Velkommen til ORIS

Vores mål er at levere bedre og mere tandsundhed til alle vore patienter. Det tror vi på kan give os landets mest tilfredse patienter.

Bedre og mere tandsundhed for pengene

Ikke alle patienter er ens, og ikke alle behandlinger er lige lette at foretage. Det mener vi, skal afspejles i den pris, du som patient betaler. Det er fair både for dig og for os.
Vi har derfor udfordret vanetænkningen for at sikre, at du i mange tilfælde kan spare markant – i nogle tilfælde helt op til 50% – på dyrere ydelser så som implantater, kroner, kosmetisk tandregulering m.v. De traditionelt høje priser på denne type behandlinger har desværre hidtil medført, at nogle patienter har fravalgt den rigtige løsning. Det skal være slut nu.

Vi benytter den internationalt anerkendte SAC-standard* til at guide vores behandlingsvurdering.
En fælles standard sikrer, at du som patient altid vurderes ensartet, og at du ikke betaler for mere, end du skal. Det er din garanti for, at du får en fair pris.

Du får altid et prisoverslag inden de dyre behandlinger, så du ved, hvad du kan forvente.

Vi stiller de højeste krav til kvaliteten af din behandling

Styrelsen for patientsikkerhed udvælger et begrænset antal klinikker i hele landet til kontroleftersyn. Man har endvidere valgt at udstede nationale infektionshygiejniske retningslinjer (NIR) for tandlægeklinikker. Dette skal sikre tilstrækkelig faglig og miljømæssig standard på klinikkerne.

I ORIS har vi valgt at gå skridtet videre og løfte kravene, vi stiller til os selv. Med den eksterne ISO 9001-certificering af alle vore klinikker har vi valgt at pålægge os selv den strengeste kontrol på den højeste kvalitet.

Under 4% af landets tandlægeklinikker er ISO 9001-certificeret.

Implantater, fastgørelse af proteser og andre specialbehandlinger – på din lokale klinik når du har brug for det

Vi ved alle fra vores hverdag, at man med erfaring kan løse sine arbejdsopgaver hurtigere og bedre end ved første forsøg. Det gælder også ved tandlægestolen. I ORIS Tandlægerne bruger vi vore specialister på tværs af klinikkerne, så du altid behandles af erfarne hænder. Det giver hurtigere og bedre behandlinger. Besparelserne herved får du naturligvis del i.

×
Find tandlæge
Menu