Tandlæge i Frejlev

Det bedste til dig og dine tænder

Tandlægehuset Frejlev og Tandlægehuset Nibe bliver til ORIS Tandlægerne Frejlev

Vi er rigtig glade for, at vi pr. 1. december bliver en del af ORIS Tandlægerne.

Vi flytter sammen på Tandlægehusets Frejlevs adresse på Glucksvej i Frejlev, og du vil fortsat møde det personale, du kender fra begge klinikker. Vi glæder os til at fortælle dig mere om, hvordan vores indtræden i ORIS Tandlægerne bliver en fordel for dig som patient.

Slip af med skrækken

Tandlægeskræk kan skyldes, at du har haft en træls oplevelse omkring tandlæge- eller lægebesøg. Det kan ske for enhver, og det bør ikke holde dig tilbage fra, at vi kontrollerer din tandsundhed, da en sund mund er en vigtig del af din livskvalitet. Vi har mange års erfaring i, hvorledes du slipper af med skrækken. Det tager lidt tid, men vi garanterer, at du oplever en forbedring.

Tandsundhed og tandlægeskræk

Kristina Schou Madsen er professionel ekstremløber. Hun har verdensrekorden i at bestige Kilmanjaro og har gennemført 7 maratoner på 7 dage på verdens 7 kontinenter.

Hør hvorfor god tandsundhed er vigtig for at hun kan præstere, og hvordan ORIS Tandlægerne har hjulpet hende til at overvinde tandlægeskrækken.

Dialogen med dig er vigtig for os

Den vigtigste del af dit besøg hos os er, at vi finder den rette løsning til lige netop dig. Ved at lytte til dine behov og ønsker, kan vi skræddersy behandlingen, så du får det bedste ud af besøget.

Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen hos os. Vi skal alle være glade for at komme på klinikken, så vi har en uhøjtidelig og afslappet atmosfære, der både giver plads til fordybelse og store smil. Hvis du er utilpas ved at gå til tandlægen, sørger vi for at tage hånd om dit forløb, så du føler dig tryg og involveret igennem hele processen.

 

Hvordan skifter jeg tandlæge til ORIS?

Det er gratis og altid uforpligtende at skifte tandlæge til ORIS Tandlægerne. Du ringer blot til os på telefon 98343737 , så sørger vi for alt det praktiske i forhold til at flytte din journal mm.

Du er altid velkommen til at kigge forbi klinikken, hvis du har brug for at hilse på personalet eller se omgivelserne, inden du beslutter dig.

Vi har en åben og afslappet atmosfære og gør alt hvad vi kan, for at du får en tryk og smertefri behandling. Og noget af det, vi er kendte for, er at være samvittighedsfulde, grundige og professionelle.

“En ORIS-tandlæge sætter altid patienten i centrum og tilbyder professionel rådgivning og behandling.”

Hos ORIS Tandlægerne går vi op i at tilbyde behandlinger af høj kvalitet til fornuftige priser. Vi benytter godkendte og kvalitetsrige materialer, der sikrer vores patienter en holdbar løsning i mange år frem.
Kontakt

ORIS Tandlægerne Frejlev
Glucksvej 1A
9200 Aalborg SV

+45 98 34 37 37
frejlev@oris.dk

Åbningstider
Mandag: 07.30 - 18.00
Tirsdag: 07.30 - 18.00
Onsdag: 07.30 - 15.30
Torsdag: 07.30 - 15.30
Fredag: 07.30 - 13.30

Telefontider
Mandag: 8.00 - 15.30
Tirsdag - torsdag: 8.00 - 16.00
Fredag: 8.00 - 13.30
Telefonen er lukket mellem
12.00 - 13.00
×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu