ORIS Tandlægerne Odense

Det bedste til dig og dine tænder

Vi holder åbent hele sommeren

Der kan forekomme lidt længere ventetid på telefonen

Velkommen til ORIS Tandlægerne Slotsgade i Odense

På vores klinik, beliggende blot et stenkast fra Odense Banegård, finder du et tandlægefællesskab med højt fagligt niveau, en god og afslappet stemning, og ikke mindst et ønske om at finde den bedste løsning for dig som patient.

Det er vigtigt for os, at du oplever dit besøg positivt. Derfor sigter vi mod et højt serviceniveau, så både du og vi kan være glade for at komme på klinikken. Vi ønsker at atmosfæren er positiv, uhøjtidelig og humoristisk, og er du utryg ved at skulle til tandlægen, tager vi hånd om dig og dine bekymringer, så du er ekstra involveret hele processen igennem.


Patientmagasin om tandsundhed

Hos ORIS Tandlægerne tror vi på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Magasinet ”Tandsundhed” er udarbejdet med et ønske om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene sundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Mange er måske ikke fuldt opmærksomme på, hvor stor en del af kroppens samlede funktion der udspringer fra munden. 

Du er velkommen til at tage et magasin med hjem, næste gang du er hos os.Søvnapnø kan og bør behandles. Ubehandlet søvnapnø kan være farligt og medføre følgesygdomme.Hør Lars Skov fortælle mere om søvnapnø og behandling med tandskinne

Lider du af søvnapnø?

At have søvnapnø kan være alvorligt for kroppen, idet hjernes ikke får ilt nok og søvnen dermed afbrydes konstant. Det vurderes, at op mod 300.000 danskere lider af søvnapnø, men at kun ca. 80.000 har fået stillet diagnosen. Der er således mange danskere, der har sygdommen uden at vide det. Når du kommer til os med mistanke om søvnapnø vil en udredning samt evt. behandling ske i tæt samarbejde med en øre-, næse- halslæge. Behandlingen af søvnapnø foregår med en specialfremstillet skinne, som du sover med om natten.

Slip af med skrækken

Tandlægeskræk kan skyldes, at du har haft en træls oplevelse omkring tandlæge- eller lægebesøg. Det kan ske for enhver, og det bør ikke holde dig tilbage fra, at vi kontrollerer din tandsundhed, da en sund mund er en vigtig del af din livskvalitet. Vi har mange års erfaring i, hvorledes du slipper af med skrækken. Det tager lidt tid, men vi garanterer, at du oplever en forbedring.

Tandsundhed og tandlægeskræk

Kristina Schou Madsen er professionel ekstremløber. Hun har verdensrekorden i at bestige Kilmanjaro og har gennemført 7 maratoner på 7 dage på verdens 7 kontinenter.

Hør hvorfor god tandsundhed er vigtig for at hun kan præstere, og hvordan ORIS Tandlægerne har hjulpet hende til at overvinde tandlægeskrækken.

Specialbehandlinger og høj faglig kompetence


Vi har i mange år fungeret som henvisningspraksis for andre tandlæger. Dette inden for områderne implantologi og store rekonstruktioner.

Vores behandlinger sker altid med de nyeste metoder og på baggrund af den nyeste, evidensbaserede tandlægefaglige viden. Vi efteruddanner os løbende, så vi sikrer dig stærke og smukke tænder hele livet.

Du kan få din tandlæge regning delt op i mindre bidder.

Fungerer det bedre for dig at betale et månedligt beløb i stedet for hele beløbet på én gang, så kan du let og gennemskueligt ansøge om finansiering hos vores samarbejdspartner Sundhed+. 

Sundhed+ er Danmarks mest populære finansieringsløsning til tandbehandlinger. 

Læs mere her >>

Uden synlig bøjle

Smilet er den korteste vej mellem to mennesker. Samtidig gør et flot smil indtryk på andre og er med til at øge dit velbefindende og styrke din selvtillid i sociale sammenhænge.

ORIS Smile Design er kosmetisk tandbehandling og består af Æstetisk Tandretning og Tandblegning. Med Æstetisk Tandretning kan du få rettet dine tænder uden at skulle gå med synlig bøjle eller ”togskinner”

Gratis forundersøgelse

Inden du kan komme igang med et forløb, skal der laves en faglig vurdering af dine tænder i forhold til, om de er egnet til det koncept. vi har hos ORIS Tandlægerne.

Vi tilbyder derfor en gratis forundersøgelse, hvor du kommer en tur forbi klinikken til en drøftelse om dine tænder. Der bliver her lavet en faglig vurdering af muligheden for tandretning.

Patienter med flottere smil

Som behandler er det utrolig givende at se, hvor glade folk bliver, når de har fået rettet tænder, og hos nogle giver det endda mere selvtillid, og de behøver ikke længere skjule de tænder, de ikke har været så glade for.

Som inspiration til hvad der kan lade sig gøre, har vi samlet nogle af de behandlingsresultater, vi har opnået gennem årene. Vi er utrolig glade for at kunne hjælpe folk med at smile til verden.

Specialbehandlinger og høj faglig kompetence


Vi har i mange år fungeret som henvisningspraksis for andre tandlæger. Dette inden for områderne implantologi og store rekonstruktioner.

Vores behandlinger sker altid med de nyeste metoder og på baggrund af den nyeste, evidensbaserede tandlægefaglige viden. Vi efteruddanner os løbende, så vi sikrer dig stærke og smukke tænder hele livet.

“Det der betyder mest for mig, i mit daglige arbejde, er at blive fagligt udfordret og samtidig føle, at jeg leverer en god ydelse til mine patienter, så de bliver ambassadører for klinikken.”

Vi gør alt, hvad vi kan, for at du får en tryg og smertefri behandling. Samvittighedsfuld. Grundig og professionel er det vi kendes for.

Hos ORIS Tandlægerne går vi op i at tilbyde behandlinger af høj kvalitet til fornuftige priser. Vi benytter godkendte og kvalitetsrige materialer, der sikrer vores patienter en holdbar løsning i mange år frem.

Professionelle
Menneskelige
Effektive

Dette er nogle af kerneværdierne for ORIS Tandlægerne i Odense.

ORIS Tandlægerne Slotsgade 21

På vores klinik, beliggende blot et stenkast fra Odense banegård, finder du et tandlægefællesskab med højt fagligt niveau, en god og afslappet stemning, og ikke mindst et ønske om at finde den bedste løsning for dig som patient.

Klinikken i Slotsgade har i mange år fungeret som henvisningspraksis for andre tandlæger. Dette indenfor områderne implantologi og store rekonstruktioner. Men klinikken er samtidig en helt traditionel tandlægeklinik med fokus på alt fra tandeftersyn til rodbehandlinger og paradentose. Klinikken er ejet af de tre dygtige og erfarne tandlæger: Steen Bjergegaard, Jørgen Darling Jensen og Lars Skov.

Sammen har de drevet klinik i mange år og har altid være kendetegnet ved at have et stabilt og dygtigt personale.

Klinikkens personale er alle enige om at sigte mod et højt serviceniveau, en positiv atmosfære og et højt fagligt niveau. Når du kommer på klinikken første gang, bruger de ekstra god tid på at lære dig og dine tænder at kende. Det vigtigste er nemlig, at du føler dig dig lyttet til. Den bedste behandling skal findes sammen med dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken i Slotsgade 21.

Hvordan skifter jeg tandlæge?

Det er gratis og altid uforpligtende at skifte tandlæge til ORIS Tandlægerne. Ønsker du at blive patient hos en af de to klinikker i Odense, skal du blot ringe til klinikken, så sørger de for alt det praktiske for dig i forhold til at flytte din journal med mere. 

Du er også altid velkommen til at kigge forbi en af de to klinikker, hvis du har brug for at hilse på personalet eller se omgivelserne, inden du beslutter dig. 

Ønsker du at blive patient hos ORIS Tandlægerne Slotsgade 21: Ring på telefon 66114433 eller send en mail på slotsgade21@oris.dk 


Det siger patienterne

  • Lars Skov er helt fantastisk dygtig og sådan et rart menneske. Er kommet der siden 2008. 5 stjerner herfra. – Pil

  • Det har været den bedste tandlægeoplevelse nogensinde. Meget gode til at forklare, hvad der skulle ske, og håndtering af mine tænder var lige det jeg havde brug for. Fast tandlæge fremover – Jan

  • Helt fantastisk oplevelse. Havde aldrig været der før. Allerede ved ankomsten blev jeg mødt af meget venlige damer i receptionen. Blev modtaget af det mest fantastiske menneske Tandlæge Sten Bjerregaard. Yderst dygtig og behageligt menneske følte mig hørt og forstået – Gurli
  • Godt sted, god behandling, dejlig stemning og hjælpsom personale hos Jørgen i Odense – Winni

  • Jeg vil rose jer for jeres kundeservice, det gælder bla. et dejligt smil når vi kommer til skranken, lyse venlige lokaler, og dem jeg har mødt af tandplejer og læge, rolig og fornuftig snak om det der skal foretages, og igen ikke mindst, smil og en dejlig udstråling, jeg går derfra med en god oplevelse – Kurt

  • Vil gerne sige, at jeg har en rigtig god tandlæge. Jørgen Darling er så rolig og har tid til en snak om det, der skal gøres. Han er også meget dygtig. Så hvis I mangler en tandlæge, skal I tage til ORIS Tandlægerne i Odense. – Pia 

  • Har ikke været ved tandlæge i 5 år. Mest pga tandlægeskræk. Valgte Reiff pga gode anmeldelser på nettet. Havde selv en virkelig god oplevelse. Blev godt modtaget, følte jeg blev hørt og min historik/udfordringer blev italesat. Ens tandlægeskræk bliver respekteret og jeg blev løbende informeret om hvad der foregik. Fagligt virker de også super! Tandrensning var mere behageligt end hos tidligere tandlæge.
    Absolut anbefalelsesværdigt.

  • Tak Steen. Din ekspertise og venlighed gør, at jeg altid går glad hjem. Farvel tandlægeskræk. Tak! – Pernille

Det bedste til dig og dine tænder

Hos os får du det bedste til dig og dine tænder. Det sikrer, at du har sunde tænder og et godt smil hele livet.

Et besøg hos tandlægen skal være så nemt og smertefrit som muligt.

Få derfor et tjek en gang om året og tal med din tandlæge om dine muligheder – uanset om det drejer sig om en tandrensning, regulering af tænderne eller en mistet tand. Vi glæder os til at se dig.

Æstetisk Tandretning

Med Æstetisk Tandretning kan du få rettet dine tænder uden at skulle gå med synlig bøjle eller ”togskinner”. Et skinneforløb hos ORIS Tandlægerne er en yderst diskret vej til et flottere smil. Læs mere

Implantater

Et tandimplantat er ofte den rigtige løsning, hvis du mister en tand. Det er i dag muligt at erstatte en eller flere mistede tænder med et tandimplantat, der sikrer dig, at dine tænder har samme funktionsevne og udseende, som du kender det fra naturlige tænder. Læs mere

Kroner

En tandkrone er den stærkeste og flotteste løsning, når en tand skal styrkes. Vi har stor erfaring med de mange kronevarianter, så du altid er sikret en flot og naturtro løsning. Læs mere

Kontakt

ORIS Tandlægerne Slotsgade 21

Slotsgade 21
5000 Odense

+45 66 11 44 33
slotsgade21@oris.dk

Henvisning til røntgen

Åbningstider
Mandag: 8.00-18.00
Tirsdag: 7.00-16.00
Onsdag: 8.00-18.00
Torsdag: 7.00-16.00
Fredag: 8.00-15.00

Telefontider
Mandag-torsdag: 8.15-16.00
Fredag: 8.15-15.00
×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu