Tandblegning

For de fleste mennesker betyder et hvidt smil meget for både selvfølelse og selvtillid, og derfor tilbyder vi tandblegning som en del af vores kosmetiske tandbehandlinger.

Hvad er årsagen til misfarvede eller gullige tænder?

Der kan være mange årsager til, at dine tænder er blevet misfarvet eller gullige. For nogle skyldes det farvestoffer fra farveholdige mad- og drikkevarer, mens det for andre kan skyldes misfarvninger, der følger med alderen. De fleste former for misfarvninger kan dog afhjælpes med en tandblegning, så tænderne naturligt lysnes.

Hvordan fungerer tandblegning?

Der findes flere metoder til tandblegning, men enhver behandling tager altid udgangspunkt i en grundig undersøgelse af dit tandsæt for at afgøre, om dine tænder egner sig til blegning. Hvis vi vurderer, at det er tilfældet, kan du herefter vælge imellem hjemmeblegning og klinikblegning. Ikke alle klinikker foretager blegning. Ved hjemmeblegning fremstilles to individuelt tilpassede blegeskinner og vi instruerer dig grundigt i, hvordan du placerer blegegelen i skinnerne derhjemme. Det er individuelt, hvor mange gange du har behov for at blege, alt afhængig af tændernes tilstand inden blegningen. Efter 5-14 dage vil hjemmeblegningen være færdig, og du vil have naturligt hvidere tænder.

Efter tandblegning

I dagene efter en tandblegning kan dine tænder være særligt følsomme, men det vil aftage igen inden for nogle dage. Vi anbefaler desuden, at du ikke indtager mad- eller drikkevare, der er farveholdige i op til 72 timer efter din tandblegning for at undgå at tænderne optager farven.
Kontakt

ORIS Tandlægerne
Sveistrup og Cederbek

Ll. Sct. Mikkelsgade 4, st.
8800 Viborg

+45 86 62 00 29
sc@oris.dk

Åbningstider
Mandag: 8.00-17.00
Tirsdag: 8.00-16.30
Onsdag: 8.00-15.00
Torsdag: 8.00-14.30
Fredag: 8.00-14.00

Telefontid i klinikkens åbningstid.
×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu