ORIS Tandlægerne 
kort fortalt

Det bedste til dig og dine tænder

ORIS-kæden er en landsdækkende kæde med 16 klinikker, som arbejder imod samme mål, nemlig at sikre danskerne den absolut bedste tandsundhed og at sikre den højeste tilfredshed blandt patienterne.

Vi sætter med andre ord patienten i centrum og hos os er det et must, at tilliden mellem patient og behandler er i top. Derfor er vi også både stolte og ydmyge over, at vores løbende tilfredshedsmålinger viser en patienttilfredshed på 4,8 ud af 5 – det betyder dog ikke, at vi læner os tilbage. Vi jagter i stedet de sidste 0,2%

Vi er et fællesskab af tandlæger med ambitionen om at gøre livet for både patienter og personale bedre.

Når vi investerer i digital teknologi kan det lyde flot, men det betyder faktisk noget meget konkret for dig som patient. Ved at digitalisere eksempelvis aftryk til kroner kan vi lave tandkroner hurtigere og til en lavere pris end før. Og så slipper du for at få munden fyldt med aftryksmateriale ved aftryk – vi bruger en 3D scanner i stedet.


Patientmagasin om tandsundhed

Hos ORIS Tandlægerne tror vi på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Magasinet ”Tandsundhed” er udarbejdet med et ønske om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene sundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Mange er måske ikke fuldt opmærksomme på, hvor stor en del af kroppens samlede funktion der udspringer fra munden. 

Du er velkommen til at tage et eksemplar af magasinet med hjem, næste gang du er på en af vores klinikker. Ellers kan du læse det her.


Vi ved godt, du ikke besøger tandlægen for hyggens skyld

Du går formentlig heller ikke på apoteket for lige at se, om der er kommet lidt ny medicin, men du gør det for dit helbreds skyld. Din almene sundhed hænger sammen med din tandsundhed. Er du sund i munden, forbedrer du dine muligheder for også at være sund i resten af kroppen.

Hos os får du bedre og mere tandsundhed for pengene. Det sikrer, at du har sunde tænder og et godt smil hele livet. Et besøg hos tandlægen skal være så nemt og smertefrit som muligt. Få derfor et tjek en gang om året og tal med din tandlæge om dine muligheder – uanset om det drejer sig om en tandrensning, regulering af tænderne eller en mistet tand.

Sund mund – sund krop

Din almene sundhed hænger sammen med din tandsundhed. Er du sund i munden, forbedrer du dine muligheder for også at være sund i resten af kroppen. Hos os får du bedre og mere tandsundhed. Det sikrer, at du har sunde tænder og et flot smil hele livet. Et besøg hos tandlægen skal være så nemt og smertefrit som muligt. Få derfor et tjek en gang om året og tal med din tandlæge om dine muligheder – uanset om det drejer sig om en tandrensning, regulering af tænderne eller en mistet tand.
Vi glæder os til at se dig.

Vi vil gerne bruge vores tid på dine tænder

Vores samarbejde på tværs af flere tandlægeklinikker sikrer os en masse fordele. Dem deler vi med dig som patient. Nogle gange betyder det lavere priser, andre gange hurtigere behandlinger og bedre behandlinger. 

På ORIS Tandlægernes klinikker er der høj fokus på patientsikkerhed, hvilket medfører stor fokus på kontrol af arbejdsgange og hygiejne på alle vore klinikker.

Slip af med skrækken

Tandlægeskræk kan skyldes, at du har haft en træls oplevelse omkring tandlæge- eller lægebesøg. Det kan ske for enhver, og det bør ikke holde dig tilbage fra, at vi kontrollerer din tandsundhed, da en sund mund er en vigtig del af din livskvalitet. Vi har mange års erfaring i, hvorledes du slipper af med skrækken. Det tager lidt tid, men vi garanterer, at du oplever en forbedring.

Tandsundhed og tandlægeskræk

Kristina Schou Madsen er professionel ekstremløber. Hun har verdensrekorden i at bestige Kilmanjaro og har gennemført 7 maratoner på 7 dage på verdens 7 kontinenter.

Hør hvorfor god tandsundhed er vigtig for at hun kan præstere, og hvordan ORIS Tandlægerne har hjulpet hende til at overvinde tandlægeskrækken.

Min implantatbehandling har været den bedste beslutning nogensinde. Jeg har ganske enkelt fået min livskvalitet tilbage. Det har betydet alt for mig.  I weekenden var jeg til Sønderborg Revyen, og her kunne jeg for første gang grine uden at skulle holde mig for munden. Den glæde har jeg svært ved at beskrive med ord.

Birgit Rasmussen 
Patient, ORIS Tandlægerne Svendborg


Dialogen med dig er vigtig både for dig og for os.

Gennem samtalen før og efter din behandling forstår vi, hvordan du har det, og sammen beslutter vi løbende, hvad der er den optimale behandling for dig. Det er helt individuelt, hvornår man har behov for et tandeftersyn.

Nogle mennesker har behov for tandeftersyn hvert år andre måske hvert andet år. Det kan også være, at der er et behov for et ekstra besøg for at undgå en større skade eller efterbehandle en tidligere. Sammen med dig tager vi hånd om din tandsundhed. Ikke alene her og nu, men for hele livet.

Er du tandlæge og/eller klinikejer?

Hvis du vil vide mere om livet som tandlæge og klinikejer i ORIS Tandlægerne, kan du læse mere på siden For tandlæger.

Her finder du faglige artikler, nyheder fra kæden og meget mere.

Fællesskabet styrker vores behandlinger

Det, der driver ORIS, er glæden og stoltheden ved at hjælpe patienterne til sunde tænder hele livet gennem kompetent tandlægearbejde. Specialisering og videreuddannelse er, noget vi ikke alene tager naturligt – men også alvorligt. Er der brug for erfaringer indenfor eksempelvis kirurgi, implantater eller paradentose, samarbejder ORIS Tandlægerne om at give den optimale behandling.

For dig som patient, betyder det, at du altid vil være i de dygtigste hænder.

I ORIS glæder vi os til fremtiden – og til at se dig.

×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu