Партнерские ссылки:
Latest News
{"effect":"slide-v","fontstyle":"normal","autoplay":"true","timer":"5000"}

Velkommen til Københavns Implantatcenter

Du finder os i centrum af København i flotte og lyse lokaler.

Klinikken har i mange år fungeret som en henvisningsklinik for andre tandlæger i området og har specielt fokus på mere avanceret tandpleje og kirurgi. De seneste 5 år har klinikken dog gennemgået en udvikling, der gør, at vi også tilbyder en bred vifte af andre ydelser som f.eks. almindelige tandbehandlinger og kosmetisk tandretning.

Har du set vores ORIS Fair Pris-koncept? Med det kan du bl.a. få implantater med krone fra 11.500kr.

Dialogen med dig er vigtig for den optimale behandling.

Med vores mange års erfaring gør vi det muligt, sammen med dig, at skræddersy din behandling, så den bliver helt optimal for lige præcis dig. Trods vores mange års erfaring er det vigtigt for os med udvikling i form af efteruddannelse. Dermed kan du som patient være sikker på, at vi benytter den nyeste tandlægefaglige viden og bedste teknikker.

Vores største fokus ligger på kvalitet og vores patienters tilfredshed. Dette vil du mærke helt fra første møde. Vores klinik har en rar atmosfære, og her er alle velkomne.

Dialogen med dig er vigtig for den optimale behandling.

Med vores mange års erfaring gør vi det muligt, sammen med dig, at skræddersy din behandling så den bliver helt optimal for lige præcis dig. Trods vores mange års erfaring er det vigtigt for os med udvikling i form af efteruddannelse. Dermed kan du som patient være sikker på at vi benytter den nyeste tandlægefaglige viden og bedste teknikker.

Vores største fokus ligger på kvalitet og vores patienters tilfredshed. Dette vil du mærke helt fra første møde. Vores klinik har en rar atmosfære og her er alle velkomne.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at du får en tryg og smertefri behandling. Samvittighedsfuld. Grundig og professionel er det vi kendes for.

Hos ORIS Tandlægerne går vi op i at tilbyde behandlinger af høj kvalitet til fornuftige priser. Vi benytter godkendte og kvalitetsrige materialer, der sikrer vores patienter en holdbar løsning i mange år frem.
“At være en del af ORIS Tandlægerne betyder, at vi altid har patienten i centrum, og at vi altid skal have højeste fællesnævner på kvalitet og innovation i branchen”

“At være en del af ORIS Tandlægerne betyder, at vi altid har patienten i centrum og at vi altid skal have højeste fællesnævner på kvalitet og innovation i branchen”

Specialbehandlinger og høj faglig kompetence

Få et indtryk af livet på ORIS klinikken i København her.

Kontakt
Implantat Center
Vester Voldgade 86
1552 København V

+45 3312 3030
kic@oris.dk
Åbningstider
Mandag 08:00 – 16:00
Tirsdag 08:00 – 16:00
Onsdag 08:00 – 16:00
Torsdag 08:00 – 16:00
Fredag 08:00 – 15:00
Find vej
×
Find tandlæge
Menu