Kirurgisk parodontitis behandling

Når en ikke-kirurgisk parodontitis behandling ikke har haft tilstrækkelig effekt, er kirurgisk parodontitis behandling effektivt til at holde tandsygdommen nede.

Hvordan foregår operationen

En kirurgisk parodontitis behandling foregår altid under lokalbedøvelse. Vi gør vores bedste for at sikre, at du som patient ikke oplever smerter eller ubehag under operationen, og du vil derfor være smertedækket. Selve operationen foregår i et sterilt miljø, hvor tandkirurgen vil operere tandkødet til side, således der er mulighed for at foretage en dybdegående tandrensning af tandrødderne. En operation giver kirurgen mulighed for at fjerne bakterier på normalt utilgængelige områder af rødderne. Derudover lettes adgangen for kirurgens instrumenter. Det bliver således muligt at give patienten en yderst grundig og dybdegående tandrensning, der bidrager til at bremse udviklingen af parodontitis samt reducere tandkødslommernes dybde. Det vil mindske bakterieophobning efterfølgende og lette både patientens og tandlægens fremtidige tandpleje.

Efter operationen

Efter endt operation kan du have mindre smerter i området, hvor operationen er blevet foretaget. Her kan almindelig smertestillende ofte holde det på et minimum. Da det ikke er muligt at børste tænderne i det opererede område, kan du skylle munden med 0,2% klorhexidin to gange dagligt. Efter 1-2 uger vil stingene blive fjernet, og området kan igen børstes på normal vis.

Kontakt din ORIS Tandlæge

Har du spørgsmål til behandlingen, er du meget velkommen til at kontakte en af ORIS Tandlægernes klinikker. Vi besvarer gerne dine spørgsmål.
Kontakt

ORIS Tandlægerne
Det Gule Pakhus

Havnepladsen 3B
5700 Svendborg

+45 62 21 20 09
detgulepakhus@oris.dk

Henvisning

Styrelsen for Patientsikkerhed, Tilsynsrapport

Åbningstider
Telefontider:
Mandag-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-13.00

12. juni: Klinikken lukker kl. 12.00

×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu