Tandplejer
søges til Frejlev

ORIS Tandlægerne i Frejlev leder efter en ny kollega. Vi søger nu en dygtig og engageret tandplejer til teamet, som kan vikariere for vores dygtige tandplejer, mens hun er på barsel.

Ønsker du dig en arbejdsplads, hvor det faglige niveau er højt, hvor du vil få en stor rolle i behandlerteamet og hvor fleksibilitet og samarbejde er vigtige nøgleord. Hvis ja, så er du måske den tandplejer, vi søger til videreudvikling af vores klinik. Stillingen er et barselsvikariat, men da vi vækster og har stor patienttilgang, kan det give mulighed for fastansættelse.

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • Et fagligt miljø med dygtige og engagerede kolleger
  • Mulighed for faglig udvikling, specialisering og sparring med kolleger både på vores klinik, som gennem netværksgrupper på tværs af de øvrige 16 ORIS-klinikker
  • En fleksibel hverdag – tilpasset dine familieforhold
  • Et klinikfællesskab med godt humør og masser af vidensdeling på tværs
  • En klink med alt relevant udstyr, herunder TRIOS scanner
  • Mulighed for efteruddannelse bl.a. gennem ORIS Academy – hvor vi blandt andet laver efteruddannelse indenfor parodontologi, sammen med kolleger fra klinikken og kolleger fra de øvrige ORIS-klinikker

Om os

Hos ORIS Tandlægerne har vi fagligheden i højsædet og din hverdag vil være præget af et tæt tværfagligt samarbejde i et uformelt og energisk miljø.

På klinikken i Frejlev er vi 2 tandlæger, 2 tandplejere inkl. dig samt 5 klinikassistenter, hvoraf den ene også fungerer som klinikkoordinator. Klinikken har en klinikchef som påtager sig de nødvendige driftsopgaver.

Vores slogan ”Det bedste til dig og dine tænder”, er ligeledes vores ledetråd i en dagligdag, hvor vores største fokus er på tilfredse patienter.

I en travl hverdag prioriterer vi en rar omgangstone og atmosfære, med plads til grin og socialt samvær.


Vi investerer gerne i dig og din faglighed, så har du ønsker om at dygtiggøre dig inden for et bestemt område, så er mulighederne åbne.

Brugen af TRIOS scanner er en naturlig del af hverdagen, hvilket vil give dig mulighed for at holde dig ajour med digitaliseringen af tandplejen.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du har høj faglighed og går ikke på kompromis med kvaliteten
  • Du har fokus på, at dine patienter får en professionel og tryg oplevelse på klinikken
  • Du har fokus på fællesskabet og er medvirkende til et godt arbejdsmiljø

Ansøgning eller spørgsmål

Ansættelse er snarest mulig, men vi venter gerne på den rette. Vi holder samtaler løbende og tager her en dialog om, hvor mange timer du ønsker.

Ansøgning sendes til klinikchef Caroline Kristensen på: ck@oris.dk – skriv venligst ”Ansøgning tandplejer Frejlev” i emnefeltet.

Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker du at besøge os, så kontakt klinikchefen Caroline Kristensen på telefon 60571670 eller på mail: ck@oris.dk

I forhold til persondataforordningen opfordrer vi til, at ansøgningen ikke indeholder oplysninger af fortrolig eller følsom karakter.

Vi glæder os til at høre fra dig.
De bedste hilsner

Teamet i Frejlev


Christina Marie Veje fra klinikken i Hammel fortæller om jobbet som tandplejer hos ORIS Tandlægerne.

På vores karriere-side kan du læse mere om, hvordan det er at være ansat hos ORIS Tandlægerne

Til karriere-siden >>


“Flere kan mere” magasinet

Her kan du læse og downloade vores magasin “Flere kan mere” med en række artikler om branchens udvikling, og hvordan det er at være en del af ORIS Tandlægerne.


×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu