Efter 7 år stagnerer udviklingen typisk

Mange, der har været selvstændige, kender det. I de første år har man et kæmpe gåpåmod og stor entusiasme. Man vil udvikle sig, man vil videre, man har hele tiden nye idéer og projekter, og man har en kæmpe gejst. Men så – efter nogle år – går „gassen lidt af ballonen“, og man bevæger sig over i en mere stabil hverdag med drift, dagligdag og rutiner. Uden den samme gejst til at udvikle virksomheden til næste niveau.

Når man med sin klinik havner i denne helt naturlige situation, at man mangler et boost for igen at skabe glæde, ny gejst og motivation, oplever vi, at glæden og gejsten genetableres som del af et fællesskab. Nu kan man måske „pludselig“ modernisere klinikken, man får nye kollegaer, bliver en del af en helhed, kan efteruddanne sig og dyrke sine interesseområder og kan slippe for en stor del af administrationen i dagligdagen.

Vi har konstateret, at næsten alle ORIS-klinikkerne har øget deres vækst og indtjening, efter at de er blevet en del af ORIS.

“Flere kan mere” magasinet

Her kan du læse og downloade vores magasin “Flere kan mere” med en række artikler om branchens udvikling, og hvordan det er at være en del af ORIS Tandlægerne.

×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu