Det siger vores patienter

(…) Skal man til tandlæge (og det skal man, for ellers bliver det først dyrt og smertefuldt), så vil jeg anbefale de lokale i Sæby. Ekstremt venligt og kompetent personale, der forstår at håndtere en som mig, der ikke just nyder situationen. Jeg kommer aldrig til at elske at gå til tandlæge, men jeg kan godt lide min tandlæge. Jesper er god! Og det samme var Laila, der holdt mig på skulderen og sagde, at det gik fint.

– Mikael

Jeg har nu to gange været inde ved Kalle og jeg må sige, at jeg sjældent har været så tilfreds og tryg ved et tandlægebesøg.

Han er god til at fortælle hvad han gør, er forstående, oplysende og rolig. Det betyder meget for så nogen som mig, der har en snært af tandlægeskræk.

– Lene 

Jeg ringer blot for at sige tak til Helle for den bedste tandrensning, jeg nogensinde har oplevet. 

-Susanne 

Kære Inge
Tak for en meget flot behandling, det var virkelig pænt af dig.

En venlig forårshilsen fra Aaen i  Sæby
Arndt

×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu
Vælg klinik:
Assens
Hammel
Kalundborg
Kolding
København
Lyngby
Nakskov
Odense
Svendborg
Sæby
Viborg