Latest News
{"effect":"slide-v","fontstyle":"normal","autoplay":"true","timer":"5000"}

Hvad mon jeg fejler?

Som erfarne og veluddannede tandlæger ved ORIS tandlægen, hvad der er årsagen til det ubehag, du føler. Det er vigtigt, at du er helt med på, hvad det skyldes, og hvad der skal til, for at du får det bedre eller at ubehaget helt forsvinder.

Vi er læger og bruger af og til fagudtryk eller latinske betegnelser, som ikke rigtig giver mening for andre mennesker. Derfor gør vi os umage for på almindelig dansk at forklare, hvordan det ubehag du føler er opstået, og hvad vi sammen kan gøre, for at det forsvinder og ikke kommer igen.

Udover en oversigt over vores behandlinger, har vi lavet en lille guide med forskellige symptomer, fordi vi tænker, at du ikke altid ved, hvad du fejler, men du kan beskrive symptomerne. Dette kan være en god forberedelse til dit tandlægebesøg.

ORIS hovedkontor

ORIS Tandlægerne
Skæringvej 88
8520 Lystrup
×
Find tandlæge
Menu