Tandlæge Assens

Du skal igen bruge mundbind på klinikken.
Du skal ikke fremvise coronapas.

Læs mere

Husk mundbind

Du skal igen bære mundbind, når du kommer på klinikken. Hvis du har symptomer på COVID-19 som fx. feber, tør hoste, træthed, hovedpine, muskelsmerter, ondt i halsen eller tab af lugte-og smagssans, kan du desværre ikke komme på klinikken – heller ikke selvom du har bestilt tid. Du kan læse mere om vores håndtering af COVID-19 her

Velkommen til ORIS Tandlægerne Tandlægehuset i Assens

Hos os finder du et tandlægefællesskab med højt fagligt niveau, en god og afslappet stemning og ikke mindst et ønske om at finde den bedste løsning for dig som patient.

Med vores mange års erfaring kan vi sammen med dig skræddersy din behandling, så du får det bedste ud af besøget hos os. Ingen personer er ens, og hvad der er rigtigt for en, er ikke for en anden.

Slip af med skrækken

Tandlægeskræk kan skyldes, at du har haft en træls oplevelse omkring tandlæge- eller lægebesøg. Det kan ske for enhver, og det bør ikke holde dig tilbage fra, at vi kontrollerer din tandsundhed, da en sund mund er en vigtig del af din livskvalitet. Vi har mange års erfaring i, hvorledes du slipper af med skrækken. Det tager lidt tid, men vi garanterer, at du oplever en forbedring.

Tandsundhed og tandlægeskræk

Kristina Schou Madsen er professionel ekstremløber. Hun har verdensrekorden i at bestige Kilmanjaro og har gennemført 7 maratoner på 7 dage på verdens 7 kontinenter.

Hør hvorfor god tandsundhed er vigtig for at hun kan præstere, og hvordan ORIS Tandlægerne har hjulpet hende til at overvinde tandlægeskrækken.

 

Har du set vores ORIS Fair Pris-koncept?

Med det kan du bl.a. få implantater med krone fra 11.500kr.

 

Vores mål er at have Danmarks mest tilfredse patienter

Vi efteruddanner og udvikler løbende vores medarbejdere, så vi altid benytter den nyeste tandlægefaglige viden og de bedste teknikker.

Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen hos os. Vi skal alle være glade for at komme på klinikken, så vi har en uhøjtidelig og afslappet atmosfære, der både giver plads til fordybelse og store smil.

Vi gør alt hvad vi kan, for at du får en tryg og smertefri behandling. Samvittighedsfuld. Grundig og professionel er det vi kendes for.

Hos ORIS Tandlægerne går vi op i at tilbyde behandlinger af høj kvalitet til fornuftige priser. Vi benytter godkendte og kvalitetsrige materialer, der sikrer vores patienter en holdbar løsning i mange år frem.

Professionel. Menneskelig og effektiv.

Dette er nogle af kerneværdierne for ORIS Klinikken i Assens. Vi får mange positive tilkendegivelser fra vores patienter, og det sætter vi stor pris på. Mange af vores patienter er trofaste patienter, som har haft sin gang på klinikken i mange år.

Få et indtryk af livet på klinikken her.

Kontakt
ORIS Tandlægerne Tandlægehuset
Skelvænget 4
5610 Assens

+45 64 71 12 76
assens@oris.dk
Åbningstider
Mandag: 7.30-16.30
Tirsdag: 8.00-17.15
Onsdag: 8.00-16.30
Torsdag: 7.30-18.00
Fredag: 8.00-16.30

Telefontid alle hverdage fra
kl. 7.45
Find vej
×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu