ORIS Tandlægerne Sveistrup & Cederbek i Viborg leder efter en ny kollega. Vi søger nu en ambitiøs og engageret tandplejer til teamet

Ønsker du dig en arbejdsplads, hvor det faglige niveau er højt, hvor du vil få en stor rolle i behandlerteamet og hvor fleksibilitet er et nøgleord. Hvis ja, så er du måske den tandplejer, vi søger til videreudvikling af vores klinik.

Vi drømmer om en ny kollega, der møder patienter og kolleger med et smil, og som har forståelse for, at hverdagen skal fungere i et fællesskab. Vi stiller høje krav til niveauet på klinikken og vi vil gerne støtte dig i din fremtidige udvikling, og indfrielse af både dine og vores fælles ambitioner.

Har du fagområder, du særligt interesserer dig for, er mulighederne åbne i forhold til at blive endnu dygtigere. Vi investerer gerne i dig og din faglige udvikling.

Hvad kan vi tilbyde dig?

 • Et fagligt engageret team
 • Et fagligt samarbejde med fokus på et højt fagligt niveau
 • Mulighed for faglig udvikling, specialisering og sparring med kolleger både på vores klinik, men også på tværs af de øvrige 13 ORIS-klinikker og igennem vores ORIS Academy
 • En dagligdag med vægt på sparring
 • En fleksibel hverdag – tilpasset dine familieforhold
 • Et klinikfællesskab med godt humør og masser af vidensdeling på tværs

  På hjemmesiden kan du se en video, hvor en tandplejer fra en anden ORIS-klinik fortæller om sin dagligdag:

      Om os

      Hos ORIS Tandlægerne Sveistrup & Cederbek i Viborg har vi fagligheden i højsædet og din hverdag vil være præget af et tæt tværfagligt samarbejde i et uformelt og energisk miljø. Vores største fokus ligger på kvalitet og vores patienters tilfredshed. Dette vil du mærke helt fra første møde. Vores klinik har en rar atmosfære, og her er alle velkomne.

      Hos ORIS Tandlægerne Sveistrup & Cederbek i Viborg vil vi gerne investere i dig og din faglighed, så har du ønsker om at specialisere dig inden for et bestemt område, så er mulighederne åbne. Vi finder det vigtigt at kunne tilbyde vores patienter så mange faglige ydelser som muligt på klinikken.

      Vores team består af 2 tandlæger, 2 tandplejere (med dig), 3 klinikassistenter, hvoraf en har funktion som koordinator og 2 klinikassistentelever.

      Hvad forventer vi af dig?

      • Du har høj faglighed og går ikke på kompromis med kvaliteten
      • Du har fokus på, at dine patienter får en professionel og tryg oplevelse på klinikken
      • Du har fokus på fællesskabet og er medvirkende til et godt arbejdsmiljø
      • Du har ambitioner og er drevet af udvikling
      • Du har erfaring fra privat praksis, men er du nyuddannet, skal du også være velkommen til at søge

      Arbejdstider og tiltrædelse

      Stillingen forventes at kunne være op til 32 timer om ugen og tiltrædelsen vil være snarest muligt og vi lukker for ansøgninger, når vi har fundet vores nye kollega. Se mere information på: https://oris.dk/viborg/viborg-sveistrup-cederbek/

      Ansøgning eller spørgsmål?

      Hvis du har lyst til at blive en del af vores familie, hører vi gerne fra dig. Evt. spørgsmål rettes til klinikkoordinator Bente Mentz på telefon: 8662 0029 eller mail: bm.viborg@oris.dk. Ansøgningen sendes til bm.viborg@oris.dk. Skriv venligst ”Tandplejer til Sveistrup & Cederbek” i emnefeltet, når du sender din ansøgning.

      I forhold til persondataforordningen opfordrer vi til, at ansøgningen ikke indeholder oplysninger af fortrolig eller følsom karakter.

      Vi glæder os til at høre fra dig.
      De bedste hilsner teamet fra teamet hos Sveistrup & Cederbek

      Om ORIS Tandlægerne

      ORIS-kæden er en landsdækkende kæde med 16 klinikker, som arbejder imod samme mål, nemlig at sikre danskerne den absolut bedste tandsundhed og at sikre den højeste tilfredshed blandt patienterne. Vi sætter med andre ord patienten i centrum og hos os er det et must, at tilliden mellem patient og behandler er i top. Derfor er vi også både stolte og ydmyge over, at vores løbende tilfredshedsmålinger viser en patienttilfredshed på 4,8 ud af 5 – det betyder dog ikke, at vi læner os tilbage. Vi jagter i stedet de sidste 0,2.

       

      ERFA grupper og sociale arrangementer

      Den høje patienttilfredshed hænger tæt sammen med fagligheden blandt vores personale. Derfor gør vi meget for hele tiden at øge fagligheden – bl.a. gennem ERFA-grupper, hvor vi mødes på tværs af klinikker og udveksler erfaringer og lærer af hinanden. i ORIS oplever vi, at vores klinikker er gode til at række ud efter hinanden og bruge hinanden – det er én af fordelene ved, at vi er en kæde. Èn gang årligt afholder vi ORIS-dagen, hvor personalet fra alle klinikker mødes til en dag med information fra kæden, kurser, inspiration og socialt samvær.

      Digitalisering

      Et andet område, der kan støtte fagligheden og give patienterne den bedst mulige behandling, er det digitale. Her vil ORIS være Danmarks førende kæde, hvilket f.eks. betyder, at alle klinikker har TRIOS scannere og at personalet på alle klinikker uddannes og trænes i at bruge dem.

      Det gode klinikliv

      Et andet fokusområde er det gode klinikliv og som vores direktør udtrykker det, så er det people business at arbejde i dentalbranchen. Derfor er er det sociale miljø også vigtig for os. Motivationen og arbejdsglæden på klinikkerne skal være helt i top – der skal med andre ord fløjtes i gangene.

      ORIS-kæden 2030

      I ORIS ønsker vi at udvikle os og møde fremtiden så godt forberedte som overhovedet muligt. Vi har – i 2019 – gennemført en større analyse af dentalmarkedet i Danmark, og hvordan det vil udvikle sig frem mod 2030.  En af de konklusioner, vi har gjort os er, at vi ønsker større klinikker, der kan tilbyde patienterne alle specialområder in-house. Samtidig kan større klinikker også være medvirkende til, at vi kan tilbyde vores ansatte tilsvarende muligheder for specialisering samt mulighed for at indgå i et fagligt stærkt socialt fællesskab. Se vores online seminar om Dansk Tandsundhed 2030

      ×
      Smile Design Book tid Ny patient Find tandlæge Menu