Det bedste til dig
og dine tænder

Tandlæge ved Svenstrup – ORIS Tandlægerne

Hos ORIS Tandlægerne i Aalborg ønsker vi, at atmosfæren er positiv og uhøjtidelig, og er du utryg ved at skulle til tandlægen. Vi tager vi hånd om dig og dine eventuelle bekymringer, så du er ekstra involveret hele processen igennem.

Det er vigtigt for os, at du oplever besøget positivt, og derfor er vores mål at give dig et højt serviceniveau, så både du og vi kan være glade for at komme på klinikken. Vi har et højt fagligt niveau, en god og afslappet stemning, og ikke mindst et ønske om at finde den bedste løsning for dig som patient.

Første gang du kommer hos os, bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende.


Klinikken ligger centralt i Aalborg – på Nytorv

Du finder os på Nytorv. Og vi glæder os til at møde dig og fortælle mere om, hvorfor ORIS Tandlægerne er det bedste for dig og dine tænder.


Slip af med skrækken

Tandlægeskræk kan skyldes, at du har haft en træls oplevelse omkring tandlæge- eller lægebesøg. Det kan ske for enhver, og det bør ikke holde dig tilbage fra, at vi kontrollerer din tandsundhed, da en sund mund er en vigtig del af din livskvalitet. Vi har mange års erfaring i, hvorledes du slipper af med skrækken. Det tager lidt tid, men vi garanterer, at du oplever en forbedring.

Tandsundhed og tandlægeskræk

Kristina Schou Madsen er professionel ekstremløber. Hun har verdensrekorden i at bestige Kilmanjaro og har gennemført 7 maratoner på 7 dage på verdens 7 kontinenter.

Hør hvorfor god tandsundhed er vigtig for at hun kan præstere, og hvordan ORIS Tandlægerne har hjulpet hende til at overvinde tandlægeskrækken.

Dialogen med dig er vigtig for os

Den vigtigste del af dit besøg hos os er, at vi finder den rigtige løsning til lige netop dig. Ved at lytte til dine behov og ønsker, kan vi skræddersy behandlingen, så du får det bedste ud af besøget. Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen hos os. Vi skal alle være glade for at komme på klinikken, så vi har en uhøjtidelig og afslappet atmosfære, der både giver plads til fordybelse og store smil. Hvis du er utilpas ved at gå til tandlægen, sørger vi for at tage hånd om dit forløb, så du føler dig tryg og involveret igennem hele processen.

Hvordan skifter jeg tandlæge til ORIS?

Det er gratis og altid uforpligtende at skifte tandlæge til ORIS Tandlægerne. Du ringer blot til os på telefon 98 13 89 89, så sørger vi for alt det praktiske i forhold til at flytte din journal mm.

Du er altid velkommen til at kigge forbi klinikken, hvis du har brug for at hilse på personalet eller se omgivelserne, inden du beslutter dig. 

×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu