Tandlægerne Ved Broen bliver en del af ORIS Tandlægerne

Den 1. januar 2023 får ORIS Tandlægerne endnu en nordjysk klinik med i familien, når Tandlægerne Ved Broen i Nørresundby skifter logo på døren.

Fra den 1. januar 2023 skifter klinikken i Nørresundby navn til ORIS Tandlægerne Ved Broen, og hos ORIS Tandlægerne glæder vi os utrolig meget til samarbejdet med et meget stærkt og motiveret team.

Anneli Paludan, som i dag er klinikejer, giver nu stafetten videre til tandlægerne Diana Pullinger og Maj Bonde Nielsen, som bliver de nye klinikejere. Diana Pullinger er et velkendt ansigt for patienterne, da hun i dag er tandlæge på klinikken. Maj Bonde Løvborg er i dag tandlæge på en klinik i nabobyen. Anneli vil stadig være at finde på klinikken på Lille Borgergade.

”Jeg glæder mig utrolig meget til, at vi bliver en del af ORIS Tandlægerne og til at Diana og Maj overtager rollerne som klinikejere. Det er for mig at se, den perfekte kombination i forhold til at sikre vores patienter den højeste faglighed samt udvikle vores i forvejen rigtig gode tandlægeklinik” Lyder det fra tandlæge Anneli Paludan.

ORIS Tandlægerne tæller nu 16 klinikker fordelt i Danmark og med Nørresundby ombord, er fem af dem beliggende i Nordjylland.

”Vi er meget stolte af at træde ind i et fællesskab, der kan styrke vores i forvejen fagligt stærke klinik. Alt sammen til glæde for vores patienter og personale” lyder det fra kommende klinikejer Diana Pullinger.

”Jeg glæder mig utrolig meget til at hilse på alle patienterne og være med til at skabe en god og tryg oplevelse for dem. Og så glæder det mig, at vi bliver en del af ORIS Tandlægerne, så jeg som behandler kan fokusere på mine patienter og deres tandsundhed og har ORIS til at hjælpe med alt det omkringliggende” lyder det fra Maj Bonde Løvborg, som fra årsskiftet er at finde hos ORIS Tandlægerne Ved Broen som klinikejer og tandlæge.

Det kan godt være, at Søren Bach lukker øjnene på billedet, men det betyder ikke, at han er træt af det nye samarbejde. Tværtimod, så udtrykker Søren stor begejstring for samarbejdet: “Jeg ser utrolig meget frem til at arbejde sammen med hele teamet. Personalet udtrykker et stort engagement, hvilket passer perfekt ind blandt de øvrige klinikker i ORIS”


Tak fordi du læste med

Hvis du har kommentarer til artiklen, input til emner, der kunne være relevante at tage op eller blot har lyst til at høre mere, så hører jeg meget gerne fra dig. Du er velkommen til at sende mig en mail eller ringe.

Har du endnu ikke set seminaret omhandlende Dansk Tandsundhed 2030 kan du finde det her: oris.dk/tandsundhed


Søren Bach
Direktør, ORIS Tandlægerne
Mobil: 61 68 11 12, Mail: sb@oris.dk

Nyhedsmail

Tilmeld dig ORIS Tandlægernes nyhedsmail og få direkte besked, når vi har nye artikler og nyheder. Hvis du blot udfylder formularen her, så modtager du automatisk vores næste nyhedsmail. Du kan altid framelde dig, hvis du ikke ønsker nyheder fra os.

Med nyhedsmailen ønsker vi at sætte kendsgerningerne i fokus, og vi opfordrer jer til at komme med jeres kommentarer på emnerne, så vi kan få en drøftelse om branchens fremtid. Vi bestræber os på at bibringe branchen viden baseret på facts, så der kan træffes bedre beslutninger på et oplyst grundlag.


×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu