Samtale fremmer forståelsen

Det er ikke tilfældigt, at ORIS logoet er inspireret af taleboblen. For at ORIS tandlægen sammen med dig kan fastlægge den optimale behandling, er det vigtigt, at vi lærer dig lidt at kende, og du fortæller os om, hvad der måske bekymrer dig i forhold til din tandsundhed.

Når du kommer som ny patient, har vi sat ekstra tid af til, at vi kan tale sammen, inden vi begynder behandlingen. Vores samtale handler blandt andet om, at du kan få svar på dine spørgsmål ,og vi kan afstemme forventningerne, så du ikke har nogen ubehagelige overraskelser.

Er det første gang, at du skal besøge os kan du se her, hvad du vil opleve

01
Lav en aftale som passer dig

Har du fået lyst til at se vores klinik og møde os, så lav en aftale, når du synes det passer dig. Vi er lette at få fat i.

Du kan ringe, sende en e-mail eller lave en online aftale.

02
Vi har god tid

Det første besøg tager lidt længere end normalt. Vi skal have dig registreret i vores patientsystem, så vi til enhver tid kan følge din behandling hos os. Du bedes venligst medbringe dit sygesikringskort. Kom 10 minutter før den aftalte behandling, så der er god tid til at modtage dig, og du kan få svar på de spørgsmål, du måske har.

Har du akut behov for hjælp, kan vi ikke nå at få din oprettelse godkendt, hvorfor vi venligst beder dig betale efter behandlingen. Du kan betale med Dankort, men vi tager ikke kreditkort som for eksempel MasterCard.

03
Husk medicinliste, journal og røntgenbilleder

Når du kommer første gang, vil vi bede dig møde 10 minutter før aftalte tid, da du skal udfylde et oplysningsskema med kontakt- og helbredsoplysninger før konsultationen. Tager du medicin, vil vi bede dig medbringe en liste over denne, så vi kan tage de nødvendige forholdsregler før en behandling.

Ønsker du, at vi rekvirerer din journal og eventuelle røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge, skal vi bede dig meddele os dette i god tid før din aftale hos os.

04
Registrering til at modtage tilskud

Når du kommer på klinikken, indlæser vi dit sygesikringskort, og du bedes venligst udfylde en anmeldelsesblanket.

Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark”, hjælper vi dig med at få tilskud herfra.

Kvaliteten og din tandsundhed er vores højeste prioritet


Bliv patient

Udfyld formularen, så vender vi tilbage med en tid til dig snarest muligt.

Kontakt

ORIS Tandlægerne Tandlægehuset
Skelvænget 4
5610 Assens

+45 64 71 12 76
assens@oris.dk

Åbningstider
Mandag: 7.30-16.30
Tirsdag: 8.00-16.30
Onsdag: 8.00-16.30
Torsdag: 7.30-16.30
Fredag: 8.00-16.30

Telefontid alle hverdage
kl. 7.45 - 16.30
×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu