Tandlæge i København

Du er velkommen uden mundbind
og du skal ikke fremvise coronapas

Læs mere

Velkommen til Københavns Implantatcenter

Du finder os i centrum af København i flotte og lyse lokaler.

Klinikken har i mange år fungeret som en henvisningsklinik for andre tandlæger i området og har specielt fokus på mere avanceret tandpleje og kirurgi. De seneste 5 år har klinikken dog gennemgået en udvikling, der gør, at vi også tilbyder en bred vifte af andre ydelser som f.eks. almindelige tandbehandlinger og kosmetisk tandretning.

Lider du af tandlægeskræk, så er du ikke alene. Vi har mange patienter, som ikke bryder sig om at gå til tandlægen, og vi har mange års erfaring i, hvordan vi kan afhjælpe din tandlægeskræk. Det vigtigste er, at du gør os opmærksomme på din tandlægeskræk allerede når du booker din tid.

Har du set vores ORIS Fair Pris-koncept? Med det kan du bl.a. få implantater med krone fra 11.500kr.


ORIS Smile Design

Smilet er den korteste vej mellem to mennesker. Samtidig gør et flot smil indtryk på andre og er med til at øge dit velbefindende og styrke din selvtillid i sociale sammenhænge.

Er du træt af en skæv fortand, eller synes du at du har for meget mellemrum mellem tænderne? Mange er flove over sit smil og smiler derfor sjældent med åben mund.

Med ORIS Smile Design kan du få rettet dine tænder med næsten usynlige skinner. Vi tilbyder lige nu en gratis forundersøgelse på klinikken, hvor vi kigger på dine tænder og vurderer dine muligheder.

Book din tid allerede nu på telefon 33123030 eller læs mere om mulighederne og udfyld formularen her.


Du skal føle dig velkommen

Med vores mange års erfaring gør vi det muligt, sammen med dig, at skræddersy din behandling, så den bliver helt optimal for lige præcis dig. Trods vores mange års erfaring er det vigtigt for os med udvikling i form af efteruddannelse. Dermed kan du som patient være sikker på, at vi benytter den nyeste tandlægefaglige viden og bedste teknikker. Vores største fokus ligger på kvalitet og vores patienters tilfredshed. Dette vil du mærke helt fra første møde. Vores klinik har en rar atmosfære, og her er alle velkomne. Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen hos os. Vi skal alle være glade for at komme på klinikken, så vi har en uhøjtidelig og afslappet atmosfære, der både giver plads til fordybelse og store smil.

Slip af med skrækken

Tandlægeskræk kan skyldes, at du har haft en træls oplevelse omkring tandlæge- eller lægebesøg. Det kan ske for enhver, og det bør ikke holde dig tilbage fra, at vi kontrollerer din tandsundhed, da en sund mund er en vigtig del af din livskvalitet. Vi har mange års erfaring i, hvorledes du slipper af med skrækken. Det tager lidt tid, men vi garanterer, at du oplever en forbedring.

Tandsundhed og tandlægeskræk

Kristina Schou Madsen er professionel ekstremløber. Hun har verdensrekorden i at bestige Kilmanjaro og har gennemført 7 maratoner på 7 dage på verdens 7 kontinenter.

Hør hvorfor god tandsundhed er vigtig for at hun kan præstere, og hvordan ORIS Tandlægerne har hjulpet hende til at overvinde tandlægeskrækken.


Har du svært ved at sove pga. snorken?

De fleste, som har haft fornøjelsen af at sove sammen med en, der snorker, ved, hvor generende snorken kan være. Men den natlige støj er ikke kun problematisk for omgivelserne. For visse snorkere har tendens til at holde vejret, når de sover – en lidelse, som bliver kaldt obstruktiv søvnapnø.

Snorker du eller kender du en, der gør? Eller har du mistanke om, at du lider af søvnapnø?
Henvend dig da telefonisk på 33123030 så vi kan hjælpe dig og drøfte dine muligheder.

Vores tandlæge Poul Kirketerp har opnået den højeste akkreditering muligt indenfor søvnområdet. Du vil derfor være i gode hænder, når du kommer på klinikken med snorkeproblemer eller søvnapnø

Dialogen med dig er vigtig for den optimale behandling.

Med vores mange års erfaring gør vi det muligt, sammen med dig, at skræddersy din behandling så den bliver helt optimal for lige præcis dig. Trods vores mange års erfaring er det vigtigt for os med udvikling i form af efteruddannelse. Dermed kan du som patient være sikker på at vi benytter den nyeste tandlægefaglige viden og bedste teknikker.

Vores største fokus ligger på kvalitet og vores patienters tilfredshed. Dette vil du mærke helt fra første møde. Vores klinik har en rar atmosfære og her er alle velkomne.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at du får en tryg og smertefri behandling. Samvittighedsfuld. Grundig og professionel er det vi kendes for.

Hos ORIS Tandlægerne går vi op i at tilbyde behandlinger af høj kvalitet til fornuftige priser. Vi benytter godkendte og kvalitetsrige materialer, der sikrer vores patienter en holdbar løsning i mange år frem.
“At være en del af ORIS Tandlægerne betyder, at vi altid har patienten i centrum, og at vi altid skal have højeste fællesnævner på kvalitet og innovation i branchen”

Hvordan skifter jeg tandlæge til ORIS?

Det er gratis og altid uforpligtende at skifte tandlæge til ORIS Tandlægerne. Du ringer blot til os på telefon 33123030, så sørger vi for alt det praktiske i forhold til at flytte din journal mm.

Du er altid velkommen til at kigge forbi klinikken, hvis du har brug for at hilse på personalet eller se omgivelserne, inden du beslutter dig. 

“At være en del af ORIS Tandlægerne betyder, at vi altid har patienten i centrum og at vi altid skal have højeste fællesnævner på kvalitet og innovation i branchen”

Specialbehandlinger og høj faglig kompetence

Få et indtryk af livet på ORIS klinikken i København her.

Kontakt
ORIS Tandlægerne 
Københavns Implantat Center
Vester Voldgade 86
1552 København V

+45 33 12 30 30
kic@oris.dk
Åbningstider
Mandag: 7.30-16.30
Tirsdag: 7.30-16.30
Onsdag: Lukket
Torsdag: 7.30-16.30
Fredag: 7.30-15.30

Telefontid i klinikkens åbningstid
Find vej
×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu