Jeg har skæve tænder

Følelsen og årsagen

Smilet er den korteste vej mellem to mennesker. Samtidig gør et flot smil indtryk på andre og er med til at øge dit velbefindende og styrke selvtilliden i sociale sammenhænge. Skæve tænder kan både være et charmerende personlighedstræk, men det kan også være hæmmende, hvis man ikke føler sig tilpas med sin tandstilling. Samtidig kan skæve tænder også give anledning til funktionsnedsættelse. De tandstillingsproblemer, der har stor funktionel betydning skulle gerne være rettet i den kommunale tandpleje i de yngre år. Hvor de tandstillingsproblemer, der kun har mindre funktionel betydning eller ren kosmetisk betydning kan man selv vælge at få løst. Heldigvis kan tænderne ofte rettes – også uden synlige togskinner.

Behandling og anbefaling

Hos ORIS Tandlægerne har vi et koncept, vi kalder ORIS Smile Design, som er æstetisk tandbehandling med fokus på netop de tænder, der giver dig det flotte smil.

Tandretningen foregår med såkaldte usynlige skinner, så det er en yderst diskret måde at få rettet tænderne. Inden du kan komme i gang med et forløb, tilbyder vi en gratis forundersøgelse hos en af vores Smile Design specialister. Her vurderes det, hvorvidt dine tænder egner sig til en tandretning under vores koncept.

Behandlingen vil typisk vare 5-7 måneder, alt afhængig af kompleksiteten i din behandling. Du kan læse mere om forløbet her og se før/efter billeder af patienter, der har været igennem forløbet.

×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu