Tandlæge i København

Det bedste til dig og dine tænder

Vi holder ferielukket
i uge 29, 30 og 31

Velkommen til Københavns Implantatcenter

Du finder os i centrum af København i flotte og lyse lokaler.

Klinikken har i mange år fungeret som en henvisningsklinik for andre tandlæger i området og har specielt fokus på mere avanceret tandpleje og kirurgi. Vi tilbyder dog en bred vifte af andre ydelser som f.eks. almindelige tandbehandlinger og kosmetisk tandretning.

Lider du af tandlægeskræk, så er du ikke alene. Vi har mange patienter, som ikke bryder sig om at gå til tandlægen, og vi har mange års erfaring i, hvordan vi kan afhjælpe din tandlægeskræk. Det vigtigste er, at du gør os opmærksomme på din tandlægeskræk allerede når du booker din tid.


Patientmagasin om tandsundhed

Hos ORIS Tandlægerne tror vi på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Magasinet ”Tandsundhed” er udarbejdet med et ønske om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene sundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Mange er måske ikke fuldt opmærksomme på, hvor stor en del af kroppens samlede funktion der udspringer fra munden. 

Du er velkommen til at tage et magasin med hjem, næste gang du er hos os.

Fuld narkose eller sedation

Fylder din tandlægeskræk så meget, at du helt undgår tandlægebesøgene, så kan en tandbehandling i fuld narkose måske være løsningen for dig? 

Bedøvelsen foregår under trygge forhold og udføres af anæstesilæge Kai Jung, der har mere end 25 års erfaring.

Læs mere

Snorken og søvnapnø

Mange danskere ved ikke, at de lider af søvnapnø. Ubehandlet søvnapnø kan være farligt, da det øger risikoen for en række følgesygdomme. 

En CPAP-maskine hjælper med at behandle søvnapnø, men faktisk kan en tandskinne også afhjælpe, hvis du lider af let til moderat søvnapnø. 

Læs mere

Fastgørelse af protese

Det er er ikke alle, der trives med en aftagelig protese og for nogle kan det koste noget på selvtilliden.

Trives du ikke med din aftagelige protese, kan den sættes fast med tryklåse på implantater, så du får trygheden tilbage. 

Læs mere

Uden synlig bøjle

Smilet er den korteste vej mellem to mennesker. Samtidig gør et flot smil indtryk på andre og er med til at øge dit velbefindende og styrke din selvtillid i sociale sammenhænge.

ORIS Smile Design er kosmetisk tandbehandling og består af Æstetisk Tandretning og Tandblegning. Med Æstetisk Tandretning kan du få rettet dine tænder uden at skulle gå med synlig bøjle eller ”togskinner”

Gratis forundersøgelse

Inden du kan komme igang med et forløb, skal der laves en faglig vurdering af dine tænder i forhold til, om de er egnet til det koncept. vi har hos ORIS Tandlægerne.

Vi tilbyder derfor en gratis forundersøgelse, hvor du kommer en tur forbi klinikken til en drøftelse om dine tænder. Der bliver her lavet en faglig vurdering af muligheden for tandretning.

Patienter med flottere smil

Som behandler er det utrolig givende at se, hvor glade folk bliver, når de har fået rettet tænder, og hos nogle giver det endda mere selvtillid, og de behøver ikke længere skjule de tænder, de ikke har været så glade for.

Som inspiration til hvad der kan lade sig gøre, har vi samlet nogle af de behandlingsresultater, vi har opnået gennem årene. Vi er utrolig glade for at kunne hjælpe folk med at smile til verden.

Fuld narkose eller sedation

Vi tilbyder fuld narkose og sedation til tandlægebehandlinger i samarbejde med speciallæge Kai Dieter Jung. Kai har været læge siden 1991 og speciallæge i anæstesiologi og intensiv terapi siden 2021. du kan læse mere om Kai her.

Fuld narkose eller sedation kan tilbydes stort set alle, der ønsker dette til tandbehandlinger. Dog er det mest oplagt for patienter, som er særligt nervøse eller bange for tandbehandlinger. Desuden er fuld narkose og sedation også velegnet til større kirurgiske indgreb såsom implantater eller fjernelse af ”vanskelige” visdomstænder.

Du kan læse mere om fuld narkose og sedation her

Specialbehandlinger og høj faglig kompetence

Få et indtryk af livet på ORIS klinikken i København her.

Har du svært ved at sove pga. snorken?

De fleste, som har haft fornøjelsen af at sove sammen med en, der snorker, ved, hvor generende snorken kan være. Men den natlige støj er ikke kun problematisk for omgivelserne. For visse snorkere har tendens til at holde vejret, når de sover – en lidelse, som bliver kaldt obstruktiv søvnapnø.

Snorker du eller kender du en, der gør? Eller har du mistanke om, at du lider af søvnapnø? Henvend dig da telefonisk på 33123030 så vi kan hjælpe dig og drøfte dine muligheder.

Vores tandlæge Poul Kirketerp har opnået den højeste akkreditering muligt indenfor søvnområdet. Du vil derfor være i gode hænder, når du kommer på klinikken med snorkeproblemer eller søvnapnø

Du kan få din tandlæge regning delt op i mindre bidder.

Fungerer det bedre for dig at betale et månedligt beløb i stedet for hele beløbet på én gang, så kan du let og gennemskueligt ansøge om finansiering hos vores samarbejdspartner Sundhed+. 

Sundhed+ er Danmarks mest populære finansieringsløsning til tandbehandlinger. 

Læs mere her >>

“At være en del af ORIS Tandlægerne betyder, at vi altid har patienten i centrum, og at vi altid skal have højeste fællesnævner på kvalitet og innovation i branchen”

Oral kirurgi

Poul Kirketerp er en af landets mest erfarne på området og har blandt andet været international underviser. Han har har foretaget mere end 20.000 implantatbehandlinger og på klinikken i København foretager han alle former for oral kirurgi: tandimplantater, fastgørelse af proteser, fjernelse af visdomstænder og kirurgisk rodbehandlinger

Hos ORIS Tandlægerne går vi op i at tilbyde behandlinger af høj kvalitet til fornuftige priser. Vi benytter godkendte og kvalitetsrige materialer, der sikrer vores patienter en holdbar løsning i mange år frem.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at du får en tryg og smertefri behandling. Samvittighedsfuld. Grundig og professionel er det vi kendes for.

Hvordan skifter jeg tandlæge til ORIS?

Det er gratis og altid uforpligtende at skifte tandlæge til ORIS Tandlægerne. Du ringer blot til os på telefon 33123030, så sørger vi for alt det praktiske i forhold til at flytte din journal mm.

Du er altid velkommen til at kigge forbi klinikken, hvis du har brug for at hilse på personalet eller se omgivelserne, inden du beslutter dig. 

Slip af med skrækken

Tandlægeskræk kan skyldes, at du har haft en træls oplevelse omkring tandlæge- eller lægebesøg. Det kan ske for enhver, og det bør ikke holde dig tilbage fra, at vi kontrollerer din tandsundhed, da en sund mund er en vigtig del af din livskvalitet. Vi har mange års erfaring i, hvorledes du slipper af med skrækken. Det tager lidt tid, men vi garanterer, at du oplever en forbedring.

Tandsundhed og tandlægeskræk

Kristina Schou Madsen er professionel ekstremløber. Hun har verdensrekorden i at bestige Kilmanjaro og har gennemført 7 maratoner på 7 dage på verdens 7 kontinenter.

Hør hvorfor god tandsundhed er vigtig for at hun kan præstere, og hvordan ORIS Tandlægerne har hjulpet hende til at overvinde tandlægeskrækken.


“At være en del af ORIS Tandlægerne betyder, at vi altid har patienten i centrum og at vi altid skal have højeste fællesnævner på kvalitet og innovation i branchen”

Søvnapnø

At have søvnapnø kan være alvorligt for kroppen, idet hjernes ikke får ilt nok og søvnen dermed afbrydes konstant. Behandlingen af søvnapnø foregår med en specialfremstillet skinne, som du sover med om natten. Læs mere

Implantater

Et tandimplantat er ofte den rigtige løsning, hvis du mister en tand. Et tandimplantat sikrer dig, at dine tænder har samme funktionsevne og udseende, som du kender det fra naturlige tænder. Læs mere

Kroner

En tandkrone er den stærkeste og flotteste løsning, når en tand skal styrkes. Vi har stor erfaring med de mange kronevarianter, så du altid er sikret en flot og naturtro løsning. Læs mere

Kontakt

ORIS Tandlægerne
Københavns Implantat Center

Vester Voldgade 86
1552 København V

+45 33 12 30 30
kic@oris.dk

Åbningstider
Mandag: 8.30-15.30
Tirsdag: 8.00-15.30
Onsdag: 8.30-15.30
Torsdag: 8.00-15.30
Fredag: Lukket

Telefontid i klinikkens åbningstid

×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu