Партнерские ссылки:
Latest News
{"effect":"slide-v","fontstyle":"normal","autoplay":"true","timer":"5000"}

Få dit drømmesmil med usynlige bøjler

Tandregulering er ikke længere kun for børn og unge. Med gennemsigtige, næsten usynlige skinner, kan vi nu hjælpe dig til det perfekte smil. Så glem alt om togskinner og nakketræk i flere år.

Der kan være mange årsager til, at man får rettet sine tænder, men fælles er, at det er en stor lettelse, når processen er færdig.

Sådan fungerer usynlig tandregulering

På klinikken vil dine tænder blive fotograferet og scannet med en moderne digital scanner. Ud fra dette scan designes en 3D-model af dine tænder på en skærm live, mens du sidder i stolen. Her er det muligt at drøfte muligheder og ønsker for behandlingen.

Med udgangspunkt i det første besøg, laves en individuel behandlingsplan og et prisoverslag. Herefter fremstilles et antal gennemsigtige reguleringsskinner, som løbende udleveres i takt med tænderne flytter sig. Skinnerne er individuelt tilpasset lige netop den tandretningsproces du skal gennemgå.

Du får skinnen med hjem, og skal gå med den hver dag mindst 22 timer i døgnet. Den skal tages ud ved alle måltider og ved tandbørstning.  Løbende skiftes skinnen ud med en ny, indtil tænderne står i den ønskede position. Hver skinne flytter tænderne en lille smule. Dette sikrer en hurtig tilpasning af tændernes position, samtidig med det kun giver få gener undervejs. 

 

Alt efter hvor meget dine tænder skal rettes, kan forløbet tage 12-24 uger. Alle forløb er individuelle, derfor kan der være små variationer i behandlingslængden.

Efter en hver tandregulering er det nødvendigt, at fastholde tænderne i den nye position. Ellers vil tænderne gradvist rykke sig tilbage til deres oprindelige position. Dette gøres med en retentionsskinne (essix skinne) eller en retentionstråd som sidder på bagsiden af tænderne.

ORIS Fair Pris

Prisen starter fra 12.000 kr og er afhængig af dine behov og ønsker,

Du kan læse mere om ORIS Fair Pris og hvordan det betyder, du kun betaler for det, du har behov for her.


×
Find tandlæge
Menu