ORIS er en anderledes kæde

Kunne det være noget for dig?

På 13 minutter kan du blive klogere på ORIS og vores værdier – højeste patienttilfredshed, det gode klinikliv og tilfredse ejere.


Søren Bach, direktør og medstifter
Mobil: 61 68 11 12, Mail: sb@oris.dk

På denne side kan du læse mere om, hvorfor vi i 2017 var tandlæger fra 7 klinikker, der sammen skabte tandlægekæden ORIS Tandlægerne. Det har betydet meget for vores hverdag – og heldigvis for det.

Siden opstarten er 7 nye klinikker kommet til enten gennem sammenlægninger eller som selvstændige klinikker. I dag er vi over 60 aktive behandlere samlet i ORIS, fordelt over hele landet.
Har du også en ambition om at udvikle dig fagligt og få mere tid til alt det, der betyder noget for os som tandlæger, så er du kommet til rette sted. Jo flere vi er, jo stærkere står vi.

Med ORIS kan du koncentrere dig om det, du brænder for.

ORIS Tandlægerne er skabt for at give dig som tandlæge mere tid. Tid ved patienten frem for bag skrivebordet. Tid til familien, som ikke forstyrres af to-do lister fra klinikken. Tid til at fokusere på faglig udvikling.

Som en del af ORIS løfter vi mange byrder fra dine skuldre, og du får adgang til nogle redskaber, der kan løfte din hverdag og styrke dig fremadrettet: fagligt såvel som økonomisk.
Der er noget at hente for de fleste – stor som lille klinik. 

Selvom vi endnu er en ung kæde, har vi leveret på flere af vores løfter til hinanden. Faglig specialisering, digital teknologi og et indblik i klinikkens hverdag som er uden sit lige i branchen, er blandt de områder, hvor vores udvikling blomstrer. Økonomien har det godt, og vi kan som ejere se en mening med vores investering.

Kan du genkende presset fra ‘alt det andet’ ?

De fleste klinikejere beskæftiger sig i dag med en lang række opgaver og bekymringer, der ikke har noget med tandlægefaget at gøre.

HR, it-sikkerhed, administrative opgaver, indkøbsaftaler, persondataforordningen, fortolkning af særlov og den konstante justering i regulering og krav fra offentlige myndigheder. Listen er lang, og den er ikke blevet kortere med årene.

Vores målsætning med ORIS er, at vores tandlægefaglighed skal tilbage i fokus, og opgaverne rundt om os skal løses på lige så højt niveau, som dem ved stolen.  Derfor er ORIS bygget op omkring tanker om komplementære kompetencer: vi skal alle gøre det, vi er bedst til. Det giver os nogle fordele i hverdagen, og selvom vi ikke er i mål, så er vi på vej.

Film

13 minutter om ORIS og vores værdier
×
Find tandlæge
Menu