Tandbroer

Hvis du mangler en eller flere tænder kan en fastsiddende bro være den bedste måde at erstatte dem på, så du får samme gode tyggefunktion og udseende, som du kender fra naturlige tænder.

ORIS Tandlægerne har en stor erfaring med alle typer brobehandlinger, der udføres med de bedste materialer og med moderne udstyr og teknikker, så vi sikrer en høj kvalitet.

Hvad er en tandbro?

En fastsiddende tandbro er en behandling vi udfører for at erstatte en eller flere mistede tænder. En tandbro kan beskrives som sammenhængende tandkroner, der fungerer på samme måde som naturlige tænder.

Bestil tid på klinikken

En tandbro består som minimum af tre sammenhængende led; et bro-led, som erstatter den manglende tand, og de to led på nabotænderne, der bærer konstruktionen. En tandbro er velegnet, hvor de to nabotænder i forvejen har fyldninger, da de kan forstærkes med porcelæn. Hvis nabotænderne derimod er helt intakte, er et tandimplantat ofte en bedre løsning, som erstatning for den mistede tand.

Det er også muligt at erstatte mange mistede tænder med en tandbro, hvis et tandsæt for eksempel er svækket af paradentose. I et sådant tilfælde kan en fuldbro skabe stabilisering og styrke til de resterende tænder. Broen fremstilles af porcelænskroner, så der opnås et flot og naturligt resultat, hvor det ikke kan ses, at der mangler en tand.

Kontaktformular vedr. tandbro

OBS! Din henvendelse er en forespørgsel. Vi kontakter dig efterfølgende og bekræfter din tid til en undersøgelse.

  • Når du sender dine oplysninger til os, behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om ORIS Tandlægernes behandling af personoplysninger i vores persondatapolitik.
×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu