Tandretning og tandregulering med 'usynlige' skinner

I dag er tandregulering ikke kun forbeholdt børn og unge, da også voksne kan få rettet sine tænder med diskrete tandretningsmetoder.

Der kan være flere årsager til, at man ønsker at få foretaget en tandretning. For nogle er det kosmetiske årsager, der ligger til grund, hvor man er ked af sine skæve tænder, der påvirker selvfølelsen og lysten til at smile. Andre gange kan det være nødvendigt at få en tandretning på grund af tandstillingsfejl, der kan være generende og resultere i en uhensigtsmæssig tyggeevne.

Transparente skinner i stedet for togskinner

Mange mennesker fravælger tandretning, fordi det forbindes med de såkaldte ”togskinner”, der virker skæmmende for udseendet og forbindes med en lang behandlingstid. Vi kan tilbyde dig en mere diskret tandretning. Moderne korrektionsskinner er gennemsigtige og næsten usynlige - og i ORIS Tandlægerne anvender vi skinner fra Clear Correct.

Behandlingstid og prisniveau

Behandlingstiden er meget individuel, men de fleste vil opnå et flot resultat inden for et 6-8 måneder. Efter behandlingen er overstået, og tænderne står, som de skal, vil det være nødvendigt med en fastholdelsesskinne (retentionsskinne) eller en retentionstråd på bagsiden af tænderne. Dette sikrer at tænderne ikke flytter sig tilbage til oprindelig position. Prisen på en behandling afhænger af, hvor kompliceret behandlingen er og om det er nødvendigt at rette begge kæber, eller om en enkelt kæbe er tilstrækkeligt. Dette kan være både af kosmetiske såvel som bidfunktionelle hensyn. Du får altid et overslag over behandlingen inden den kan bestilles, så du ikke bliver overrasket.
Kontakt

ORIS Tandlægerne
Sveistrup og Cederbek

Ll. Sct. Mikkelsgade 4, st.
8800 Viborg

+45 86 62 00 29
sc@oris.dk

Åbningstider
Mandag: 8.00-17.00
Tirsdag: 8.00-16.30
Onsdag: 8.00-15.00
Torsdag: 8.00-14.30
Fredag: 8.00-14.00

Telefontid i klinikkens åbningstid.
×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu