Latest News
{"effect":"slide-v","fontstyle":"normal","autoplay":"true","timer":"5000"}

Hvad mon jeg fejler?

Har du smerter eller gener kan din tandlæge hjælpe dig. For at finde den rigtige løsning er det dog oftest en stor hjælp, hvis du selv har været opmærksom på problemet.

Her på siden finder du en oversigt over de mest normale behandlinger samt en lille guide med forskellige symptomer, der kan hjælpe dig med at sætte ord på, hvad der føles forkert.  Dette kan være en god forberedelse til dit tandlægebesøg.

Når du besøger os, gør vi umage for på almindelig dansk at forklare, hvordan det ubehag du føler er opstået, og hvad vi sammen kan gøre, for at det forsvinder og ikke kommer igen. Det er vigtigt at dialogen er god, for at du ikke går herfra uden løsning.

 

×
Find tandlæge
Menu

Websitet anvender cookies til indstillinger, statistik og til at målrette annoncer på andre sites. Ved at benytte oris.dk og undersider accepterer du disse vilkår. Læs mere om vores persondatapolitik her. Persondatapolitik

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk