Få et bedre smil

Det handler om livskvalitet. Der er en direkte forbindelse mellem din mundhygiejne, din tandsundhed og din almene sundhed. Sygdom opstår ofte i munden og forplanter sig derfra til resten af kroppen.

Derudover giver et godt smil selvtillid, fordi du virker sundere og mere imødekommende over for andre mennesker. I ORIS har vi forskellige former for behandlinger, hvilke ofte kaldes kosmetisk tandbehandling. Det kan være alt fra tandretning til tandblegning.

Men ikke nok med det. Som tandlæger er vi ofte den eneste læge, du besøger regelmæssigt. Du skal derfor vælge en tandlæge, du har lyst til at tale med og have den fortrolighed med, der skal til og måske kan være med til at forebygge alvorligere sygdomme end et hul i en tand.

Som ORIS Tandlæge er vi helt bevidste om at tandlægen er den eneste læge, som en stor del af befolkningen ser med jævne mellemrum. Sunde tænder og en god mundhygiejne er en af forudsætningerne for en høj livskvalitet.

×
Find tandlæge
Menu