ORIS Tandlægerne – Sveistrup & Cederbek

Du skal igen bruge mundbind på klinikken.
Du skal ikke fremvise coronapas

Læs mere

Husk mundbind

Du skal igen bære mundbind, når du kommer på klinikken. Hvis du har symptomer på COVID-19 som fx. feber, tør hoste, træthed, hovedpine, muskelsmerter, ondt i halsen eller tab af lugte-og smagssans, kan du desværre ikke komme på klinikken – heller ikke selvom du har bestilt tid. Du kan læse mere om vores håndtering af COVID-19 her

Sveistrup & Cederbek er blevet en del af ORIS Tandlægerne. Vi holder stadig til i Klinikhuset og vi er de samme personer, som du er vant til at blive betjent og behandlet af.

Velkommen til Sveistrup & Cederbek
tandlæger i Viborg – en del af ORIS Tandlægerne

Har du tandpine, eller er det blevet tid til at få undersøgt tænderne hos en tandlæge? Så besøg vores klinik, Sveistrup & Cederbek, som holder til i Klinikhuset i Viborg.
Lokalerne i vores tandklinik er lyse og venlige, og de ligger lige ned til Søndersø. Som en seriøs og professionel tandlæge er det vigtigt for os, at alle vores patienter føler sig trygge og i sikre hænder hele vejen.

På vores klinik møder du to typer behandlere: tandlægen og tandplejeren. Tandplejerens opgaver er de forebyggende og sundhedsfremmende behandlinger. Tandlægen og tandplejeren arbejder i tæt fællesskab for at sikre dine tænder.

Det er dig,
det handler om

Vi stiler efter en hyggelig og afslappende atmosfære, så vi skaber en tryg tandbehandling, hvor du som patient hos vores tandlæge eller tandplejer føler dig i centrum.

Lider du af tandlægeskræk, har du derfor intet at frygte, når du besøger vores tandklinik. Vi forstår dig, og vi tager hensyn til din tandlægeskræk i vores behandlinger.

Vores udstyr er altid det nyeste, og kun de bedste materialer benyttes til vores behandlinger.

Sunde og rene tænder er vigtige, og regelmæssige tjek hos en tandlæge er en nødvendighed, så problemer ikke får lov til at udvikle sig, men i stedet tages i opløbet og behandles.

 

Vi gør alt, hvad vi kan, for at du får en tryg og smertefri behandling. Samvittighedsfuld. Grundig og professionel er det vi kendes for.

Hos ORIS Tandlægerne går vi op i at tilbyde behandlinger af høj kvalitet til fornuftige priser. Vi benytter godkendte og kvalitetsrige materialer, der sikrer vores patienter en holdbar løsning i mange år frem.

Slip af med skrækken

Tandlægeskræk kan skyldes, at du har haft en træls oplevelse omkring tandlæge- eller lægebesøg. Det kan ske for enhver, og det bør ikke holde dig tilbage fra, at vi kontrollerer din tandsundhed, da en sund mund er en vigtig del af din livskvalitet. Vi har mange års erfaring i, hvorledes du slipper af med skrækken. Det tager lidt tid, men vi garanterer, at du oplever en forbedring.

Tandsundhed og tandlægeskræk

Kristina Schou Madsen er professionel ekstremløber. Hun har verdensrekorden i at bestige Kilmanjaro og har gennemført 7 maratoner på 7 dage på verdens 7 kontinenter.

Hør hvorfor god tandsundhed er vigtig for at hun kan præstere, og hvordan ORIS Tandlægerne har hjulpet hende til at overvinde tandlægeskrækken.

Forebyggende tandpleje

På klinikken bliver der lagt vægt på god kvalitet til konkurrencedygtige priser. Der bliver altid brugt det nyeste udstyr og de bedste materialer, så du er sikret det bedst mulige resultat. Vi arbejder for bedre tænder og minimale indgreb. Det vil sige forebyggelse af tandproblemer fremfor behandling, når det er for sent. Vores tandlæge kan eksempelvis hjælpe dig i forbindelse med:

  • En knækket tand
  • Tandpine
  • Fjernelse af visdomstand
  • Behov for en akut tandlæge
  • Kosmetisk tandpleje
  • Tandkrone eller tandbro
  • Tandblegning

Du skal føle dig godt tilpas

For os er det vigtigt, at du får en kompetent og omsorgsfuld behandling. Du skal føle dig tryg og godt tilpas.

Kontakt
ORIS Tandlægerne
Sveistrup og Cederbek
Ll. Sct. Mikkelsgade 4, st.
8800 Viborg

+45 86 62 00 29
sc@oris.dk
Åbningstider
Mandag: 8.00-17.00
Tirsdag: 8.00-16.30
Onsdag: 8.00-15.00
Torsdag: 8.00-14.30
Fredag: 8.00-14.00

Telefontid i klinikkens åbningstid
Find vej
×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu