Det siger vores patienter

(…) Skal man til tandlæge (og det skal man, for ellers bliver det først dyrt og smertefuldt), så vil jeg anbefale de lokale i Sæby. Ekstremt venligt og kompetent personale, der forstår at håndtere en som mig, der ikke just nyder situationen. Jeg kommer aldrig til at elske at gå til tandlæge, men jeg kan godt lide min tandlæge. Jesper er god! Og det samme var Laila, der holdt mig på skulderen og sagde, at det gik fint.

– Mikael

“Jeg er utrolig glad og tilfreds med min tandlæge Inge Kjær Andersen.

Jeg sætter også stort pris på alle dygtige tandplejere og klinikassistenter som arbejder ved ORIS i Sæby.

Altid en god oplevelse at møde på klinikken”

– Kirsten A. Thomsen 

Jeg ringer blot for at sige tak til Helle for den bedste tandrensning, jeg nogensinde har oplevet. 

-Susanne 

Kære Inge
Tak for en meget flot behandling, det var virkelig pænt af dig.

En venlig forårshilsen fra Aaen i  Sæby
Arndt

×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu