Tandlæge ved
Haderslev

Tandlæge ved Haderslev – ORIS Tandlægerne

Hos ORIS Tandlægerne Kolding er dialogen med dig vigtig. Den vigtigste del af dit besøg hos os er, at vi finder den rette løsning til lige netop dig. Ved at lytte til dine behov og ønsker, kan vi skræddersy behandlingen, så du får det bedste ud af besøget. Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen hos os. Vi skal alle være glade for at komme på klinikken, så vi har en uhøjtidelig og afslappet atmosfære, der både giver plads til fordybelse og store smil. Hos ORIS Tandlægerne går vi op i at tilbyde behandlinger af høj kvalitet til fornuftige priser. Vi benytter godkendte og kvalitetsrige materialer, der sikrer vores patienter en holdbar løsning i mange år frem.

Her kan du se hvilke behandlinger, vi tilbyder – læs mere

Du kan også møde vores kompetente personale – se mere

Kompetent, tryg og smertefri behandling

Hvis du er utilpas ved at gå til tandlægen, sørger vi for at tage hånd om dit forløb, så du føler dig tryg og involveret igennem hele processen. Vi gør alt for, at du får en tryg og smertefri behandling. Vi er samvittighedsfulde og vi er kendt for at være grundige og professionelle.

Med mere end 30 medarbejdere kan vi håndtere et bredt spektrum af tandlægefaglige ydelser. Vi efteruddanner og udvikler vores medarbejdere, så vi altid benytter den nyeste tandlægefaglige viden og de bedste teknikker.

 

Bedre og mere tandsundhed

Hos ORIS Tandlægerne i Kolding går vi op i din tandsundhed. Vi tilbyder behandlinger og rådgivning af høj kvalitet og sætter altid vores patienter i centrum. Vi har et både erfarent og kompetent behandlerteam, som du kan se her.

Når vi siger mere og bedre tandsundhed mener vi bl.a.:

  • ORIS Tandlægerne er i front på det digitale område og anvender den nyeste viden og de bedste teknikker. Det betyder at vi har forenklet og effektiviseret vores arbejdsgange til fordel for dig som patient.
  • Vi kan tilbyde dig alle typer behandlinger – enten via vores eget personale eller vores dygtige kollegaer i ORIS. Det betyder at du kan få alle dine behandlinger hos os på klinikken og bliver behandlet og rådgivet af os, der kender dig og dine tænder.

  • Vi er mange behandlere med hver vores kompetencer hvilket betyder at behandlerne har stor erfaring på deres område. For dig som patient giver det sikkerhed for den optimale behandling.

Kunne du tænke dig at blive patient hos ORIS Tandlægerne Kolding?

Første gang du kommer på klinikken, som ny patient, bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine tænder at kende. På den baggrund kan vi bedst muligt give dig den rådgivning og behandling, der er bedst for dig. Og du kan møde dit team og lære os lidt at kende.

Hvis du udfylder formularen, vender vi tilbage hurtigst muligt med en tid til dig.

  • Dine informationer

  • Når vi har modtaget din henvendelse, kontakter vi dig indenfor kort tid, for at aftale en tid til en almindelig statusundersøgelse. Har du behov for en akut tid eller ønsker du at aflyse din tid, så kontakt venligst din nærmeste klinik direkte pr. telefon.

    Når du sender dine oplysninger til os, behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om ORIS Tandlægernes behandling af personoplysninger i vores persondatapolitik.

En tandkrone er den stærkeste og flotteste løsning, vi kan foretage, når en tand skal styrkes.

Læs mere

Det er i dag muligt at erstatte en eller flere mistede tænder med et tandimplantat, der sikrer dig at dine tænder har samme funktionsevne og udseende, som du kender det fra naturlige tænder.

Læs mere

Kontakt
Tandlægerne Sundhedshuset
Jernbanegade 26
6000 Kolding

+45 7550 6500
sk@oris.dk

Henvisning til røntgen
Åbningstider
Mandag: 8.00-18.00
Tirsdag: 7.00-18.00
Onsdag: 8.00-17.00
Torsdag: 7.00-18.00
Fredag: 7.00-15.00

Telefontid:
Mandag- torsdag: 7.00-17.00
Fredag: 7.00-14.00
Find vej
×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu