ORIS Tandlægerne kort fortalt

Umiddelbart ligner de fleste tandlægeklinikker hinanden. Men hold øje med det lille ord “ORIS”. Det er nemlig ensbetydende med bedre og mere tandsundhed for pengene.

Du kan finde ORIS Tandlægernes klinikker i næsten alle dele af landet.

Vi er et fællesskab af tandlæger, med ambitionen om at gøre livet for både patienter og tandlæger lidt bedre.

Når vi investerer i digital teknologi kan det lyde flot, men det betyder faktisk noget meget konkret for dig som patient. Ved at digitalisere eksempelvis aftryk til kroner kan vi lave tandkroner hurtigere og til en lavere pris end før. Og så slipper du for at få munden fyldt med aftryksmateriale ved aftryk – vi bruger en 3D scanner i stedet.

Vi har siden 2018 benyttet os af ORIS’ Fair Pris – det kan du læse mere om her.


Vi ved godt, du ikke besøger tandlægen for hyggens skyld

Du går formentlig heller ikke på apoteket for lige at se, om der er kommet lidt ny medicin, men du gør det for dit helbreds skyld. Din almene sundhed hænger sammen med din tandsundhed. Er du sund i munden, forbedrer du dine muligheder for også at være sund i resten af kroppen.

Hos os får du bedre og mere tandsundhed for pengene. Det sikrer, at du har sunde tænder og et godt smil hele livet. Et besøg hos tandlægen skal være så nemt og smertefrit som muligt. Få derfor et tjek en gang om året og tal med din tandlæge om dine muligheder – uanset om det drejer sig om en tandrensning, regulering af tænderne eller en mistet tand.


Vi vil gerne bruge vores tid på dine tænder

Vores samarbejde på tværs af flere tandlægeklinikker sikrer os en masse fordele. Dem deler vi med dig som patient. Nogle gange betyder det lavere priser, andre gange hurtigere behandlinger og bedre behandlinger. 

På ORIS Tandlægernes klinikker er der høj fokus på patientsikkerhed, hvilket medfører stor fokus på kontrol af arbejdsgange og hygiejne på alle vore klinikker.

Slip af med skrækken.

Tandlægeskræk kan skyldes, at du har haft en træls oplevelse omkring tandlæge- eller lægebesøg.

Det kan ske for enhver, og det bør ikke holde dig tilbage fra, at vi kontrollerer din tandsundhed, da en sund mund er en vigtig del af din livskvalitet. Vi har mange års erfaring i, hvorledes du slipper af med skrækken. Det tager lidt tid, men vi garanterer, at du oplever en forbedring.

Se videoen om tandlægeskræk.

Min implantatbehandling har været den bedste beslutning nogensinde. Jeg har ganske enkelt fået min livskvalitet tilbage. Det har betydet alt for mig.  I weekenden var jeg til Sønderborg Revyen, og her kunne jeg for første gang grine uden at skulle holde mig for munden. Den glæde har jeg svært ved at beskrive med ord.

Birgit Rasmussen 
Patient, ORIS Tandlægerne Svendborg


Dialogen med dig er vigtig både for dig og for os.

Gennem samtalen før og efter din behandling forstår vi, hvordan du har det, og sammen beslutter vi løbende, hvad der er den optimale behandling for dig. Det er helt individuelt, hvornår man har behov for et tandeftersyn.

Nogle mennesker har behov for tandeftersyn hvert år andre måske hvert andet år. Det kan også være, at der er et behov for et ekstra besøg for at undgå en større skade eller efterbehandle en tidligere. Sammen med dig tager vi hånd om din tandsundhed. Ikke alene her og nu, men for hele livet.

Er du tandlæge og/eller klinikejer?

Hvis du vil vide mere om livet som tandlæge og klinikejer i ORIS Tandlægerne, kan du læse mere på siden “for tandlæger”For tandlæger.

Her finder du faglige artikler, nyheder fra kæden og meget mere.

Fællesskabet styrker vores behandlinger

Det, der driver ORIS, er glæden og stoltheden ved at hjælpe patienterne til sunde tænder hele livet gennem kompetent tandlægearbejde. Specialisering og videreuddannelse er, noget vi ikke alene tager naturligt – men også alvorligt. Er der brug for erfaringer indenfor eksempelvis kirurgi, implantater eller paradentose, samarbejder ORIS Tandlægerne om at give den optimale behandling.

For dig som patient, betyder det, at du altid vil være i de dygtigste hænder.

I ORIS glæder vi os til fremtiden – og til at se dig.

×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu