Tandlæge i Lyngby

Det bedste til dig og dine tænder

Velkommen til ORIS Tandlægerne Lyngby

I 2018 blev vi en del af det faglige tandlægefællesskab ORIS Tandlægerne. Det har givet os muligheden for at bruge mere tid på vores patienter, så vi kan levere bedre og mere tandsundhed for pengene. I 2022 flyttede Rådhustandlægen ind hos os, og i 2023 flyttede Lyngbysmil ind. Det betyder, at vi nu har endnu flere behandlere under samme tag, og dermed kan yde endnu bedre service for vores patienter. 

Vi har mange års erfaring som tandlæger, og vi sørger for løbende at holde os opdateret på den nyeste viden og med de nyeste teknikker. Vi samarbejder med eksterne kirurger og specialister om de behandlinger, der ligger ud over normal tandpleje.

Vi ved godt at du ikke besøger tandlægen for hyggens skyld. Du gør det for dit helbreds og dit velværes skyld. Vi mennesker er forskellige. Derfor har vi fokus på sammen med dig at afgøre, hvad der er den rette behandling for lige netop dig.


Patientmagasin om tandsundhed

Hos ORIS Tandlægerne tror vi på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Magasinet ”Tandsundhed” er udarbejdet med et ønske om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene sundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Mange er måske ikke fuldt opmærksomme på, hvor stor en del af kroppens samlede funktion der udspringer fra munden. 

Du er velkommen til at tage et magasin med hjem, næste gang du er hos os.

Slip af med skrækken

Tandlægeskræk kan skyldes, at du har haft en træls oplevelse omkring tandlæge- eller lægebesøg. Det kan ske for enhver, og det bør ikke holde dig tilbage fra, at vi kontrollerer din tandsundhed, da en sund mund er en vigtig del af din livskvalitet. Vi har mange års erfaring i, hvorledes du slipper af med skrækken. Det tager lidt tid, men vi garanterer, at du oplever en forbedring.

Tandsundhed og tandlægeskræk

Kristina Schou Madsen er professionel ekstremløber. Hun har verdensrekorden i at bestige Kilmanjaro og har gennemført 7 maratoner på 7 dage på verdens 7 kontinenter.

Hør hvorfor god tandsundhed er vigtig for at hun kan præstere, og hvordan ORIS Tandlægerne har hjulpet hende til at overvinde tandlægeskrækken.

Professionelle, menneskelige, effektive.

Vi lægger vægt på at sætte dig i centrum, så du ligesom vore andre patienter kommer igen.

Mød vores specialtandlæger
Tand- mund og kæbekirugi

Dan Sebastiansen 

  • Dan har beskæftiget sig med kirurgi siden 1996
  • Været inspektor for sundhedsstyrelsen siden 2011
  • Undervist og uddannet mange tandlæger indenfor hans område

Anja Hagesen

  • Anja er ansvarlig for uddannelsen på Tand-, Mund- og Kæbekirurgisk afdeling på Sjællands Universitetshospital
  • Varetaget undervisning af sygeplejersker på akutmodtagelsen
  • Været vejleder for adskillige tandlæger i videreuddannelse

Gæster på klinikken gennem hele livet

Vi lægger stor vægt på, at du får en god service og den rette løsning. Mange af vores patienter har været hos os i mange år af netop denne årsag.

Din generelle sundhed afspejles i tandsundheden, så et stabilt og godt forhold til tandlægen betyder meget. Vi ser nemlig efter mere end bare tænderne, når du er på klinikken. Er der tegn på sygdom kan vi derfor ofte tage det i opløbet.

Du kan få din tandlæge regning delt op i mindre bidder.

Fungerer det bedre for dig at betale et månedligt beløb i stedet for hele beløbet på én gang, så kan du let og gennemskueligt ansøge om finansiering hos vores samarbejdspartner Sundhed+. 

Sundhed+ er Danmarks mest populære finansieringsløsning til tandbehandlinger. 

Læs mere her >>

Vi gør alt, hvad vi kan, for at du får en tryg og smertefri behandling. Samvittighedsfuld. grundig og professionel er det vi kendes for.

Hos ORIS Tandlægerne går vi op i at tilbyde behandlinger af høj kvalitet til fornuftige priser. Vi benytter godkendte og kvalitetsrige materialer, der sikrer vores patienter en holdbar løsning i mange år frem.

Specialbehandlinger og høj faglig kompetence


Vi har i mange år fungeret som henvisningspraksis for andre tandlæger. Dette inden for områderne implantologi og store rekonstruktioner.

Vores behandlinger sker altid med de nyeste metoder og på baggrund af den nyeste, evidensbaserede tandlægefaglige viden. Vi efteruddanner os løbende, så vi sikrer dig stærke og smukke tænder hele livet.

Uden synlig bøjle

Smilet er den korteste vej mellem to mennesker. Samtidig gør et flot smil indtryk på andre og er med til at øge dit velbefindende og styrke din selvtillid i sociale sammenhænge.

ORIS Smile Design er kosmetisk tandbehandling og består af Æstetisk Tandretning og Tandblegning. Med Æstetisk Tandretning kan du få rettet dine tænder uden at skulle gå med synlig bøjle eller ”togskinner”

Gratis forundersøgelse

Inden du kan komme igang med et forløb, skal der laves en faglig vurdering af dine tænder i forhold til, om de er egnet til det koncept. vi har hos ORIS Tandlægerne.

Vi tilbyder derfor en gratis forundersøgelse, hvor du kommer en tur forbi klinikken til en drøftelse om dine tænder. Der bliver her lavet en faglig vurdering af muligheden for tandretning.

Patienter med flottere smil

Som behandler er det utrolig givende at se, hvor glade folk bliver, når de har fået rettet tænder, og hos nogle giver det endda mere selvtillid, og de behøver ikke længere skjule de tænder, de ikke har været så glade for.

Som inspiration til hvad der kan lade sig gøre, har vi samlet nogle af de behandlingsresultater, vi har opnået gennem årene. Vi er utrolig glade for at kunne hjælpe folk med at smile til verden.


“ORIS-samarbejdet giver mig mere tid til dét, jeg er bedst til – at behandle mine patienter.”


Kontakt

ORIS Tandlægerne Lyngby

Jernbanepladsen 10, 2. sal
2800 Kgs. Lyngby

+45 45 87 01 03
lyngby@oris.dk

Åbningstider
Normale åbningstider:
Mandag: 8.00-18.00
Tirsdag: 7.30-17.00
Onsdag: 7.30-18.00
Torsdag: 7.30-18.00
Fredag: 7.30-14.00


Telefontid alle hverdage:
08.00-14.00
×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu