Партнерские ссылки:
Latest News
{"effect":"slide-v","fontstyle":"normal","autoplay":"true","timer":"5000"}

Usynlig tandretning med ORIS Smile Design

ORIS Smile Design bruger markedets førende reguleringsskinner.
De er så gennemsigtige og usynlige, at de færreste opdager, du har dem på.

Se de usynlige skinner! ORIS Fair Pris

Aldrig mere togskinner!

Fik du ikke gjort noget ved de skæve tænder som barn? Vi kan rette dine tænder, uden at du skal gå rundt med en synlig bøjle eller togskinner.

Med ORIS Smile Design kan du få dit drømmesmil med gennemsigtige, usynlige skinner, der kan tages af og på i løbet af dagen.Vi skræddersyr behandlingen til netop dine behov og til en pris, der formentlig er branchens bedste.

Book en tid til 3D-scanning

Hvis du booker en tid hos en af ORIS' specialtrænede tandlæger kan de med en en simpel 3D scanning vise dig, hvordan dine tænder kan komme til at se ud med ORIS Smile Design.

 

Her ser du en af vores skinnetyper fra leverandøren Clear Correct.

Et flot smil åbner døre.

Mange er kede af at fremvise skæve tænder, og det kan påvirke selvfølelsen og lysten til at smile. Førstehåndsindtrykket betyder meget for menneskelige relationer, og et flot smil udstråler selvtillid og kan åbne døre.

Uanset hvad din begrundelse er, er det vigtigt at gøre noget ved det.

Behandlingsperiode

Mennesker er forskellige, og det er tænder også. En typisk behandlingsperiode giver hurtige resultater og er endeligt afsluttet efter 5-6 måneder alt efter kompleksiteten. 
Hvis du er interesseret i at få rettet dine tænder, foretager vi et 3D scan af dine tænder. På baggrund af dette kan vores laboratorium give et bud på, hvor lang tid netop du skal bruge.

Her kan du se, hvordan din pris bliver udregnet

Med ORIS Fair Pris-koncept betaler du aldrig for mere end det, du får.

Den endelige pris på din behandling er sammensat af to overordnede elementer: En startpris, der bestemmes af kompleksiteten af behandlingen, samt en skinnepris, der dækker over antallet af skinner, du får brug for.
Du får ALTID et prisoverslag inden behandlingen startes.

 • Enkel

  En enkel behandling dækker over en korrektion af de forreste 4 til 6 tænder med forventeligt seks skinner. Dette kan i mange tilfælde foretages uden større indgreb og uden etablering af såkaldte ”ankre” på tænderne. Dette er en meget normal behandling – vi forventer at ca. 40% af vores patienter modtager en enkel behandling.

  Regulering (opstart) 6.000,-
  Pr. skinne 1.000,-
  Forventet antal skinner 6
  Retainer (efter behandling) 2.500,-
  I alt pris fra 14.500,-
 • Standard

  En standard behandling er som den enkle også en korrektion af de forreste 4 til 6 tænder med forventeligt 8 skinner. Forskellige forhold – eksempelvis tandstillingen eller knogleforhold – betyder, at der er brug for mere ’kraft’ i skinnerne end ved en enkel behandling. Derfor forstærkes disse med ’ankre’ på tænderne. En stor del af behandlingerne falder i denne kategori – vi forventer at ca. 40% af vores patienter modtager en standardbehandling.

  Regulering (opstart) 7.000,-
  Pr. skinne 1.000,-
  Forventet antal skinner 8
  Retainer (efter behandling) 2.500,-
  I alt pris fra 17.500,-
 • Kompleks

  En kompleks behandling dækker over behandlinger, der afviger fra de første to kategorier. Enten fordi flere tænder er involveret, fordi der også røres ved bidfunktion eller af eksempelvis knoglemæssige forhold. Der kan være mange årsager til, at en behandling er mere besværlig og derfor falder i den komplekse kategori. Vi forventer at ca. 20% af vores patienter modtager en kompleks behandling.

  Regulering (opstart) 9.000,-
  Pr. skinne 1.000,-
  Forventet antal skinner 10
  Retainer (efter behandling) 2.500,-
  I alt pris fra 21.500,-

Som du kan se afhænger din pris helt af, hvilken behandling du faktisk skal have. Hvorvidt du falder i den ene eller anden kategori afhænger 100% af dine tænder.  Vi får en behandlingsplan fra et laboratorium, der på baggrund af tusindvis af 3D-scanninger og tidligere behandlinger kan afgøre, hvilken behandling, der er den rette for netop dig.

25% rabat på anden kæbe

Skal du have rettet både over- og underkæbe i samme omgang er der nogle besparelser i tid at hente, fordi du allerede er i behandling. Derfor vil vi gerne give 25% rabat på den mindste af de to behandlinger.

Mine tænder er også gule – kan vi gøre noget ved det?

Ja. Der findes forskellige former for blegning af tænderne, som din tandlæge kan fortælle dig om. Nogle blegninger vedligeholder du selv hjemme, og andre er langtidsholdbare løsninger, der foretages hos tandlægen.

En blegning bestilles typisk sammen med en tandregulering, men kan også laves uden reguleringen. Alt efter type af blegning varierer priserne, men en gennemsnitspris er omkring 2.500kr.

Book en tid til 3D scanning

OBS! Din henvendelse er en forespørgsel. Vi bekræfter din tid efterfølgende.

Kontakt vores ORIS Smile Design specialister

Jylland

ORIS Tandlægerne Smed og Donslund
Toldboden 1, 2. C
8800 Viborg
86 62 37 30

ORIS Tandlægerne Torvet
Torvegade 5C
8450 Hammel
86 96 15 01

ORIS Tandlægerne Sæby
Gl. Ålborgvej 33
9300 Sæby
98 46 14 84

ORIS Tandlægerne Sundhedshuset
Jernbanegade 26
6000 Kolding
73 70 80 46

Sjælland

ORIS Tandlægerne Københavns
Implantat Center

Vester Voldgade 86
1552 København V
73 70 80 45

ORIS Tandlægerne Kalundborg
Lindegade 3
4000 Kalundborg
59 51 03 90

ORIS Tandlægerne Lyngby
Jernbanepladsen 10, 2. sal
2800 Kgs. Lyngby
45 87 01 03

Fyn

ORIS Tandlægerne Slotsgade 21
Slotsgade 21
5000 Odense C
66 11 44 33

ORIS Tandlægerne Tandlægehuset
Skelvænget 4
5610 Assens
64 71 12 76

ORIS Tandlægerne Det Gule Pakhus
Havnepladsen 3B
5700 Svendborg
62 21 20 09

×
Find tandlæge
Menu