et skinneforløb hos ORIS Tandlægerne er en yderst diskret vej til et flottere smil. 


Hør Ricka fortælle sin oplevelse fra at føle “selvtillids nederlag” og altid at være “hende med de skæve tænder” til i dag at have et flot smil og meget mere selvtillid og selvværd.


I filmen fortæller Camilla om forløbet for patienter, der ønsker at få foretaget Æstetisk Tandretning.

Gratis forundersøgelse

Inden du kan komme igang med et forløb, skal der laves en faglig vurdering af dine tænder i forhold til, om de er egnet til det koncept vi har hos ORIS Tandlægerne.

Vi tilbyder derfor en gratis forundersøgelse, hvor du kommer en tur forbi klinikken til en drøftelse om dine tænder. Der bliver her lavet en faglig vurdering af muligheden for tandretning. 

Book gratis forundersøgelse til tandretning her

Tidshorisont

Efter din forundersøgelse, scanner vi dine tænder på vores moderne TRIOS scannere. Billederne bearbejdes herefter på vores laboratorium og efter få dage kan vi vise dig, hvilket resultat du kan opnå med Æstetisk Tandretning. På en computersimulering kan du se, hvordan dine tænder vil rykke sig uge for uge under behandlingen. Du bestemmer selv, om du vil have gennemgået simuleringen på klinikken eller modtage den på mail.

Behandlingen kan starte efter ca. 2 uger og vil typisk vare 5-7 måneder. Varigheden afhænger af kompleksiteten i din behandling. Du vil dog givetvis kunne se resultater allerede efter kort tid. 

Gratis forundersøgelse til Æstetisk Tandretning

Book her

Find telefonnummer og kontaktinformation på din tandlæge her

Klik her

De usynlige skinner

Når selve behandlingen opstartes, skal der laves skinner til dig på baggrund af computersimuleringen fra forundersøgelsen. Det antal skinner, du skal bruge i behandlingsperioden afhænger af dine tænder. De vil rykke sig under behandlingen, og skinnerne skal derfor hele tiden passe til det aktuelle stadie. I behandlingsperioden vil du blive bedt om at møde ind på klinikken et antal gange og få tjekket dine tænder. Ved nogle af disse kontroller vil du typisk få ekstra skinner med hjem, som du selv kan skifte i henhold til den behandlingsplan, der laves til dig.

Behandlingen

I nogle tilfælde er der kun behov for at få rettet tænderne i overkæben, da disse tænder bliver eksponeret mest, når du smiler. Det kan dog også være nødvendigt at rette tænderne i underkæben. Den bedste behandling af netop dine tænder vil fremgå af den digitale scanning, du får foretaget, inden behandlingen igangsættes. I behandlingsperioden skal du have skinnen på hele døgnet – dog ikke når du spiser. Som tommelfingerregel siger vi cirka 22 timer i døgnet. Du vil kunne opleve lidt ømhed den første uge af behandlingen og en dags tid, hver gang du skifter skinne. Vi anbefaler, du skifter skinne om aftenen, inden du skal sove.

Fastholdelse af dit nye, flotte smil

Ved behandlingens afslutning foretages en såkaldt retention, hvilket betyder, at tænderne skal fastholdes i den nye stilling. Foretages dette ikke, vil tænderne ”falde” tilbage til udgangspunktet efter ca. tre måneder. Retention kan enten ske med tråd eller ved, at du sover med en natskinne hver nat. Den optimale løsning for dig aftales med tandlægen.

Mød patienter der har fået et flottere smil med Æstetisk tandretning

Vi oplever, at nogle af vores patienter har været kede af en tandstilling i mange år, og at det har medført, at de smiler mindre. Det, synes vi, er ærgerligt, da et smil jo er den korteste vej mellem to mennesker.

Som behandler er det utrolig givende at se, hvor glade folk bliver, når de har fået rettet tænder, og hos nogle giver det endda mere selvtillid, og de behøver ikke længere skjule de tænder, de ikke har været så glade for.

Som inspiration til hvad der kan lade sig gøre, har vi samlet nogle af de behandlingsresultater, vi har opnået gennem årene. Vi er utrolig glade for at kunne hjælpe folk med at smile til verden.

Før og efter behandlingen

Du kan klikke på billederne for at se dem i stor størrelse

Jeg har fået et smil, jeg med glæde viser frem

Mit forløb med Æstetisk Tandretning har været en fantastisk oplevelse. Lige fra første dag hvor jeg startede forløbet ved jer, har I altid været klar til tiden, altid kunne svare på de mærkeligste spørgsmål, vist det færdige resultat på video i 3D, hele tiden ydet top professionel service, taget jer tid og sidst men ikke mindst altid glad og smilende service.
En klar anbefaling til andre som går og holder deres smil tilbage pga. skæve tænder. Vejen til lige tænder behøver ikke være besværlig, synlig eller generende – tværtimod. Og hvis man tvivler, som jeg gjorde, vil jeg sige, at ja det lyder for godt til at være sandt, men det er ikke tilfældet, det er UTROLIGT og det virker! Jeg har fået utrolig lige tænder og et smil jeg med glæde viser frem.
 
1000 tak. Nicolai Lommer

Kosmetisk Finish

Efter et tandretningsforløb vurderer du sammen med tandlægen, om der er behov for at afslutte med Kosmetisk Finish for at fuldende det nye smil. 

Det kan være, du har tænder, hvor der mangler små stykker pga. slitage eller skader eller du har tænder,  der med alderen har fået en ”forkert” form eller har andre uregelmæssigheder eller mangel på symmetri i dit tandsæt. 

Det kan i langt de fleste tilfælde klares med plastopbygning og/eller beslibning, så du får den optimale finish og et flottere og mere harmonisk smil.

Blegning

Efter et fuldendt tandretningsforløb kan du sammen med din tandlæge vurdere, om der skal afsluttes med en tandblegning. 

Tandblegning er blevet helt almindeligt, og stadig flere får udført behandlingen. Med tandblegning lysnes dine tænder, så du får et flottere smil. Hvis du er ked af misfarvede tænder, kan vi derfor hjælpe dig. Årsagerne til misfarvede tænder kan være mange. For nogle mennesker skyldes det farvestoffer fra farveholdige mad- og drikkevarer, mens der i andre tilfælde kan være tale om aldersbetingede misfarvninger.


Priser

Én kæbe fra: 17.500 kr.*
To kæber fra: 29.500 kr.

*) Det er ikke altid, vi kan nøjes med at rette tænderne i den ene kæbe. Det afhænger 100 % af dine tænder. Den bedste behandling af netop dine tænder vil fremgå af den digitale scanning, du får foretaget, inden behandlingen igangsættes. Priserne dækker over behandling af maksimalt de forreste 8 tænder.

Kontaktformular vedr. gratis forundersøgelse til Æstetisk Tandretning

OBS! Din henvendelse er en forespørgsel. Vi bekræfter din tid efterfølgende.

  • Når du sender dine oplysninger til os, behandler vi personoplysninger om dig. Du kan læse mere om ORIS Tandlægernes behandling af personoplysninger i vores persondatapolitik.

 

Kontakt vores ORIS Smile Design specialister

Jylland

ORIS Tandlægerne Smed og Donslund
Toldboden 1, 2. C
8800 Viborg
86 62 37 30

ORIS Tandlægerne Sæby
Gl. Ålborgvej 33
9300 Sæby
98 46 14 84

ORIS Tandlægerne Kolding
Banegårdspladsen 9
6000 Kolding
81 18 81 18

ORIS Tandlægerne Nytorv, Aalborg
Nytorv 7, 3. sal
9000 Aalborg
98 13 89 89

ORIS Tandlægerne Torvet
Torvegade 5C
8450 Hammel
86 96 15 01

Sjælland

ORIS Tandlægerne Københavns
Implantat Center

Vester Voldgade 86
1552 København V
33 12 30 30

ORIS Tandlægerne Kalundborg
Kordilgade 18,1
4000 Kalundborg
59 51 03 90

ORIS Tandlægerne Lyngby
Jernbanepladsen 10, 2. sal
2800 Kgs. Lyngby
45 87 01 03

ORIS Tandlægerne Nakskov
Søndergade 42, 3
4900 Nakskov
69 89 60 50

Fyn

ORIS Tandlægerne Tandlægehuset
Skelvænget 4
5610 Assens
64 71 12 76

ORIS Tandlægerne Det Gule Pakhus
Havnepladsen 3B
5700 Svendborg
62 21 20 09

ORIS Tandlægerne Slotsgade
Slotsgade 21
5000 Odense
66 11 44 33

×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu