Byens Tandlægeteam i Aalborg er blevet en del af ORIS Tandlægerne

Den 1. oktober 2021 bød vi velkommen til en ny klinik i Aalborg: Byens Tandlægeteam, som nu hedder ORIS Tandlægerne Nytorv.

Med ORIS Tandlægerne følger også en række faglige udviklingsmuligheder for personalet: ”Vi kommer ind i et fællesskab, hvor det faglige niveau er meget højt, og hvor der er flere faglige udviklingsmuligheder for os behandlere” lyder det supplerende fra Mette Thomsen, der er tandplejer på klinikken. 

Klinikken på Nytorv fastholder de stærke værdier, som patienterne kender dem i dag. Der vil fortsat være stort fokus på god service og høj kvalitet i behandlingen, og der vil altid blive taget hensyn til tandlægeskræk eller andre forhold, som patienten måtte have.  

Tak fordi du læste med

Hvis du har kommentarer til artiklen, input til emner, der kunne være relevante at tage op eller blot har lyst til at høre mere, så hører jeg meget gerne fra dig. Du er velkommen til at sende mig en mail eller ringe.

Har du endnu ikke set seminaret omhandlende Dansk Tandsundhed 2030 kan du finde det her: oris.dk/tandsundhed


Søren Bach
Direktør, ORIS Tandlægerne
Mobil: 61 68 11 12, Mail: sb@oris.dk

Nyhedsmail

Tilmeld dig ORIS Tandlægernes nyhedsmail og få direkte besked, når vi har nye artikler og nyheder. Hvis du blot udfylder formularen her, så modtager du automatisk vores næste nyhedsmail. Du kan altid framelde dig, hvis du ikke ønsker nyheder fra os.

Med nyhedsmailen ønsker vi at sætte kendsgerningerne i fokus, og vi opfordrer jer til at komme med jeres kommentarer på emnerne, så vi kan få en drøftelse om branchens fremtid. Vi bestræber os på at bibringe branchen viden baseret på facts, så der kan træffes bedre beslutninger på et oplyst grundlag.


×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu