ORIS Tandlægerne kort fortalt

Umiddelbart ligner de fleste tandlægeklinikker hinanden. Men hold øje med det lille ord “ORIS”. Det er nemlig ensbetydende med bedre og mere tandsundhed for pengene.

Du kan finde ORIS Tandlægernes klinikker i næsten alle dele af landet.

Vi er et fællesskab af tandlæger, med ambitionen om at gøre livet for både patienter og tandlæger lidt bedre.

Når vi investerer i digital teknologi kan det lyde flot, men det betyder faktisk noget meget konkret for dig som patient. Ved at digitalisere eksempelvis aftryk til kroner kan vi lave tandkroner hurtigere og til en lavere pris end før. Og så slipper du for at få munden fyldt med gips til afstøbning – vi bruger en 3D scanner i stedet.

Vi har siden 2018 benyttet os af ORIS’ Fair Pris – det kan du læse mere om her.

Vi vil gerne bruge vores tid på dine tænder

Vores samarbejde på tværs af flere tandlægeklinikker sikrer os en masse fordele. Dem deler vi med dig som patient. Nogle gange betyder det lavere priser, andre gange hurtigere behandlinger og bedre behandlinger. 

På ORIS Tandlægernes klinikker er der høj fokus på patientsikkerhed, hvilket medfører stor fokus på kontrol af arbejdsgange og hygiejne på alle vore klinikker.

Er du tandlæge og/eller klinikejer?

Hvis du vil vide mere om livet som tandlæge og klinikejer i ORIS Tandlægerne, kan du læse mere her

Fællesskabet styrker vores behandlinger

Det, der driver ORIS, er glæden og stoltheden ved at hjælpe patienterne til sunde tænder hele livet gennem kompetent tandlægearbejde. Specialisering og videreuddannelse er, noget vi ikke alene tager naturligt – men også alvorligt. Er der brug for erfaringer indenfor eksempelvis kirurgi, implantater eller paradentose, samarbejder ORIS Tandlægerne om at give den optimale behandling.

For dig som patient, betyder det, at du altid vil være i de dygtigste hænder.

I ORIS glæder vi os til fremtiden – og til at se dig.

×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu
Vælg klinik:
Assens
Hammel
Kalundborg
Kolding
København
Lyngby
Nakskov
Odense
Svendborg
Sæby
Viborg