Tandlæge i Viborg

ORIS Tandlægerne Sveistrup & Cederbek
ORIS Tandlægerne Smed & Donslund

De 2 klinikker i Viborg

Begge klinikker har mange års erfaring og mange kompetencer samlet på klinikkerne. Sammen med dig kan de skræddersy din behandling, så du får det bedste ud af besøget. På klinikkerne gør vi meget ud af, at du får en tryg og smertefri behandling. Samvittighedsfuld. Grundig og professionel er det vi kendes for.

Sveistrup & Cederbek

I klinikhuset, der ligger lige ned til Søndersø finder du ORIS Tandlægerne Sveistrup & Cederbek, som blev en del af ORIS i april 2021. Klinikken er drevet af de to erfarne tandlæger, Dorte Cederbek og Sonja Sveistrup, som sammen har mange års erfaring som tandlæger. Lokalerne i vores tandklinik er lyse og venlige og med god plads til fordybelse og smil. Som en seriøs og professionel tandlæge er det vigtigt for os, at alle vores patienter føler sig trygge og i sikre hænder hele vejen. 

Klinikkens personale er alle enige om, at ambitionen er en hyggelig og afslappende atmosfære på klinikken, så der skabes en tryg tandbehandling for patienterne. Lider du af tandlægeskræk, har du derfor intet at frygte, når du besøger vores tandklinik. Vi forstår dig, og vi tager hensyn til din tandlægeskræk i vores behandlinger. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Klinikhuset i Viborg. 

Smed & Donslund

Du finder os i nye, lyse lokaler i Sundhedshuset Toldboden i Viborg, hvor vi sammen med husets andre behandlere har lavet et sundhedsfagligt centrum for byen. Med vores mange års erfaring kan vi sammen med dig skræddersy din behandling, så du får det bedste ud af besøget hos os. Ingen personer er ens, og hvad der er rigtigt for en, er ikke for en anden.

Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen hos os. Vi skal alle være glade for at komme på klinikken, så vi har en uhøjtidelig og afslappet atmosfære, der både giver plads til fordybelse og store smil. Klinikken er drevet af de to erfarne tandlæger, Claus Smed og Claus Donslund. Klinikkens personale er alle enige om at sigte mod et højt serviceniveau, en positiv atmosfære og et højt fagligt niveau. Når du kommer på klinikken første gang, bruger de ekstra god tid på at lære dig og dine tænder at kende. Det vigtigste er nemlig, at du føler dig dig lyttet til. Vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken i Toldboden. 

Hvordan skifter jeg tandlæge?

Det er gratis og altid uforpligtende at skifte tandlæge til ORIS Tandlægerne. Ønsker du at blive patient hos en af de to klinikker i Viborg, skal du blot ringe til klinikken, så sørger de for alt det praktiske for dig i forhold til at flytte din journal med mere. 

Du er også altid velkommen til at kigge forbi en af de to klinikker, hvis du har brug for at hilse på personalet eller se omgivelserne, inden du beslutter dig. 

Ønsker du at blive patient hos ORIS Tandlægerne Smed & Donslund: Ring på telefon 86623730 eller send en mail på sd@oris.dk 

Ønsker du at blive patient hos ORIS Tandlægerne Sveistrup & Cederbek: Ring på telefon 86620029 eller send en mail på sc@oris.dk 


Slip af med skrækken

Tandlægeskræk kan skyldes, at du har haft en træls oplevelse omkring tandlæge- eller lægebesøg. Det kan ske for enhver, og det bør ikke holde dig tilbage fra, at vi kontrollerer din tandsundhed, da en sund mund er en vigtig del af din livskvalitet. Vi har mange års erfaring i, hvorledes du slipper af med skrækken. Det tager lidt tid, men vi garanterer, at du oplever en forbedring.

Tandsundhed og tandlægeskræk

Kristina Schou Madsen er professionel ekstremløber. Hun har verdensrekorden i at bestige Kilmanjaro og har gennemført 7 maratoner på 7 dage på verdens 7 kontinenter.

Hør hvorfor god tandsundhed er vigtig for at hun kan præstere, og hvordan ORIS Tandlægerne har hjulpet hende til at overvinde tandlægeskrækken.

Æstetisk Tandretning

Med Æstetisk Tandretning kan du få rettet dine tænder uden at skulle gå med synlig bøjle eller ”togskinner”. Et skinneforløb hos ORIS Tandlægerne er en yderst diskret vej til et flottere smil. Læs mere

Implantater

Et tandimplantat er ofte den rigtige løsning, hvis du mister en tand. Det er i dag muligt at erstatte en eller flere mistede tænder med et tandimplantat, der sikrer dig, at dine tænder har samme funktionsevne og udseende, som du kender det fra naturlige tænder. Læs mere

Kroner

En tandkrone er den stærkeste og flotteste løsning, når en tand skal styrkes. Vi har stor erfaring med de mange kronevarianter, så du altid er sikret en flot og naturtro løsning. Læs mere


Bedre og mere tandsundhed

Hos os får du bedre og mere tandsundhed for pengene. Det sikrer, at du har sunde tænder og et godt smil hele livet. Et besøg hos tandlægen skal være så nemt og smertefrit som muligt. Få derfor et tjek en gang om året og tal med din tandlæge om dine muligheder – uanset om det drejer sig om en tandrensning, regulering af tænderne eller en mistet tand. Vi glæder os til at se dig.

ORIS Tandlægerne er en sammenslutning, hvor næsten alt kan lade sig gøre, da vi råder over en række kompetencer fra almindelig tandpleje til komplicerede kirurgiske indgreb.

×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu