Samtale fremmer forståelsen

Det er ikke tilfældigt, at ORIS logoet er inspireret af taleboblen. For at ORIS tandlægen sammen med dig kan fastlægge den optimale behandling, er det vigtigt, at vi lærer dig lidt at kende, og du fortæller os om, hvad der måske bekymrer dig i forhold til din tandsundhed.

Når du kommer som ny patient, har vi sat ekstra tid af til, at vi kan tale sammen, inden vi begynder behandlingen. Vores samtale handler blandt andet om, at du kan få svar på dine spørgsmål, og vi kan afstemme forventningerne, så du ikke har nogen ubehagelige overraskelser.

Er det første gang du skal besøge os, kan du se her, hvad du vil opleve

01
Lav en aftale som passer dig

Har du fået lyst til at se vores klinik og møde os, så lav en aftale, når du synes, at det passer dig. Vi er lette at få fat i.

Du kan ringe, sende en e-mail eller lave en online aftale.

02
Vi har god tid

Det første besøg tager lidt længere end normalt. Vi skal have dig registreret i vores patientsystem, så vi til enhver tid kan følge din behandling hos os. Du bedes venligst medbringe dit sygesikringskort. Kom 10 minutter før den aftalte behandling, så der er god tid til at modtage dig, og du kan få svar på de spørgsmål, du måske har.

Du kan betale med Dankort og Mobile Pay, men vi tager ikke kreditkort som for eksempel MasterCard.

03
Husk medicinliste, journal og røntgenbilleder

Når du kommer første gange, beder vi dig venligst møde 10 minutter før den aftalte konsultation. Tager du medicin, bedes du venligst oplyse hvad du tager eller eventuelt medbringe en liste med den medicin du bruger, så vi kan tage de nødvendige forholdsregler før behandlingen. Ønsker du, at rekvirere din journal og eventuelle røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge, bedes du venligst meddele os dette i god tid før dit besøg. Når du kommer på klinikken, indlæser vi dit sygesikringskort.

04
Registrering til at modtage tilskud

Når du kommer på klinikken, indlæser vi dit sygesikringskort, og du bedes venligst udfylde en anmeldelsesblanket.

Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark”, hjælper vi dig med at få tilskud herfra.

Kvaliteten og din tandsundhed er vores højeste prioritet


Bliv patient

  • Dine informationer

  • Vi gør opmærksom på, at du ikke bør sende følsomme oplysninger via formularen, men kontakt da i stedet klinikken direkte pr. telefon
  • Når vi har modtaget din henvendelse, kontakter vi dig indenfor kort tid, for at aftale en tid til en almindelig statusundersøgelse. Har du behov for en akut tid eller ønsker du at aflyse din tid, så kontakt venligst din nærmeste klinik direkte pr. telefon.

    Når du sender dine oplysninger til os, behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om ORIS Tandlægernes behandling af personoplysninger i vores persondatapolitik.
Kontakt

ORIS Tandlægerne Aalborg
Nytorv 7,3. sal
9000 Aalborg

+45 98 13 89 89
nytorv@oris.dk

Åbningstider
Mandag: 8.00-16.45
Tirsdag: 8.00-14.30
Onsdag: 8.00-16.45
Torsdag: 8.00-16.45
Fredag: 8.00-15.30

Telefontid:
Mandag: 8.00-16.30
Tirsdag: 8.00-13.00
Onsdag: 8.00-16.30
Torsdag: 8.00-16.30
Fredag: 8.00-13.30
×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu