Latest News
{"effect":"slide-v","fontstyle":"normal","autoplay":"true","timer":"5000"}

Velkommen til ORIS

ORIS er ikke som andre tandlægekæder. ORIS er en ny tandlægekæde ejet af tandlæger og kontrolleret af tandlæger. Det, der driver os, er den stolthed og glæde, vi oplever, når vi med vores tandlægehåndværk har været med til at øge et menneskes livskvalitet.

Vores mål er at have de meste tilfredse patienter. Andre kæder er ejet af investorer, hvis erklærede mål er at sælge klinikkerne så hurtigt som muligt.

Men ikke nok med det. ORIS kombinerer det bedste fra både den kommercielle verden og den tandlægefaglige. På den måde får ORIS Tandlægerne tid til at gøre det, de er bedst til, fordi alle de drifts- og indkøbsmæssige byrder centraliseres og optimeres.

Derved øges kvaliteten af tandlægehåndværket og samtidig spares der mange ressourcer og penge til gavn for både den enkelte patient og den enkelte klinik.

Men der er andre ting, der gør en stor forskel.

Vi stiller de højeste krav til kvaliteten af din behandling

Styrelsen for patientsikkerhed udvælger et begrænset antal klinikker i hele landet til kontroleftersyn. Man har endvidere valgt at udstede nationale infektionshygiejniske retningslinjer (NIR) for tandlægeklinikker. Dette skal sikre tilstrækkelig faglig og miljømæssig standard på klinikkerne.

I ORIS har vi valgt at gå skridtet videre og løfte kravene, vi stiller til os selv. Med den eksterne ISO 9001-certificering af alle vore klinikker har vi valgt at pålægge os selv den strengeste kontrol på den højeste kvalitet.

Under 4% af landets tandlægeklinikker er ISO 9001-certificeret. I blandt de certificerede findes alle ORIS Tandlægeklinikkerne.

Specialbehandling når du har brug for det, uanset hvilken ORIS klinik du har valgt

Er der brug for erfaringer indenfor eksempelvis kirurgi, implantater eller paradentose samarbejder ORIS Tandlægerne om at give den optimale behandling. Det betyder, at du som patient altid har de dygtigste tandlæger til rådighed.

ORIS hovedkontor

ORIS Tandlægerne
Skæringvej 88
8520 Lystrup
×
Find tandlæge
Menu

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk