På inspirationstur til Sæby

Man kan komme langt med vidensdeling via Teams og andre digitale medier, men en gang imellem kan det også være godt givet ud at hoppe i bilen og krydse landet for at dele praktisk erfaring med en anden ORIS-klinik. 

Det gjorde teamet i Kolding, da de tog på inspirationstur til ORIS-klinikken i Sæby. Formålet med besøget var at vidensdele omkring tandplejer-området, men dialogen endte selvfølgelig med at gå langt bredere end det. 

Der blev diskuteret alt fra spritklude, curetter, aftalebog, klinikskærme på unit, henvisninger, procedurer, opgaver, PUD-registreringer, opstart af nyt personale, bemanding i reception, vand på unit, ORIS Smile Design, Trios, patientbehandlinger og meget meget mere. 

Begge hold medarbejdere sugede viden til sig og delte gladelig ud af erfaringer. Der blev taget billeder, og gode idéer blev noteret og taget med hjem.


Efter en lærerig dag i det nordjyske hoppede Kolding-teamet i bilen og kørte retur mod deres egen klinik, og som de selv sagde: Det var godt, vi havde en god lang køretur hjem til at drøfte alle de gode input 😊

Tak fordi du læste med

Hvis du har kommentarer til artiklen, input til emner, der kunne være relevante at tage op eller blot har lyst til at høre mere, så hører jeg meget gerne fra dig. Du er velkommen til at sende mig en mail eller ringe.

Har du endnu ikke set seminaret omhandlende Dansk Tandsundhed 2030 kan du finde det her: oris.dk/tandsundhed


Søren Bach
Direktør, ORIS Tandlægerne
Mobil: 61 68 11 12, Mail: sb@oris.dk

Nyhedsmail

Tilmeld dig ORIS Tandlægernes nyhedsmail og få direkte besked, når vi har nye artikler og nyheder. Hvis du blot udfylder formularen her, så modtager du automatisk vores næste nyhedsmail. Du kan altid framelde dig, hvis du ikke ønsker nyheder fra os.

Med nyhedsmailen ønsker vi at sætte kendsgerningerne i fokus, og vi opfordrer jer til at komme med jeres kommentarer på emnerne, så vi kan få en drøftelse om branchens fremtid. Vi bestræber os på at bibringe branchen viden baseret på facts, så der kan træffes bedre beslutninger på et oplyst grundlag.


×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu