En dag med fokus på fælleskab, faglig udvikling og stolthed

Fredag den 1. oktober 2021 kunne alle ORIS-klinikkerne endelig samles til den årlige ORIS-dag i Fredericia. En dag som blev aflyst sidste år grundet Covid-19, og som i den grad havde været savnet. 

Knap 200 ORIS-medarbejdere mødte glade og forventningsfulde op til en dag i fællesskabets tegn. Dagen blev skudt igang med en positiv fortælling om ORIS Tandlægernes udvikling siden sidst. Det var en stolt Søren Bach, der kunne byde velkommen til intet mindre end seks nye ORIS-klinikker, som er blevet en del af familien siden sidste ORIS-dag. 

Dagens program bød herefter på foredrag, præsentation af nye ORIS-initiativer, teambuilding, kåringer og ikke mindst socialt samvær på tværs af klinikerne.

Snakken gik lystigt, stemningen var god og debatterne var inspirerende og givende. Der var mulighed for at netværke med kolleger fra sin faggruppe, og det bliver netop startskuddet til fremtidens fokus på erfa-grupper, uddannelse og netværk på tværs af klinikkerne.

Den årlige ORIS-dag bekræfter os i at være stolte af ORIS-familien og ikke mindst det store engagement, vi oplever fra både ejere og medarbejdere. 

Vi glæder os allerede til næste ORIS-dag. 


Tak fordi du læste med

Hvis du har kommentarer til artiklen, input til emner, der kunne være relevante at tage op eller blot har lyst til at høre mere, så hører jeg meget gerne fra dig. Du er velkommen til at sende mig en mail eller ringe.

Har du endnu ikke set seminaret omhandlende Dansk Tandsundhed 2030 kan du finde det her: oris.dk/tandsundhed

Med ønsket om en rigtig god jul.

Søren Bach
Direktør, ORIS Tandlægerne
Mobil: 61 68 11 12, Mail: sb@oris.dk

Nyhedsmail

Tilmeld dig ORIS Tandlægernes nyhedsmail og få direkte besked, når vi har nye artikler og nyheder. Hvis du blot udfylder formularen her, så modtager du automatisk vores næste nyhedsmail. Du kan altid framelde dig, hvis du ikke ønsker nyheder fra os.

Med nyhedsmailen ønsker vi at sætte kendsgerningerne i fokus, og vi opfordrer jer til at komme med jeres kommentarer på emnerne, så vi kan få en drøftelse om branchens fremtid. Vi bestræber os på at bibringe branchen viden baseret på facts, så der kan træffes bedre beslutninger på et oplyst grundlag.


×
Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu