ORIS Tandlægerne har overtaget KoldingTand

Og danner nu én klinik under navnet 
ORIS Tandlægerne Kolding

ORIS Tandlægerne Sundhedshuset overtager Kolding Tand og etablerer fremtidens tandlægeklinik – ORIS Tandlægerne Kolding

Den 6. april slog ORIS Tandlægerne Kolding dørene op til en ny og udvidet tandlægeklinik på Banegårdspladsen i Kolding. Klinikken bliver en af Danmarks største og mest moderne tandlægeklinikker.

I de 38 år, der er gået, siden tandlægeklinikken blev etableret, har den vokset sig større. En vækst, som medejer Henrik Hedegaard tilskriver, at klinikken i alle årene har haft fokus på patienttilfredshed. ”Lige siden mine forældre grundlagde klinikken har ønsket altid været, at patienterne skal være tilfredse og tilbydes den bedst mulige behandling på det højeste faglige niveau,” siger han og tilføjer: ”Jeg tror helt enkelt, at det er den grundholdning, der har banet vejen for, at klinikken har vokset sig større gennem årene.”

Med overtagelsen af Kolding Tand vokser klinikken yderligere og åbnede den 6. april i nyindrettede lokaler på Banegårdspladsen 9, hvor KoldingTand hidtil har haft adresse. Sammen med de to øvrige ejere, Michael Schoop og Maj-Britt Maasbüll, har Henrik Hedegaard således glædet sig til at slå dørene op til en af Danmarks største og mest moderne tandlægeklinikker med mere end 30 medarbejdere.

I front for udviklingen

Den nye klinik er kendetegnet ved en indbydende, rummelig og moderne indretning, hvor man både som patient og medarbejder vil føle sig godt tilpas. Samtidig har ORIS Tandlægerne Kolding det nyeste og mest moderne udstyr, ligesom man udnytter de mange digitale muligheder til at give den bedst mulige patientbehandling.

”I ORIS tror vi på, at der i fremtiden vil være en væsentlig del af befolkningen, der prioriterer deres tandsundhed højt, og at en stor del af patienterne vil komme til at stille større og mere specialiserede krav til deres tandlæge. Den udvikling ønsker vi at være i front for ved at kunne tilbyde alle tandlægefaglige kompetencer på absolut højeste niveau inden for vores egne vægge” fortæller Michael Schoop.

Maj-Britt Maasbüll fortæller, at det er en klar ambition at skabe en klinik, hvor det er rart for patienterne at komme, og hvor dagligdagen for de ansatte er præget af faglighed, teamwork, fællesskab og gode udviklingsmuligheder for den enkelte. ”Vi har glædet os til at slå dørene op til den nye klinik, og vi har arbejdet på det gennem flere måneder nu” slutter Maj-Britt Maasbüll.


Adresse

ORIS Tandlægerne Kolding 
Banegårdspladsen 9 
6000 Kolding

Telefonnummer

+45 8118 8118

Følg os på

Facebook: ORIS Tandlægerne Sundhedshuset

×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu