ORIS Smile Design

- et flottere smil

Læs mere

Velkommen til ORIS Tandlægerne Lyngby

I 2018 blev vi en del af det faglige tandlægefællesskab ORIS Tandlægerne. Det har givet os muligheden for at bruge mere tid på vores patienter, så vi kan levere bedre og mere tandsundhed for pengene.

Vi lægger vægt på en grundig og effektiv tandpleje. Vi har mange års erfaring som tandlæger, og vi sørger for løbende at holde os opdateret på den nyeste viden og med de nyeste teknikker.
Vi samarbejder med eksterne kirurger og specialister om de behandlinger, der ligger ud over normal tandpleje.

Vi ved godt at du ikke besøger tandlægen for hyggens skyld. Du gør det for dit helbreds og dit velværes skyld. Vi mennesker er forskellige. Derfor har vi fokus på sammen med dig at afgøre, hvad der er den rette behandling for lige netop dig.

Har du set vores ORIS Fair Pris-koncept? Med det kan du bl.a. få implantater med krone fra 11.500kr.

Vi bruger professionelle og godkendte værnemidler, så du kan føle dig helt tryg ved at komme hos os. Vi  følger som altid de nationale infektionshygiejniske retningslinjer og Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Du vil opleve:

  • Færre stole i venteværelset/mere afstand
  • Ingen aviser/magasiner
  • Hyppig og grundig rengøring
  • Håndsprit til rådighed
  • Medarbejdere iført ekstra værnemidler
  • Hvert behandlerrum rengøres mellem hver patient

Gæster på klinikken gennem hele livet


Vi lægger stor vægt på, at du får en god service og den rette løsning. Mange af vores patienter har været hos os i mange år af netop denne årsag.

Din generelle sundhed afspejles i tandsundheden, så et stabilt og godt forhold til tandlægen betyder meget. Vi ser nemlig efter mere end bare tænderne, når du er på klinikken. Er der tegn på sygdom kan vi derfor ofte tage det i opløbet.

Specialbehandlinger og høj faglig kompetence


Vi har i mange år fungeret som henvisningspraksis for andre tandlæger. Dette inden for områderne implantologi og store rekonstruktioner.

Vores behandlinger sker altid med de nyeste metoder og på baggrund af den nyeste, evidensbaserede tandlægefaglige viden. Vi efteruddanner os løbende, så vi sikrer dig stærke og smukke tænder hele livet.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at du får en tryg og smertefri behandling. Samvittighedsfuld. Grundig og professionel er det vi kendes for.

Hos ORIS Tandlægerne går vi op i at tilbyde behandlinger af høj kvalitet til fornuftige priser. Vi benytter godkendte og kvalitetsrige materialer, der sikrer vores patienter en holdbar løsning i mange år frem.

“ORIS-samarbejdet giver mig mere tid til dét, jeg er bedst til – at behandle mine patienter.”

Professionelle, menneskelige, effektive.

Vi lægger vægt på at sætte dig i centrum, så du lige som vore andre patienter kommer igen.

Kontakt
ORIS Tandlægerne Lyngby
Jernbanepladsen 10, 2. sal
2800 Kgs. Lyngby

+45 4587 0103
lyngby@oris.dk
Åbningstider

Mandag: 08.00-18.00
Tirsdag: 7.30-18.00
Onsdag: 8.00-16.00
Torsdag: 8.00-18.00
Fredag: 7.30-14.00

Telefontid alle hverdage:
8.00-14.00

 

Find vej
×
Find tandlæge
Menu