Latest News
{"effect":"slide-v","fontstyle":"normal","autoplay":"true","timer":"5000"}

Det er godt at tale sammen

Det er ikke uden grund, at vi har valgt en taleboble som vores logo. Det er fordi vi mener, at dialogen mellem dig og tandlægen er helt afgørende for resultatet af din behandling, og hvorledes du oplever behandlingsforløbet.

Dialogen er først og fremmest udgangspunktet for, at tandlægen forstår dine behov, dine ønsker og ikke mindst forventninger til tandlægens ydelser. Dernæst giver en god samtale dig tillid til tandlægen. Tandlægearbejdet bliver udført som aftalt med et godt resultat både du og tandlægen kan være tilfredse med.

Specielt når du er ny patient på klinikken, sætter vi ekstra tid af til få talt tingene godt igennem og lagt en behandlingsplan for dig, så vi sikrer, at du har sunde tænder hele livet.

×
Find tandlæge
Menu

Websitet anvender cookies til indstillinger, statistik og til at målrette annoncer på andre sites. Ved at benytte oris.dk og undersider accepterer du disse vilkår. Læs mere om vores persondatapolitik her. Persondatapolitik

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk