ORIS Tandlægerne Fisketorvet

Det bedste til dig og dine tænder

Tandlægerne Fisketorvet er blevet en del af ORIS Tandlægerne. Vi holder stadig til på Fisketorvet og vi er de samme personer, som du er vant til at blive betjent og behandlet af.

Velkommen til ORIS Tandlægerne Fisketorvet i Odense

Søger du en kompetent tandlæge i Odense? Hos Tandlægerne Fisketorvet har vi mange års erfaring og brede faglige kompetencer. Vi tilbyder alle former for tandpleje og behandlinger. Vi er en kvalitetsbevidst tandklinik, der lægger vægt på god service og høj kvalitet i behandlingen, og vi tager naturligvis altid hensyn til tandlægeskræk.
Vi gør en dyd ud af at skabe en afslappet og professionel atmosfære, og vi har altid den enkelte patient i fokus. Du kan trygt komme til os, hvis du ønsker en tandlæge, der forstår sig på dine behov, er nærværende og informativ om proces såvel som priser på eventuelle behandlinger. Vores klinik er beliggende i Odense C, og derfor har vi mange patienter fra dette område, men uanset hvor du kommer fra på Fyn, er du meget velkommen.

Slip af med skrækken

Tandlægeskræk kan skyldes, at du har haft en træls oplevelse omkring tandlæge- eller lægebesøg. Det kan ske for enhver, og det bør ikke holde dig tilbage fra, at vi kontrollerer din tandsundhed, da en sund mund er en vigtig del af din livskvalitet. Vi har mange års erfaring i, hvorledes du slipper af med skrækken. Det tager lidt tid, men vi garanterer, at du oplever en forbedring.

Tandsundhed og tandlægeskræk

Kristina Schou Madsen er professionel ekstremløber. Hun har verdensrekorden i at bestige Kilmanjaro og har gennemført 7 maratoner på 7 dage på verdens 7 kontinenter.

Hør hvorfor god tandsundhed er vigtig for at hun kan præstere, og hvordan ORIS Tandlægerne har hjulpet hende til at overvinde tandlægeskrækken.


Grundig og professionel

Som professionelle tandlæger holder vi os kontinuerligt opdaterede på vores uddannelse og tager kurser i den nyeste teknologi og viden. Sådan kan vi tilbyde vores patienter den bedste og mest tidssvarende behandling. Vi er grundige og omhyggelige i alle processer og går ikke på kompromis med kvaliteten.

 

Mange mennesker føler sig ikke trygge ved at gå til tandlæge. Derfor sørger vi altid for, at der er en god dialog, og at undersøgelser og behandling sker i det tempo, som patienterne ønsker. Det er med til at skabe ro og tryghed omkring tandlægebesøget.
Hos ORIS Tandlægerne går vi op i at tilbyde behandlinger af høj kvalitet til fornuftige priser. Vi benytter godkendte og kvalitetsrige materialer, der sikrer vores patienter en holdbar løsning i mange år frem.
Bred faglig kompetence

Tandlægerne Fisketorvet har tandlæger og tandplejere med en række forskellige kompetence, og har dermed et bredt erfaringsgrundlag inden for langt de fleste former for tandbehandlinger.

Højt serviceniveau

Vi lægger vægt på god service, en afslappet og professionel atmosfære, hvor den enkelte patient er i centrum. Vi sikre at vi yder vore patienter en høj faglig standard holder alle medarbejdere sig løbende ajour gennem efteruddannelse og kurser.

Akut behandling

Tandlægerne Fisketorvet tilbyder akut behandling uanset om du er patient hos os eller ej, bestræbe os på at finde en tid til dig samme dag. Du er som sagt altid velkommen til at kontakte os.

Afslappet atmosfære

Vi gør en dyd ud af at skabe en afslappet og professionel atmosfære, og har altid den enkelte patient i fokus. Du kan trygt komme til os, hvis du ønsker en tandlæge, der forstår sig på dine behov.

Kvalitet og god service

Vi er en kvalitetsbevidst klinik, der lægger vægt på god service og høj kvalitet i behandlingen.

Kontakt

ORIS Tandlægerne Fisketorvet

Nørregade 16, 2
5000 Odense C

+45 66 11 51 11
fisketorvet@oris.dk

 

Se tilsynsrapport

Åbningstider
Mandag: 8.00-16.00
Tirsdag: 8.00-16.00
Onsdag: 8.00-17.00
Torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-12.00

Telefontider
Mandag: 8.00-15.00
Tirsdag: 8.00-16.00
Onsdag: 8.00-17.00
Torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-12.00

×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu