Hvad driver væksten blandt kæderne?

Få år med fortsat opkøb af eksisterende klinikker

Vi ser fortsat et vindue for opkøb af klinikker – men kædernes fremtidige vækstmodel bliver fortrinsvis „nyetablering af klinikker“. Baseret på erfaringer fra andre brancher forventer vi, at der i en periode på nogle få år fortsat vil foregå opkøb af eksisterende klinikker og integration af mindre klinikker i kæder. Men efter en kort årrække vil kæderne forventeligt have et så robust fundament i form af kultur, brand og identitet, at det bliver mere kompliceret at integrere andre klinikker.

Derfor vil vi opleve, at modellen med nyetablering af klinikker vil blive den dominerende vækstmodel for kæderne. Det er ganske enkelt mere økonomisk fordelagtigt at starte fra bunden med en optimal størrelse på den optimale geografiske placering, og så trække på kædens yngre ambitiøse medarbejdere fra andre klinikker til at bygge klinikken op.

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for at blive en del af ORIS Tandlægerne.

Du kan enten kontakte vores direktør Søren Bach direkte på sb@oris.dk, mobil 61681112, eller du kan udfylde formularen her, og så vil vi kontakte dig

  • Når du sender dine oplysninger til os og/eller tilmelder dig vores nyhedsbrev behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om ORIS Tandlægernes behandling af personoplysninger i vores persondatapolitik.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu